Zaboravio sam sifru od kgb keyloggera u svom racunalu , naime on je nevidljiv kad se instalira, pise da ga je smijestio u Windows sistem32MPK , ali nema tamo tog foldera .Kako bih ga mogao pronaci i da li se moze u tom folderu vidjeti koja je sifra ili mozda u registry Pozdrav
Skinuo sam plugin sa Microsoftove stranice za pretvaranje dokumentata u PDF format. Sve radi, ali ima jedan mali problem. Kad se dokument konvertira u PDF, slova se malo razmaknu. Zna li netko o cemu se radi i kako bi se to moglo ispraviti? Koristim Microsoft Office 2007. Enterprise
Koja je najbolja alternativa za Daemon Tools po vama? Naime, trebam instalirati neki .iso na laptop kojem ne radi CD- ROM. Instaliram Daemon Tools- ali ne može "stvoriti" virtualni drive... Tako da sada tražim nešto drugo što bi možda radilo. Ako ima neke veze- laptop je dosta slab (cca 2GH...
Našao sam program za promjenu glasa Voice Changer 6.0 Diamond, no taj je samo za snimanje (koliko sam ga skužio). Ja bih htio, naravno ako ima, program koji pretvara odmah......hmmm kak da to objasnim.... Recimo da mi promjeni glas dok pričam preko msna i sl.
Zanima me,kao sto sam u naslovu naveo,neki dobar software za povrat podataka,nakon formatiranja harda,ili brisanja podataka,posto sam formatirao slucajno jednu od particija,gdje sam imao neke podatke....pokusao sam sa dosta njih,ali,izlista mi tonu podataka,sve zajedno,a treba mi samo jedan...
Zanima me da li postoji brži način da se file od nekoliko giga premjesti sa cd-a na desktop nego što je povlačenje!!??
Imam problem, povukao sam 20 m utp kabla od rutera do radione gdje imam normalno internet. sad bi htio imati i fax u radioni, pa me zanima dali postoji kakva mogučnost da nemoram vući i telefonski kabel?
Ovako, trebam se vratit na 30.6. po neki file, pa sad ja bih samo uzeo taj file iz 30.6 i vratio se u sadasnjost bez promjena pa me zanima dali mogu??? btw instaliro sam no winse, imo sam 7 imam je i sad ali ni repair nego ponovno sam instaliro!
Možda (vjerojatno) niste shvatili iz naslova što hoću... :D Znači, imam pjesme sa uređenim tagovima, ali su im imena (filename) loša. Postoji li (sigurno postoji, ali zanima me ime :)) program koji bi preimenovao pjesme tako da filename sadrži informaciju iz taga (u mom slučaju- "*naziv pjesme*-...
Kako, dal postoji koji program ili... i kada je skinem dal mogu taj film uplodati na torent sajt? hvala!
imam jedan veliki problem . diro sam nešto oko drivera na kompu pa sam pobriso neke drivere za zvuk (barem mislim da je to problem ) . što da radim , sada kada mi se nečuju
Pozdrav društvo! Već dugo vremena trpim da mi prilikom svakog pokretanja IE-a ovaj nudi instalaciju IE8. Ja IE ne želim i amen,a on mi dosađuje svakodnevno,i mogu slobodno reć da mi je dobrano dosadio. Svakim pokretanjem,izletava mi ovo: Vjerujem da je dosta vas imalo susret s ovim....
Molim ako mi netko moze pomoci sa if funkcijom u excelu. Trebam postavit logicnu funkciju: if ako je neki broj npr1234 izmedu 1000 i 1500 pisi 2007 and izmedju 1500 i 2000 pisi 2008 and izmedju 2000 i 2005 pisi 2009 itd To mi sluzi jer imam listu ljudi sa podacima i jedinstvenim brojem kad...
Na koji nacin izmjenit tekst koji mi se automatski stavlja kada zelim poslat datoteku iz neke mape, znaci desni klik na file -> Send to-> Mail Recipient dobijem onda u svom thunderbirdu sljedece: Your message is ready to be sent with the following file or link attachments: 0169 PK (S-L1-70-O)...
Naime, imam problem sa pokretanjem instalacije USB Flash Drivera. Greska je ova: "the inf file you selected does not support this method of installation w7" Probavam naci metodu ili neki update kako bi se rijesio taj problem, ali na netu samo daju neke zamjenske .inf filove. :S Molim...
evo ovako, npr: igram igricu(cod2) i nakon nekih 10 minuta odjedanput komp se ugasi, temperatura je ok, prasine nema, napajanje sam kupio novo. neznas sto mu je. HELP
Trebo bi preporuku antiirusnog rijesenja za windows server 2008 SBS, standard, imam 15 korisnika...neznam kojeg proizvodaca mi je najbolje uzet antivirusnog software-a? Dali da uzmem Norton Antivirus Small Business Edition, ili koji? Kako ide sa anti-virusom na serveru, dali je dovoljna jedna...
Dali netko zna hub listu za DC++ ali di je balkan, a ne strane hub liste?!
imao sam skype 2-3mj i nikada me nije tražio lozinku i sada me je odjednom poćeo tražiti lozinku i ja sam poćeo tamo na njegovoj str tražiti lozinku i kao ono piše da su mi poslali lozinku ali ja nisam ništa dobio,i sada više nemogu tražiti na istom mailu lozinku,pa ako netko zna kako da mi ponovno...
Koja je razlika između ddr3 iddr2 memorije, i dali mogu imati dvije različite....hvala
Molio bih pomoć. U ovome je problem: Kad instaliram jedan cd-rom sa bibliotekom na svoje računalo, nemem problema, no problem se dogodi kad ugasim računalo i hoču opet otvoriti tu biblioteku nakon pokretanja otvori se početna stranica programa i pojavi se poruka "Sistemske datoteke programa...
Reinstaliro sam windows danas i ne radi mi zvuk... skino sam realtek drivere (http://www.realtek.com/) sve sto ima na tom sajtu i opet nece da radi... imam logitech X540 5.1 zvucnike radilo je jucer neznam sta se dogadja sad... ima neko ideju gdje zapelo? radi se o win xp pro
veliki pozdrav svim znalcima na forumu a ima ih,jako puno koliko sam mogao primjetiti../dok se pojedinci izdvajaju/ svaka cast. ..imam ovu gore navedenu navi od LG LN510 u njoj su stare karte od - Destinator -radi na wind.CE Core 5.0 ima li kakve sanse i mogućnosti da bezbolno predje na...
Neznam dali je bila možda negdje ovakva tema, ali zanima me koji je najbolji program za početnike koji bi se htjeli malo poigrati kao DJ. Znači program preko kojeg bih mogao napraviti neki remix.
Nešto za one koji razmišljaju da pređu na Linux, ili su tek prešli, ili uopće ne razmišljaju da počnu koristiti Linux ali im ova skripta možda promjeni mišljenje. Vrlo kvalitetna skripta o prednostima Linuxa i nekim nedostacima u odnosu na Windows. Ne morate preći na Linux, ali bacite pogled na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma