snimio sam si film i nemogu da ga gledam.... u jednom folderu imam file cd1.BIN i cd1.cue isto tako i za drugi cd... windows media player mi daje ovaj error "0xC00D1199" .... G Spot kaze Non AVI file or not valid AVI File i nista drugo... jel tko zna koji player ili kodec mi treba da gledam taj...
etoga kupio sam olympusa sad bi gledo filmice na kompu al nece ic ufullscreen odn japrog neznam kak jel nema te naredbe.datoteka je mov format-da probam mozdaneki drugiproram?
Microsoft je ipak uspio spriječiti Lindowse da zadrže to ime, ali ne sudski nego sa novcem: Kupio je ime i internetsku domenu za 20 milijuna USD. Novo ime Lindowsa je od sada Linspire. Više o tome ovdje
koji p2p iliti fileshare program koristite
...tj. koji prog znate da može prerezati neku datoteku na više djelova za lakši transport pa da se na kompu ponovo spoji u upotrebljivi oblik... U pitanju je prijenos USB drive-om a neki instalacijski file-ovi su mi preveliki... Ne nemam dostupnu pržilicu na jednom kompu... ;)
Pomagajte!Kada pržim Mp3 na cd vecinu pjesama mi bude unisteno a na kompu mi piše "Invalid MS-DOS function" kad pokušam otvorit pjesmu.Jel netko zna o čemu se radi???:(
...koji koristite i kakvi su utisci... Meni treba nešto lako kao OE ali da se može podesiti kao MS Outlook (bez "tone" dodatnih gluposti)... Probah Eudoru (ona je za mazohiste); Pegasus (prenikakav); The Bat (prehakerski); Thunderbird (ne mogu kreirati grupe u mail-ovima, kolje se sa...
Znam da je ovo tema za Računala, al tamo malo ljudi zalazi, pa bih molio moderatore da puste ovo tu par dana, a poslije mogu prebacit. Ovako, koji bi codec trebao koristit za kompresiju avija i kako to konfigurirat, jer sam na softwareu od TV kartice sve pretražio, nigdje nemanikakvih opcija...
...koji koristite (mislim na digitalne slike da mi netko ne bi napisao škare i ljepilo)... I naravno kakva su vaša iskustva te zapažanja...
Jel zna netko kako se moze promijniti video standard na tv kartici tj u postavkama njenog sowftwer-a (u ovom slučaju radi se o WinFast Entertainment Center - PVR)...odem pod postavke i nemogu promijeniti..sivo mi je to polje.. molim pomoc..hvala unaprijed!
...pitanje - može li se kako podesiti kad ukucam novi URL (kliknem na link ili na favorite) da se otvori u novom tab-u??? Kao što vidite pređoh na Operu pa sad "prčkam"...
...zgodan news reader, al očito da ču se vratiti OE, nemrem nikak poslat post na grupu, a uredno mi skida svježe postove svaki dan! Dajte neke opcije podešavanja ili ako neko zna u čemu je keč?...:).. te koje su prilično korisne opcije ovog news readera?...može nešto i o binsima (kak se skida...
Trebala bi mi neka ideja,software ili pomoć oko TV-out-a,naime kada god postavim toggle clone mod(analog monit.+TV)slika je užasno loša i ima crne točkice po sebi(na TV-u),veličina slike nije identična onoj na monitoru,a kad divx pustim na kompu i prebacim na TV, na TV-u se zacrni...
kako da napravim u kojem programu to? neznam kako se to tocno zove... ono kad se mozete vtit u krug.....
Dali netko zna gdje se ovo moze kupit, piratski ili original, ja nigdje nisam nasao, neki imaju pojedine komponente posebno, ali nitko nema cijeli? Dali postoji neki sličan program za uređivanje desktopa sa sličnim mogučnostima object desktopa? Hvala
ja koristim Get Right i super me suzi,ali ne kontam kako da povecam Segmented Accelerated downloading na vise od 4?
Kad hocu da ga instaliram trazi cd key ja ukucam 1045-1756-2071-0999-3438-3575 i on mi kaze da taj cd key ne vazi i da ukucam drugi jer mu je "isteko rok trajanja".Ima li some1 taj cd key koji je vazeci?
daklem fakat nisam znala gdje da stavim temu, ne ide mi ni na jedan od podforuma..al ovaj mi je bio jos najblizi.. daklem MCP, jel ga netko ima, koji ispit je polagao i gdje..kako to najlakse pripremit, koliko sam shvatila 70 290 i 70 270 su najbolji za pocetnika bez odgovarajue spreme i...
sa kompjuterom problema nikad dosta, dakle dogodi mi se sranje da mi se komp restarta sam od sebe prilikom otvaranja više IE prozora (evo npr dogodi mi se jednom od deset puta kad mi stignu na mejl obavjesti o postovima na forumu, pa svaki otvaram u svom prozoru (nije crv ni virus definitivno tak...
Nova verzija Nullsoftovog programa koji je do prije nekoliko godina bio apsolutni standard za reprodukciju multimedijalnih sadržaja na PC računalima možda bi mu napokon mogla vratiti staru slavu Nakon nekoliko beta verzija programa koje su davale naznake da će Winamp 5 ponovo biti softver...
koristite li operu i kakovi su utisci sa tom tražilicom
Skinuo sam na komp winwap 3.1 pro, i odlican je... no imam par pitanja za one koji se kuze u to malo vise... 1. kada hocu nesto downloadati na komp javi mi "Not wml content"...??? Kako onda nesto skinuti da bi se eventualno prebacilo preko data kabela...??? 2. ima li neka wap adresa nekog...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma