Za svaki file koji pokusam downloadat kaze mi file error? Help!
...pa ovo je naziv programa koji vam na vašem displaju (mislim na komp) prikazuje kalendar (cijeli mjesec) i dosta je koristan... Program je free i možete ga naći ovdje ... Naravno za korisnike Outlook-a postoji još i dodatni plus to što vam isti prikazuje vaše zadatke i ine stvari... i kao mali...
koja je točno razlika u između macintosha i pc-a? dali se isplati kupovat mac,ako ti komp većinom služi za surfanje,obradu slike i zvuka,a ne za igranje igrica??? dali ima kakav "emulator" za pokretanje pc programa na mac-u?
Koji je program najbolji za tu namjenu?
Umrezen sam sa drugarom i sad bi mu ja dok on igra solitre, nasred ekrana opalio jedan pop-up window il neku slicnu stvarcicu...dakle...obavjestit ga o necemu. Slicno tome sam radio u Unixu a sad neznam kako da to sredim u windowzima... ajd ako neko zna...nek bubne!
Shareaza je novi, normalno free p2p program koji je spojen na vise mreza kao edonkey, bittorrent... "Shareaza is the most luxurious and sophisticated file sharing system you'll find. It can harness the power of up to four separate peer-to-peer (P2P) networks, including EDonkey2000, Gnutella,...
...pa koristi li tko ovo jer sam malo pokušao pa sam sav u nedoumici što napraviti...
Zanima me jeli moguce u bittorrent stavit limit na upload brzinu ? nervira me kad je nesto downladujem moja brzina je 15-20kb/s a upload 50-55kb/s i onda kad surfam internetom toliko ga uspori da za neke stranice treba po i minuta da se otvorti...
KOji mp3 player vi koristite,meni je winamp 2.81 najbolji,vama? Koje glupo pitanje postavljam
Dakle zanima me kako ukinuti blokiranje reklama (bannera) i inih stvari koje browseri (svi koji koristim - IE, Opera, FF) prepoznaju kao AD i ne pokažu sliku već samo napišu AD i linkaju na sliku. Stavio bi i screen shot da bude jasnije, ali VIP (web prostor) ne radi.....
...pa pošto nemam pojma gdje bi ovo "nabio" evo ga ovdje... Usput jeste li se do sada sreli sa RSS-om... Ukratko o tome možete pročitati ovdje... Sad me zanima znate li neke dobre Hrvatske kanale koji nisu u stilu rekla kazala već su koliko toliko zanimljivi...
...pa koji koristite za reprodukciju .avi, .wmv i inih formata na svom kompu???
Treba mi program koji bi mi omogucio rezanje pojedinih scena iz filma (divx il stavec) ?!?
Treba mi hitno program za umnožit jedan glas u više njih ili na tisuće....
Ljudi recite ako znate gdje u ZG-u ima za kupit 16 brzinskih DVD medija za prženje. Samo nalazim 2, 4 i eventualno 8 brzinske, ali 16 još nigdje, a pržilica mi ih podržava... I cijene ako znate molim. Također me zanima di ima Dual Layer DVD medija, iako ih još neću kupovat dok im cijena ne padne...
...16 o.m. u free i Pro verziji a zajedno s njima i Dr.Divx 1.0.5 .U Pro verziji ima dosta dodataka(BitRate kaklulator,updater idt.) .exe datoteka je velika 7,67 MB. DOWNLOAD
...evo MS najavio izdavanje Longhorn-a za 2006 (što i nije nekakva novost) ali su najavili da će ono zbog čega su u biti počeli s ovim a to je novi datotečni sustav biti izdan kasnije kao zakrpa ili najvjerovatnije kao SP... I gdje je sad tu pravda ako si želim promjeniti izgled Windovsa sigurno...
evo pa nadam se da cete naci nesto sto vec dugo trazite http://kickme.to/superdisk2
došao sam na ideju da sinkroniziram neki dio iz nekog filma, kao oni likovi koji su sinkronizirali enterprise, kitu u bila, gospodar prstenova...idr Jel znate s kojim programom bi to mogao napravit?
Zbog problema s nekim programima,morao sam ih izbrisat s kompa,ali su oni u listi "Add or remove programs" ostali,i sad s kojim bi ih programom mogao maknuti iz liste???
na vidievom cd-u odn dvd-u on dolazi kao freeware, a sad me trazi da ga registriram..... ugl. trebam reg code ili crack a nemogu nigdje nac.... ako neko zna......?
Nakon nekoliko "rješenja", polurješenja i programa koji su obećavali puno, a nisu napravili ništa, pronašli smo softver koji nas je gotovo u potpunosti riješio spama. Hoćete li vjerovati ako vam kažemo da dolazi iz — Microsofta? Izvor: BUG Online Cijeli članak možete pročitati ovdje.
Dakle... Instalirah ja Far Cry na svoj laptop koji ima ATI 9000 Mobile 64 Mb, a ono teksture u.... Tj. niti ih nema, sve su se raspale. OK. Sličan problem sam imao i na burazovom kompu. Riješeno novim Catalyst driverima. Odoh ja na ATI www, no tamo nema drivera za laptope, već stoji napomena da...
ovako snimio sam nesto muzike, sve je to zapakovano u rar fajlu, sad kad houce da premjestim muziku uz folder my music da mogu pjesme dodat u playlist... ono mi pokaze neko sranje da moram upisat neki password... skino sam to preko kaze, kako ja sad mogu da tu muziku slusam...
Nemogu da izbrisem to sranje... mcafee virus scan... u program files opce nema onog (uninstall) u control panel ima samo mcafee security center, kad ga probam izbrisat ono kaze da prvo moram izbrisat ostale komponente mcafee-a tj virus scan, nemam nista drugo... probo sam na search i da izbrisem...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma