Znaci formula na rfactor platformi Mod se zove rft 2010, sadrzi nove momcadi i novi track pack igra u odnosu na f1 2010 je prava simulacija, bitno je slaganje setupa bolida, jako je tesko voziti bez iskljucenih pomagala i bitno je sloziti pravilan setup nadalje, tu je za instalirati "tv style"...
skinula san igricu s neta i kad je iden instalirat rece mi da ubacin cd1 a ja ga nemam,dobila san i crack kad sam skinula,a kako cu ga stavit kad mi pita cd?pa neznam šta cu??? :notworking:
nakon nekog vremena igranja, igrica mi se počela rušiti... kada hoću loadati sejvanog lika jednostavno se sruši. smola :-/ treba mi neki kvalitetan fix.... ako netko ima, cuper :) :kitty:
DALI BI MI NETKO MOGAO DATI LINK NA KOJEM MOGU SKINUTI MOD ZA GTA San Andreas KOJI ĆE MI PROMJENITI SVE AUTE,MOTORE I OSTALO. :thumbup:
instalirao sam si 18 WoS Pedal to the Metal i kada uđem traži me cd,spržio sam tu igricu na cd i opet isto,pa sam skinuo sa slikom "CUE file" i instaliram preko Alcohol 120% i demon tools-a i opet isto,tražio sam crack ili tako nešto i ne pomaže! dali netko zna kako riješiti taj problem?
...naime, ako ima koji nostalgičar da igra Total Annihalation i da je raspoložen za online igranje (npr. 1 vs 1 ili još bolje u paru protiv drugih) nek mi se javi ovdje ili na pm...
Imam jedan problem sto se tice ove igre.. naime skino sam je s neta u .iso datoteci i to sam snimio na cd.. i kada je pokrenem s cd i pokrenem instalaciju meni javi ovu gresku: Zna li tko mozda kako rijesiti???
Desert Operations http://www.desert-operations.com.hr/?rid=1072 Vojna Strategijska igra! Ovo je inovativna online igra Desert Operacija, službeni nasljednik strategija Operation-Weltherrschachft iz 2001, pruža dugotrajnu zabavu za igrače koji se mogu boriti između sebe i tisuču...
Imam problem kod pokretanja igre F1 2k10. Odmah na samom početku kak pokrenem, prvo se pokaže natpis/logo "F1 2010" i tu stoji neko vrijeme te mi izbaci grešku u .exe (onu dont send). To mi se isto dogodilo sa Dirt 2. Ne znam imali to ikakve veze. I većini ljudi radi. Igra nije kupljena. Instaliran...
Predstavljam vam novi GTA: San Andreas Multy Player Server nedavno otvoren EliteSpeed Roleplay. Radi se o roleplay serveru. Organizacije: -LSPD -FBI -SWAT -Fire/Ambulance -La Cosa Nostra -Grove Street Family
Pozdrav, Dali možda netko zna dali ima u Zg-u negdje za iznajmit dotičnu konzolu na dan-dva i kolika je cijena?
Nemogu nikako da se spojim ni na jedan server na igri battlefield 1942. Uredno sam sve instaliro i patcheve i ostalo, pa mi stalno izbacuje ovu poruku: P.S windows firewall mi je ugašen. Zna li tko kako ovo rijesiti. Hvala unaprijed
Programer: next idea GmbH Desert Operations je OSG s osvježavajućom temom rata. Najimpresivniji aspekt igre je grafika. Najvažniji resurs u Desert Operations je novac. Ovo je generirano od "stambenih zgrada" i "nebodera", te se koristi za izgradnju svega. Drugi glavni resursi su...
Na koji nacin pomocu kojeg programa i sta ak je igra preko 4,7gb? Ma u biti nista ne znam o tome. KAd se skine s neta u kojem obliku dolaze fajlovi, koje extenzije .iso, .nrg ili?
Jedan interesantan site o Football Manageru-u http://www.fm-balkan.com/ , rade facepack, imaju odlicne tutorijale za pocetnike, sjajan skaut i GFX tim, ima skinova ima svega, evo kako izgleda facepack Evo kako to izgleda u FM-u Trenutno WIP : Njemačka Bundesliga Posjetite obavezno...
Eo za sve stare i nove fanove te one koji ce to postat: Genijalci iz Blizzarda napravili su i jos rade Starcraft 2: Sluzbene stranice: http://www.starcraft2.com/ za pogledat intro movie: http://www.dailymotion.com/cluster/videogames/video/x20z0m_starcraft-2-trailer za skinut HD intro...
Hrvatska u međunarodnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu eRepublik je među osam vodećih sila. eRepublik, masovna online strategija koja se se odvija u projekciji pravog svijeta, gdje igrači - odnosno e-građani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici,...
zanima me klasa priest...jer puno puta čujem o shadow priestu pa me zanima dal su to 2 posebne klase ili šta? Evo citat jednoga : "- Priest (najbolji healer u igri,shadow priest je prema nekima najbolja klasa u PVP, daje najbolju kombinaciju ako se upari sa warriorom)"
dali zna netko neke dobre igrice "akcijsko avanturistićke" kao npr. GTA SAN ANDREAS,TRUE CRIMER NEW YORK CITY,da se može voziti auto,izići iz njega i hodati i još nešto ovako raditi......tražim malo starije od 2004-2005 max '06 jer imam malo slabiji komp. konfinguracija mog kompa: WINDOWS XP,...
Bad-Boys Role Play >>>>>http://www.bad-boys-rpg.tk/<<<<< IP: 88.198.69.101:7779 Dobar dan...Ja sam Eddy i nadam se da cete doci posjetiti nas server....Server je novi i skripta koju smo napravili nije ukradena nego je napravljena nova sa potpuno novim bazama.....Baze ce biti vise RP i nece...
pitam, jer ja igram preko xF-a, a opet netko igr ai preko samog cs-a, a neki preko hamachija il neceg drugog...zanima me jer sam sad napokon u pro klanu, pa da preko nekog progrma pojednostavim igranje :sheriff::D
pozz...naime imam jedan problem....kad zapocnem instalaciju napišem cd key i kad bi trebala započet instalacija napiše mi da nemam direct x 9.0c da ga skinem s te i te strance....u dx diagu mi je ocitani direct x 10, instalirao sam najnoviji directX 9 i direct x sa instalacijskog cd-a međutim...
Imam jedno pitanje. Mislim igrati Wow na privatnom serveru. sada sam instalirao prvi dio (world of warcraft) a trebao bih imati woltk. pa sada pitam: nemogu nači burning crusade a kada pokrenem woltk mogu ga bez problema instalirati, i prije nego se instalira prvi dio. i sada dal ja uopće trebam...
Notice: Just Cause 2 only supports Windows Vista or Windows 7 and requires a video card that supports DirectX 10 or higher. Windows XP and DirectX 9 are not supported. Does not require a Games For Windows Live account. To mi pise...Sta bi ja trebo sad za igru ? :)
naime slucajno na YT nadjem ovaj video i vidim da lik sa slabijom konfom od moje igra gta 4 na full high postavkama. (sve je manje vise isto ali ja imam e7400 za proc, i 1gb verziju iste graficke) ja nemam ovih opcija u grafickim postavkama jer nemam patcheva, pa me interesuje je li...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma