...pa ako niste primjetili Gmail je uveo POP pristup i preusmjerenje mail-ova pa će stoga isti preuzeti moju svu poštu a mogao bi i vašu!!!
molim vas neki converter za wmv u avi ili mpg.
Zanima me koji program i gdje ga mogu skinut za prebacivanje u polifolne... skinuo san neke programe od kojih vecina trazi crack kojega je nemoguce pronac ili ga nema,pa ako moze pomoc bija bi zahvalan!!!
evo, na slashdotu objavljen link na test brzine browsera na različitim platformama, pa koga je volja proučavat brojčice (mene i ne interesiraju baš jako...) link je: http://slashdot.org/article.pl?sid=05/02/11/2016227 kao dodatak, zgodno je čitat komentare na ovom linku što ekipa veli i kako...
Zna li tko od cjenjenih drugoova gdje mogu iznajmit server da b mogao hostat rs,uglavo treba mi webstranica poslužitelja i neka bude hrvatski ako moze.hvala
Malo sam se igrao sa security postavkama u Internet Exploreru i više ne mogu normalno spremati slike na komp. Odem na Save Picture As i svaku sliku hoće snimiti u bmp formatu. Gdje god, koju god sliku pokušam ista stvar. Netko zna kako to rješiti?
Morao bih provjeriti kako Netscape (ako uopće, a brijem da da) pokazuje useru da je na secure siteu. Tipa, MSIE pokaže zatvoreni lokot dolje-desno. Da li i Netscape to radi? Iskreno, ne da mi se instalirat NS samo da to vidim, a traže me tu informaciju. Pa ako netko može pripomoć? Eventualni...
Imate li koji ftp program za preporucit? Trenutno koristim Site Publisher-a i nisam bas prezadovoljan
...ovako svi korisnici MS Outlook-a mogu unutar svog omiljenog mail client-a imati opciju čitanja RSS-a - dovoljno je da "iskopaju" NewsGator i instaliraju istoga na komp... Program je shareware al' za vas lisce nije teško naći ono što vam treba (ako vam je teško onda PM pa...). ;)
Htio bi koristiti Windows Messenger, registriran sam kao Hotmail korisnik, kad otvaram Windows Messenger pojavi mi se poruka: Signing in to .NET Messenger Service failed because the password is incorrect or the sign-in name does not exist. If you have forgotten your password, click Help.... Znam...
Zna li netko za neki program koji može konvertirati Mp3 ili (i) wav format u amr?????Ja već imam neki Mobile Music Polyphonic program ali free verzija može konvertati samo nekoliko sekundi te za neograničeno vrijeme treba kupiti cijeli program...
pomocu kojem programa mogu da avi i div-x video fajlove konvertujem u mpeg?I postoji li program da preko pc-a snimam telefonske razgovore sa fixnog telefona?
Možda će zvučiti malo čudno, :retard: ali postoji možda koji emulator za npr. konfiguraciju sa 512MB rama, 128MB grafičku, 2,2GHz, koji bi emulirao računalo sa 64MB rama, 32MB grafičke 2x CD-ROM, tj, da se mogu odrediti performanse koje želiš da emulira. :retard: :comp: :wstupid:
Ima li možda netko neki dobar tutorial za delphi, koji pokriva većinu stvari potrebnih za naučiti, mislim, malo više od nekih grubih osnova. Ili neku web stranicu... Za jezik bi bilo poželjno da je engleski ( ili hrvatski ;)), ništa njemačko, rusko, ili štajaznam... Hvala!
Ljudi pomozite treba mi pod hitno mp3 u waw ili amr. Googlao sam i googlao ali nista nema. Molim vas ostavite link ili mi taj program posaljite na email celikovic@gmail.com :comp:
Iz nekog razloga crko mi Image drive,pa me zanima ima li kakav zamjenski software sa istom namjenom?
Odličan alat za zaključavanje foldera ili sexy slikica i filmića...najbolje je to kaj je folder potpuno ne vidljiv.....podržava i opciju zaključavanja CD-a DVD-a i floppya. Jel ko koristi, ja baš instalirao iz čiste znatiželje. ima ga na www.katz
...ima li koga da se služi istim te možda ima nešto domaće literature o ovome???
Mislio sam da bi objašnjenje ovih pojmova pomoglo dosta početnicima u razumjevanju pojedinih pojmova i žargona. Naprednijim korisnicima ovo sigurno nije nikakva novina,ali valjda će imati razumevanja za ostale. ASCII - Skraćenica od American Standard Code for Information Interchange (američki...
Kako uzeti screenshot s DVD filma? Pokušao sam s klasičnim 'Print Scr.' ali kad to pasteam u npr. photoshopu dobijem samo konture filma (one dvije crne trake na vrhu i dnu ekrana), a od slike ništa - samo sivu pozadinu. Dal je to do neke zaštite DVD-a ili kaj? Jel to radi s nekim specijalnim...
Imam doma 5.1 zvučnike, analogne i dvd rom. Instalirao sam PowerDVD XP, al kad odem u postavke zvuka on me traži da kupim neki paket da bi mogao svirat u 5.1 zvuku. Ovako mi je sve u stereu... Onda sam probao nero showtime, pa opet isto... Dal postoji neki način da se "natjera" power DVD da...
ako netko zna neku dobru web stranu za download flash igara nek napiše evo neke miniclip.com
Za svaki fajl koji pokusam downloadat kaze mi : File Error. Ima li to veze mozda sa firewallom?
eheheh, ja se pozabavio time da na www.muzika.hr dodam RSS feed, a sad kad sam ga dodao, sad bi mi dobro došle sugestije za najbolju RSS feed ekstenziju za FF... istina je da i ugrađena podrška u FF je sasvim okej ako se bookmarks drže uključeni s lijeve strane, ali mi je ipak gužva i klasične i...
Ej skinuo sam windows media player 10,i ok je,izgled je lijep, dobro i radi ako ga netko ima bilo bi lijepo da sa nama podjeli sovja iskustva
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma