Koji counter strike mi triba za igrat preko neta i di ga mogu skinit?
Jel zna netko gdje mogu skinut patch za GTA San Andreas da mi budu novi auti??? Da mi se svi odjednom promjene! Molim vas da stavite ovdje link.
Jel mi moze tko reci kako se moze Stronghold Crusader igrat preko interneta??? To vjerojatno vise nitko ne igra al bih ipak pokusao, htio bih igrati s frendom!!! HELP
Kupio sam danas dvije nove igre (piratske) i svaka od njih ima crack već na CD-u. Jedna je GTA-San Andreas, druga Flight Simulator. Sad, ja pojma nemam gdje staviti taj crack, odn što napraviti, a da stvar bude zanimljivija Flight simulator ima 3 cracka...:notooth:
Milio bih ako netko ima koju stranicu za download playstation igara da posta ovdje....(ali free download)
Imam na računalu gta san andreas za ps2, koji je u nrg. formatu. Do sada sam sa alcoholom 120 pržio igrice u iso formatu i sve su mi radile. A jel mogu ja sad samo spržit taj nrg. file na dvd, ili moram konvertirati? Ili jednostavnije, jel ps2 može čitati nrg format?
dakle ima li tko ovdje ko ugrađuje čip za sony2... kako nemam iskustva sa konzolama, kakvi čipovi postoje, kakve su im prednosti i kako se cijene otprilike kreću? Gdje se najjeftinije može kupiti Sony Playstation2 u Osijeku. Postoje li prodavaonice u kojima se prodaje sony sa čipom? Jeli...
imam problem nikako nemogu pokrenuti tu igricu pise mi nesto kao windows needs to close this program mislim ne kuzim u cemu je problem jer sam ju igrao vec i prije
Skinuti ovaj fajl download (Password: Surreal) Prvo backup-ovati svoj save game( C:\Documents and Settings\Tvoj User Name\My Documents\NFS Most Wanted ) Pokrenuti ShopSpezial.exe,staviti na English>Kliknuti na Open savegame,pa otvoriti svoj savegame>i kliknuti na Add special cars to shop....
Znači bude ovo: Igra se pokreni... Napravim svoj save... Bude Clip1... Loading = Onaj pas i Tintin trče Odjednom... TINTIN.exe je prestao raditi... Heeelp molim... :(
Imao sam prije par mjeseci instaliran GTA SA i sve je šljakalo normalno ali sam ga onda skinuo s kompa jer me ljutilo sto ima previse krvi (igra ga moj sin).. Sad kad ga opet pokusavam instalirati ne ide mi pa ne ide! Instaliram ga, crackam i kad kliknem na ikonicu ne dogodi se nista...?! Pomoc,...
Pošto neznam kam da stavim ovu temu, stavljam je ovdje, nadam se da je dobro mjesto :) Dakle ovak, problem je ovaj: Kad upalim MW2, umjesto slova mi se prikažu neki razmuljani znakovi (nekad su i rozi). Ako i uspijem pokrenut neku misiju ili šta god, sve se normalno prikaže, samo su slova tak...
Zna li netko jel ima kakav servis tu kod nas preko kojeg bi mogli kupiti Booster Pass bodove? Kad probam na službenoj stranici, kaže mi da se ne može kupiti iz naše države. Pa ak ima nešto kao base host
Pozdrav. Nadam se da je naslov dobar. Treba mi ona stara igra Aladdin, iz 1994, al da radi na Windows 7, jel tražim po netu pa nigdje nemrem naći da radi na W7. "Fullscreen is not supported by application." Pa, ak bi netko mogao upoadat ak ima, il bar link il nešto...
Jer igrao tko? Baš sam ga nek idan skinuo, zato jer su me zaintrigirale neke činjenice... http://www.testdriveunlimited.com/ Preporučna konfiguracija Operating System : Windows 2000/XP/Vista CPU : Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+.
ja bih va zamolio ako netko zna kada ta igra izlazi negdje sam čitao u 3mj a još je nema ako netko zna datum neka mi javi hvava unapirjed
Molim Vas da mi s detaljnim uputama pomognete instalirati Sims 2. Naime imam problem s 4. CD-om, prihvati sva tri cd-a ali četvrti neće. Probao sam sa Alkohol 120% i sa Deamon tools ali ne znam kako. Voljan sam u zamjenu ponuditi vrhunske igre.
Zanima me dali bi mogao igrati Gta 4 i TDU2 na ovom računalu: http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-3400-intel-dual-core-26ghz-2gb-320gb-ati-radeon-hd5670-gddr5-512mb-dx11/IN1600H Hvala!
Dragi igrači, Svatko tko želi sudjelovati u beta verziji, neka pogleda malo ovu temu: http://www.looki.com.hr/forum/showthread.php?t=1269 Budite prvi i zaigrajte najuzbudljiviji i najbolju multiyplayer online igru. Za ulazak u zatvorenu beta verziju vam je potreban spomenuti betaključ. ...
instalirao sam si Alarm For Cobra 11 Crash Time,i nemogu ju pokrenuti jer traži ditect3D device,i ja sam tako nešto slićno našao na tu foru (nisam našao baš to što je tražio takvo) i metnuo i dalje ne radi,ali dok sam imao stariji komp i slabiji od ovoga što ga sad imam mogao sam bez problema...
Eto baš skidam ( još 4 h ) :) .. baš me zanima koja je razlika između unlimiteda, koliko sam gledao trailere, engine je isti ja mislim. Da su bar poboljšali zvuk, i onu "plastičnu" unutrašnjost. Mogla bi bit ok igra :D ..
Pozdrav, TARRGET TEAM je klan/team koji trenutno ima jedan HC||TDM server od 20 slotova te jedan Promod server za war-ove. Klan trenutno ima oko 25 aktivnih članova, igramo igre iz CoD serijala te igre vožnji i simulacija ( MotoGP, Superbike, GRID) U klanu se velika večina članova poznaje...
Ovak. Posto sam veliki opsesivni Pac-Man fan, pital bi jek neko zna neki link ili nesto u vezi sa pacman igrom a da je multiplayer? Igro sam prije sa frendovima na mobitelu, al nezna niko pacmana igrat :smart: Pa jel zna neko jel postoji nekaj takvog, da je naletio mozda na to? Stvarno bi bio...
Instalirao sam Hamachi da bi preko njega igrao sa prijateljima COD2 (v1.3) ali nemogu nikako povezat... onda sam citao da bi trebalo preko xfire radit no ja neznam kako namjestit... instalirao sam xfire , registriro se, dodo prijatelja i pokusamo napravit server u COD i ja ga nemogu nac.... dali...
Pod prvo.. post sam stavio ovdje jer ima veze sa igrama... Imam volan, pacitech rw-018 (pc-018) (gameport) i NE MOGU ga ukalibrirati kako spada.. bez obzira sto je u control panelu centriran i uz manja trzanja NE mogu voziti nfs mw.. vec izgleda kao da dajem gas ali istovremeno drzim kocnicu. Ima...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma