Koristim Yahoo pretrazivac NETa,ali mi je glupo kad dodje neko kod mene da se posluzi racunarom i hoce da ukuca neku rec u pretrazivac,a ovaj mu izlista sve sto sam ja do tada trazio na NETu pod tim slovom.Zamisli dodje komsinica i ukuca slovo S :-/ Kako da izbrisem ja te pojmove???Postoji li...
Imam pržilicu LG 52x24x52, do sada je radila bez problema više od 2god. I sad ja formatirao Windowse XP i nikako da ju nadem, uopće ju ne prepoznaje kao da ne postoji... probao sam sve moguce ali nista Imam hard-disk na ladice, i na bratovom hardu pržilicu prepoznaje bez problema, on može snimat i...
Imam jedan zadatak, nikako da ga riješim, a treba mi hitno hitno!!! evo napisat ću ga, pa ako ga neko riješi, nek stavi u odgovoru!!! Napiši program koji unosi riječi sve dok ne unesemo 0, a zatim se riječi sortiraju po zadnjem slovu(ako je ono isto, tada po prezadnjem,...), i u datoteku...
primjer skinuo sam 49.61mb a uploado sam 224 jel se to zbraja pa da sam sve ukupno skinuo 273.61mb ili se to ne zbraja i za kaj ovdje uopce služi upload?
copy/paste iskon Japanski elektronički div kažnjen je zbog kršenja patenta. Sony je, naime, dodavao svojstvo vibriranja na upravljače igraćih videokonzola PlayStation i PlayStation2. Zbog povrede patentnih prava, sud u Kaliforniji odredio je zabranu prodaje Sonyevih igraćih konzola...
Da li znate za kakav link gdje bi se mogle skinuti knjige iz IT u pdf formatu? npr. nesto o PHP ili MySQL i sl.
Šta trebam instalirat da dobijem tu komponentu ili nešto izbrisat Bolje ovako slikovno više će pomoć:
1. instaliram counter-strike na 2 racunala 2. povezem ih mreznim kablom 3. na jednom kreiram igru, i kad se pokusan joinat na ru igru, uvijek mi kaze da se nije moguce spojit na server. Dakle pitanje je: Kako da umrezim 2 racunala tako da mogu igrat cs na njima??
Jedno me zanima,kako otvoriti news grupu? Neznam to raditi zato što nisam nikad prije :) HVALA!!!
hacker i msan imaju nagradnu igru gdje je nagrada racunalo od 20000kn. vise o tome ovdje dakle ko to nebi pozelio :comp:
Ovako, ja imam dva kompa, jedan kod bake i jedan doma. Tu doma imam maxadsl 24/7 !! Ht mi svakih par dana na maxadsl-u promijeni IP !! Mene zanima kad sam ja kod bake kako mogu vidjet svoj trenutni IP doma ???
evo ekipa imam jedan doslovno jadan problem svaku sliku koju zelim sjevati mogu je sejvati samo u btmp formatu {+devil+} ... naime prilikom save pitcure as .. onda ime i dole bi mi se obicno ponudio moguci format sejvanja slike.. sada je moguc samo .btmp iako su gif slike, animacije !!! u...
Gdje ih ima najjeftinije za nabavit u Zagrebu i okolici?
Tricky problem, možda netko ima rješenje? Neki mrežni guru :rolleyes: Stanje: 1 PC sa 2 mrežne kartice: jedna na lokalnoj mreži, i preko nje imam pristup dotičnom PCju (admin). Druga kartica je spojena na drugi segment mreže, i ima pristup internetu direktno oko firewalla. Tom kombinacijom...
Zna li neko kako se može prebaciti file iz ekstenzije .com u .exe???
Koji je program najbolji za prebacivanje divx-a na dvd i kako staviti titlove na film
kako preko DC++-a mogu nac neki odredeni program. Nesto kao search, al da sve pretrazi?
Uzmem zasticeni cd i ubacim ga u P4 na 3Ghz i 512 mb rama i preko alcohola ga presnimim i on makne zastitu i i mogu da ga koristim da ne ubacam cd i sve normalno radi ali onda taj isti cd-e ubacim u AMD XP 2400 2Ghz i 512 mb rama i isto ga preko alcohola presnimin i nema sanse da oce da ga...
legi mi riknio komp pa trebam pomoč!JEL SE GUBI GARANCIJA FLASHANJEM BIOSA,ima ABIT ploču i Ona se flasha iz windowsa!kontamo da to nije kršenje garancije jer se soft dobije sa pločom a ona ga promovira!PLOČA JE ABIT kv8 PRO! AJ PLEASE POMOZITE JER JE HITNO! :thumbup:
Da li postoji koji program za skinuti na netu koji može prevesti sadržaj sa jedne stranice na npr. engleski???Gdje ga mogu skinuti? Znate npr. ono kad na yahoo-u možete birati "Translate this page..." Takvo nešto??? :spin:
imam jedan problem zna li tko kako ntsc divx film convertat u pal divx film?? ntsc divx filmovi mi se na televiziji vide crno bijelo dok pal u boji. :-/
Neznam jel sam pogodio forum ali pomozite ... Pozdrav svima..di li netko zna kakav dobar program za pretvaranje Mp3 u Midi...tj ja bih htio pretvorit Mp3 pjesmu u midi za mobitel S65.. hvala svima na odgovorima.. p.s. po mogucnosti da je radio s time a i nemora tj. da je upoznat s time.. ...
ovako stoje stvari imam WinFast tv 2000 xp expert tv karticu preko koje gledam televiziju preko kabelske. Vecina programa su mi kodirani pa me zanima ako postoji nacin da se to odkodira pomocu nekog software-a. Ako da, ima li tko taj software ili neka mi da link da ga mogu skinuti.
Evo sta sam nasao na jednoj stranici, ali izgleda za Šibenćane samo jos ću provjerit! "Dajem popust na narudbe iz linksa.dostava na kucu,placanje gotovinom pri preuzimanju posiljke. http://www.links.hr Šibenik Vrijeme predaje: 01.02.2005 19:13 E-mail: om3g4hr@yahoo.com Tel: 0989486239"
Toliko da vas obavijestim da je 5. verzija ICQ Lite-a izašla iz beta faze. Skinuti ga možete ovdje
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma