Moželi mi netko pomoći...komp mi se non stop gasi...prije toga naravno blue screen windows version: Windows 7 , 6.1, build: 7600 windows dir: C:\Windows CPU: GenuineIntel Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz Intel586, level: 6 2 logical processors, active mask: 3 RAM:...
E sad,rušio sam Windows (Professional) zbog errora naravno,i stavio novi (Ultimate). Radi se o 7-ici,32-bit naravno,no to nije bitno. :king: Htjeo bih sa ovim programčićem : http://www.restorer-ultimate.com/download.shtml vratiti fajlove,no neznam koliko je to sigurno, i da li bi mi...
Odradim sve kako treba, stavim Windowse na USB preko UNBootin-a, medutim kad se pokrene boot sa sticka dobijem jedan plavi okvir u kojem pise DEFAULT i dole mi odbrojava 10 sekundi i pise da pritisnem tipku TAB za ostale opcije. Pritisnem i dobijem ispod ovo: > /ubnkern initrd=/ubninit ...
Kao sto i sam naslov govori, kako prekosicti fzicku zastitu, reko se mi da je na ovom CD-u sonyeva??? Polomio sam cd ne namjerno zbavio drugi i hocu ga koprati!! Ako neko ima predlog neka puca!!!
Molim za pomoc.Spremam se instalirati na laptop fugawi nauticke karte i tijedan dana obilazim mob operatere za informaciju dali postoji mobitel sa gps-om koji bi spojen na racunalo davao poziciju na kartama nesto kao modem ili pak moram kupiti zaseban gps(sa njim funnkcionira ali bi te novce radije...
Trenutno koristim program ConvertXtoDVD 4 ali za dvd menu tog programa trebam stavit template s harda.Ne mogu naci program na netu koji mi moze iz obicne slike napravit dvd meni.Prije 2 godine sam koristio jedan program s kojim se moglo ali se vise ne sjecam :) Ako tko ima ideju...unaprijed mu...
Da odmah pređem na pitanje.Da li tko zna trgovinu koja ima plave neonke po 20 cm.Može i kod nas ili u inozemstvu.I poželjeno je da prihvaćaju PayPal. Ako ne,da li ima nekakav obrt koji izrađuje neonke po želji? :hm: Molim vas recite. Hvala!
Imam planove otvoriti tvrtku koja bi se bavila prodajom, servisom i odrzavanjem informaticke opreme. Zanima me kako se formira cijena informaticke opreme s obzirom na dobavljace?
Evo problema. Treba mi program koji snima zvukove na računalu, npr. dok gledam film snimim zvuk i spremim ga u .mp3 To sam na stolnom radio sa Nero Wawe editorom(mono out) i Audacityem. Ali na laptopu mi automatski prebace na interni mikrofon. Onda sam u ctrl panelu ga isključio, i nakon toga...
Zaista mi je potrebna i cijenio bih pomoć ukoliko neko ima iskustva i neće opteretiti ga da mi pomogne... Kupio sam USB GPS receiver HI-204III. Instalirao Garmin 5.00.70, aktivirao ga, unio mape u mapsource... Sve radi ali ne prepoznaje mi GPS receiver, ovaj HI-204III?
Znam da možda nije pravo mjesto, ali sam očajan. Izgubio sam već 10 sati, i nemam još uvijek rješenje - imam problema sa hrvatskim znakovima. Kada eksportiram podatke iz php-a u excel, ne prikazuju mi se ispravno slova. UTF-8 enkodiranje je na php-u, i kad to pošaljem u excel dobijem ovakva...
skinuo sam sa neta igru,nekih 900 MB-a,otpakirao i nasao fajl imeigre.iso,otvorio nero,kliknuo "burn image to disc",otvorio taj .iso,ali,kao sto znate,nije dobro ispalo.kako bi trebao isprziti da mogu igrat taj DVD na PS2,jer na ovaj nacin ne prepoznaje disc.sa alcohol 120 jos nisam przio i nemam...
..sorry ako sam fulo temu! treba mi vanjski HDD i sad gledam u metrou akcija na taj imation, iskreno nikad čuo za tu marku 1.5TB 799,49 2 TB 1057,79 jel to valja šta, jel se isplati dat lovu? 500GB mi je malo za ono što mi treba, eventualno 2 od 500 al to mi skupo izađe ako uzimam neki...
OK,imam 2 pitanja: 1.Stavio sam like button na stranicu.Ne radi.Pravim Web-Stranicu u Dreamweaveru CS5.Dodao sam onaj kod kojeg mi facebook napravi : http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like I ne radi.Kada prewiewam u Chromeu mi radi,a sada na internetu ne 2.Ne radi mi...
Jeli ima di za skinuti besplatan program kao za POS kase znaci malo prodaja i to.Aj pls treba mi.
Da li mi netko moze pomoci pri ucenju programiranja u C++? Ne snalazim se bas najbolje,a slijedeci tjedan imam ispit... :hm:
Pozdrav svima!!!:sos: Ovako je sve pocelo:Kupim nove zvucnike prikljucim-a tona niotkud,postupak ponovim opet ista stvar!!! Nisam neki strucnjak na kompju.(to moram naglasit) Provjerim u Device Manager nema nikakvih zutih upitnika, a u "Zvukovi i audio uredjaji" pise da nema audio uredjaja i...
Dakle,kao što naslov kaže,imam ovo čudo od kabela ispred sebe. Ili je toliko jednostavan da mi mozak ne prihvaća ono što mislim,ili je pak kompliciran za popeezdit. Dva muška i jedna ženska i sad...? Čemu bi ovakav kabel služio? Možda sam tele,al baš me zanima kad na netu nisam našao nešto...
gsp datoteku kojim programom da otvorim ako netko zna da mi preporuci:P
Znači treba mi serial,ali neki s kojim se onda može i registrirati CS2.Našao sam serial s kojim se može instalirati, ali nakon instalacije se treba i registrirati,a onda javi da je krivi serial tako da ustvari imam samo trial koji traje 30 dana:-/
Pozdrav društvo! Čudi me što nitko još nije ovakvo što postao. Kako se je pojavilo famozno digitalno doba,u opticaj su došli jednako famozni DVB-T prijemnici s mogućnošću snimanja na USB friendly uređaje poput USB stickova ili prijenosnih tvrdih diskova. Tako ja ponekad snimim nešto što me...
Naišao sam na ovo pa da podijelim sa kolegama :p Program se inače plaća 30 dolara, ali do 15.9 imaju giveaway, pa ako trebate skinite. Konvertira videe u MP3, AVI, WMV, MOV, MP4, 3GP. http://www.youtubemusicdownloader.com/giveaway.html
Budem rušio Windoze XP i stavljao Win7 pa kako da sačuvam sve lozinke što mi je Opera zapamtila?
chrome mi je jako spor,recimo imam otvorene 4 stranice, nek su neki videi,ili animacije,ili igra na facebooku,jako se sve uspori,počne stekat,sad ne znam u cemu je stvar,dal u pregledniku ili.. imam zadnji flash player, 1gb rama.. zna mi se pojavit da mi je virtual memory low,to sam povisio u my...
Treba mi nekakav program koji se koristi za blagajne na PC-u... Ako postoji nesta da je besplatno, a ako nema onda informacija di se moze kupiti... To mi treba samo za osobnu evidenciju (za automehanicarsku radionu) znaci da imam uneseno sve kad sam sta kome radio i cijene, ukpan promet i takve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma