Izašao je novi Microsoft Office 2010, no većina još koristi Office 2007, pa i Office 2003. Ja sam jedno vrijeme koristio Office 2010 Beta, (neznam dali je izašla komercijalna verzija), ali sam se vratio na verziju 2007 jer na njoj imam hrvatski jezik, a na verziji 2010 nisam nigdje našao hrvatski...
Instalirao sam program, nasao je sliku, ton štima. Sve je u redu osim što je slika prevelika, nije zumirana niti nista nego je jednostavno prevelika i ne stane u ekran. Mogu ju podizat i spuštat, ali nemogu ju staviti da bude cijela slika na monitoru. Zna li netko?
Dali je moguće staviti lozinku na Outlook? Da mi netko drugi ne može čitati poštu? Znam da je jedna opcija dodavanje novog korisničkog računa na komp, no zanima me dali je moguće na ovaj način zaštititi poštu od neželjenih pogleda.
Zanima me koji player koristite za glazbu i filmove? WMP (11- ako je bitno) mi je prespor, nekada šteka (kod HD filmova) i tako... Zanima me koji player vi koristite? Da podržava većinu fileova i normalno prepoznaje titlove. Još ako se može upravljati muzikom preko iPhonea :respect: ...
Treba mi preporuka software-a za izradu dokumentacije u PDF-u da mogu ljepo po "hayperlinati" stranice i odredene pojmove, ljepo graficki ga uredit (slike i ostalo da mogu ubaciti unutra) te da mogu nakraju skompajlirati i zastitit PDF dokument...
Prije par dana sam apdejto bios i svaki put kad palim komp pokreće se momory testing zna li ko moželi se i kako to onemogućiti znam da se može preskočiti testiranje pritiskom na esc ali može li ga se potpuno isključiti tj da se ni ne pokreće ploča je amd690gm-m2
situacija je ovakva :) imam dualboot win7 sa linuxom...dragi na svom kompu ima instalirane win7...kada sam u linuxu, mreza i internet rade bez problema...no kada se prebacim u windowse, njegov i moj komp se uopce ne vide u mrezi...ja vidim default internet gateway, i vidim kao s njegovog kompa...
naime imam setup wins 7, ali je na dvdu. dvd rom mi ne radi pa sam na laptopu kopirao sadrzaj dvda na stick i prebacio na pc, ne radi se o .iso fileu nego o fajlovima normalnim, sada je problem kako to instalirati??? jel moze preko externog hard diska, ili da pokrenem setup jednostavno duplim...
ne rade mi dvd-rom i dvd-ram i hard disk! prije 1mj mi je sam od sebe nestao 1hard disk (D: F: particije) i sada sam složio da mi obadva hard diska rade,ali mi ne radi dvd-rom i dvd-ram! dali mi možete reći kako da to složim da mi radi sve,dvd-rom,dvd-ram,i obadva hard diska? molim vas da mi...
Imam problem kad palim komp slika na monitoru mi nikad nece odma prikazat nego tream par puta palit komp da bi sve bilo normalno,a kad ga upalim prikazuju mi se poruke kao da je VAS SUSTAV MOZDA U OPASNOSTI,ZATIM MI PISE NESTO O NEKOJ KOPIJI WINDOWSA...UGLAVNO PISE MI NA ENGLESKOM OVO YOU MAY BE A...
Evo o čemu se radi. Skenirao sam računalo programom Registry Mechanic: Kao što vidite da ima dosta sranja. Zanima me mogu li bez problema otići na Repair, i sve to popraviti? Pitam jer sam jednom isto tako samo išao na Repair (doduše bio je Registry Cleaner), no sutra dan nisam mogao...
Naime skinuo sam jedan film u mkv formatu koji je podijeljen na dva dijela. Problem je što ne mogu pronaći titlove koji će odgovarati pa me zanima kojim programom mogu spojiti film u jednu cjelinu.Znam da postoji,ali ne znam kako se zove.Tražio sam u tražilici,ali ništa...:hm:
Možete li mi reči gdje skinut bluetooth za komp
Zna netko na koji nacin bih mogao kopirati text iz pdf. Stvar je u tome kada zelim kopirati pojavi mi se tipa ovo .RPXQLNDFLMVNLVXVWD Jednako tako ako zelim naci neku rijec nema šanse. Pogledao sam pod font u pdf-u stavljeno je EMBEDDED FONT: MSTT31c63900
Evo došao sam i do toga. Ovo će valjda mnogima pomoći. Program se zove PCSX. Nije bilo baš lako naći ga jer nitko živ nema biose za to pa se ne može pokrenuti. Ja sam ih naša!!! Sve ću zipati u jedno. Testira sam na jednoj igri i ide, samo malo sporo... Valjda treba imati bolji komp. Javite što...
Recite mi(sad mi zvuk ne radi)gdje mogu skinuti najbolje zvučne drivere za komp
kako se prži igra iso image igre koja ima preko 4gb veličine, npr. hoću napraviti backup kopiju od mgs 3: snake eatera originala koja ima 4.25 gb, ali sam pročital da fat32 ne podržava isoe koji su preko 4gb?
Uključim komp i nakon minutu pojavila mi se poruka "Spybot Search And Destroy has stopped working" i pita me da li da potražim online pomoć ili da ugasim program. I ne bi bilo ništa čudno kad bi ja imao instaliran S: S&D. :angry: Provjerio sam nekoliko puta komp sa friško updejtanim nodom32 i...
Postam u Operacijski sustavi # Software jer bih preferirao kontorlirati ventilatore preko nekog programa- potenciometar ne mogu kupiti (točnije, ugraditi) jer bih volio još imati garanciju. :) Znači, imam matičnu Gigabyte P31-ES3G i (ako je bitno) procesor Pentium Dual Core E5300 sa stock...
E ovako Dobio sam danas Genius Navigator 600 mis/mouse od Isusa :p e sad je problem taj sto drivere nemogu instalirat Dobivam ovaj error: + nesto kaze da je .ini file invalid any help?
Državni inspektorat upozorio je potrošače na neispravne i potencijalno opasne Toshibine prijenosne DVD čitače te softver u prijenosnim računalima Acer. Neispravni BIOS softver nalazi se u Acer modelima Aspire 5738G i Aspire 5768ZG, proizvedenim između travnja i lipnja 2009., a u određenim uvjetima...
Trebala bi preporuku za tvrdi hard disk do 400-500 kn. Htjela bi rasteretit laptop i prebaciti slike, muziku i filmove na hdd. Posto se ne kuzim previse neznam koja je razlika izmedju 2.5 i 3.5 rezolucije itd. Htjela bi nesto jednostavno i da mi stanu slike muzika i to.
Evo ovako, počeo sam se malo više zanimati za takav način šifriranja i zaštite u podataka u krajnjem slučaju. Zato me zanimaju vaša iskustva uopće s tim Npr., počeo sam koristiti ovaj program, navodno jedan od moćnijih free programa http://www.freeotfe.org/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma