Ovako, malo sam eskperimentirao sa Ubuntu 9.10 i sad bih ga uklonio a ostavio Windows XP, znam da postoji jedan dobar program koji to moze, no zaboravih , pa eto preporuka da iz Windowsa maknem Linux particiju i vrati free prostor. Hvala
nakon instaliranja novih windowsa 7,i instaliranja svih drivera za realtek zvučnu,i updateova novih drivera,zvuk mi i dalje ne radi,pa bi molio ako znate o cemu se radi? prije je sve radilo,ali nakon stavljanja novog sistema nikako. hvala puno
Pozdrav! Da li neko zna kako zaustaviti update za tune up 2009?
pozdrav forumaši zanima me da li je moguće konvertirati bluray film(piše mi ekstenzija .mkv) u dvd-r koji bi mogao onda gledati na dvd playeru?
Želio bih znati jel ima neki program s kojim mogu zoomirati sliku na neki detalj a da kvaliteta slike ostane ista?
Od jutros mi laptop ne želi dignuti sustav. Ovo pišem iz Safe modea. Jednostavno počne dizati Win XP i ništa se ne događa. Jutros sam skinuo program Phoenix za Nokia update i otada više ništa nije isto. Sada imam toliko velik prikaz na ekranu, a ne mogu u Settingsima ništa podesiti. Molim...
srušio sam sustav instalirao windowse,i resetirao sam Pc,i prilikom podizanja windowsa tražio me da umetnem instalaciski cd-e,da se bota, Kako da napravim da mi netraži cde prilikom dizanja Windowsa,Dali postoji neko alternativno riješenje da isključim. hvala.
jel zna ko koji encoding treba stavit da prepozna u titlovima č š ć ž? Ili jel treba neku drugu opciju ukljuciti,?' hvala
Planiram rušiti sustav,pa da navrijeme pronajdem odgovarajuće drivere ta svoj pc..nadam se da pomoći ovo što sam napisao,ako sam nešto izostavio a potrebno vi mi recite.... Matična ploča Procesor Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133) Naziv matične ploče Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3...
Nedavno sam skinuo s Microsoftove stranice novi Office 2010 Beta. Imao sam manjih problema s Outlookom, kod podešavanja korisničkih računa što su ostali od Outlook-a 2007. Po mom mišljenju, odlično napravljen novi uredski paket. Jedva čekam komercijalnu verziju. Što vi mislite?
Dakle, situacija je sljedeća... Na C disku su mi instalirani windowsi, a na D disku su mi sve ostale stvari (razni dokumenti, fileovi itd...). I imam dva accounta, jedan taj administrator, i drugi limited... I sad ja želim nekako zaštititi taj D disk od tog limited accounta, dakle da ga on ni ne...
Dobar dan! imam jedan problem! imam 2hard diska (4 particije),jedan od 29.26gb drugi od 46.1gb,na C: particiji imam 9.76gb a na D:19.5gb,na E:27.4gb F:18.7 zanima me dali bi se C: i D: particija mogli spojiti da nemam na te 2 particije podjeljen windows,tj da imam više prostora na C: disku i...
Kad sam kupio kompjuter, dobio sam neku DVD pržilicu s kojom je došao program Bluebirds. Programa nema u "Add or Remove". Mogu ga i isključiti u Startupu, ali još je na kompjuteru. Program kao koristi za prženje i obavještava da li je ladica otvorena ili zatvorena ;D I stalno tvrdi da imam...
Zanima me postoji li način za pokretanje Tago sch (i pcb) programa u Windowsu 7? Naime, koristimo taj program u školi (na Windowsu XP) i par prijatelja ima doma na XP- u. Svima normalno radi, ali meni ne. I promijenio sam u ini datoteci ime nekog drivera u EGA.DRV, i probao sve Compatibility...
dakle jednostavno Windows XP SP3, avast antivirus nikada nije bilo problema, u zadnje vrijeme odjednom mi se dole pored sata pojavi ono kao upozorenje ono crveno sa bijelim X, kliknem kad ono iskljucen firewall... ja ga ukljucim on se opet iskljuci kroz neko vrijeme... any ideas?
:notworking: Evo pitam vas, jer stvarno ne znam više gdje da tražim uzroke. Prije par dana internet je radio odlično, nikakvih problema sa sykpeom ili msn-om ali sad se iz čista mira kad pokušam pričat s nekim ili ne daj Bože vidjet preko kamere pukne veza, internet ostane spojen al druga strana...
Ovako, treba mi neki MSN messenger (ne zamjenski prgram, bas MSN messenger) koj ce mi radit sa stick, jer sam nasel neke messengere, al kaze da treba updateatna novu verziju, pa ako neko moze modat il nac neki MSN messenger da bi radio na sticku... Crko mi komp (1 hdd on njih 2) a MSN se NE zeli...
Poz ljudi, zanima me dali netko zna koji program ili po mogucnosti trik koji automatski radi bez ikakvog upozorenja ili prikaza backup podataka sa usb sticka.. To mi je jako potrebno. Hvala unaprijed
da li itko zna kojim bi se programom mogao zaključati dvd(RW),tako da je za otključavanje potrebna lozinka i da je relativno brz,nije potrebna neka vrhunska zaštita,.........znači ne tipa folder lock i sl.koji rade na računalu,već da se ne može pročitati i na dvd playeru,......probao sam cd...
Trebo bih kod frenda otići,napraviti internet ima modem speedtouch (thompson) dobio je u T-com. znam kako ući u postavke modema nego ne znam dalje,nemojte samo reći da zovem szk,nego trebo bih napraviti,da ima direktnu vezu,znaći da čim upali modem,i naravno kad dobije signal da ide na net,i...
Već nekoliko dana ako imam smrznute programe i stisnem ctrl + alt+ delete javlja se upozorenje "administrator je onemogućio upravitelja zadataka" tako da moram ponovno pokrenuti računalo. Da li netko zna u čemu je problem. Unaprijed hvala
imam jedan problem, imam na kompu win xpsp3 i htjeo sam preko njih instalirati win7 ali mi se prilikom butanja pojavi poruka "can not boot from dvd-error code 5" sa istim tim dvd-om od win7 sam instalirao win7 na drugi komp gdje sam to napravio bez problema. komp sa win xp je star 5 godina a ovaj...
Imam problem s D-LINK DSL-684T routerom, imam 2 računala preko UTP-a spojena na njega, jedno na lan1, drugo lan2. Upalim router, i lanovi svi rade (Svjetle), nakon vremena kad se router stabilizira, znaći cca 30 sekundi nakon paljenja gasi mi se lan1 lampica i javlja na računalu da je...
Prvo isprika ako thread već postoji Evo ovako kupio sam 2gb Kingston DDRII i nakon što spojim memoriju kad uključim komp on počne pištati i uopće se neće bootati a kad izvadim ram sve ok pa me zanima jel problem kod mem. ili:confused:
Ovako, imam problem sa navedenim programom, imam ga na DL DVD-u i u mapi je setup, pokrenem ga sve ljepo normalno, napišem cd key, i kad kliknem install pojavi mi se prozor u kojem piše da ubacim DVD#1u drive E:, međutim ja nemam dvd 1 nego sve na DL dvd-u u jenoj jedinoj mapi, trebao bih pomoć za...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma