Trebam -Username- i -Activation Codu- za Blaze MediaConvert???
Product Features Powered by AGP 8X ATI® RADEON® 9600 PRO (VPU) Supports 128-bit of 2568MB DDR memory for today's demanding games, applications, effects and animation Integrated 4 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry engines for incredibly fast 3D graphics performance coupled...
Evo, zanima me ako netko ima kakvu instrumentalnu glazbu koju slusa kad nesto radi, pise, ... Gdje se mogu skinuti takve stvari?
evo ga ako želite napraviti sami svoje kutije skinite OVO i napravite kutije (papirnate)... ja sam se malo poigrao i napravio! Uživajte
eto jel netko zna neki program za audio/video razgovor u LAN mreži? sa susjedom sam spojen pa bi bilo dobro da možemo i pričat preko kompa.
Instalirao sam novi XP,ali posle samo 24 sata poceo mi je prikazivati ovu poruku na svaki desni klik misa.... Strucnjaci,pomagajte... gde sam sad pogresio? :-/
kako hacknuti sa jednog compa na drugi.. tj. da imam pristup nj. diskovima u cmd ili necemu slicnom da mogu brisati i kopirati podatke ... dali je to moguce i sta mi za to treba (mislim na ip adresu ili nesto slicno...)
Evo ekipa pitanje.. Problem; prilikom nove install. win i pokretanje avi fajlova sve radi .. bez trokiranja itd.. nakon nekog vremena kada se pc napuni raznim prog avi fajlovi mi krenu trokirati .. ima tko koje rjesenje ?
Odmah se ispričavam na glupom naslovu jer nisam znao drugi:-/ a sad pitnje ima jedan fajl koji se može otvorti samo real playeru a jer ima neki program da ga konvertiram u neki drugi format jako mi je važno:comp:
Zna li iko neki program s pomocu kojega mogu zakljucati neki folder, ili file sa sifrom? Znaci da ga mogu otvorit jedino kada upisem sifru koju sam ja postavio.
kad krenem pokrenut neku igru otvori mi se neki prozorčić i piše: Invalid system-time detected. Please check and correct your local system-time setting. jel ko zna u cemu je problem? sta da napravim?
Kako naslov kaze koji LCD kupiti? Korisio bih ga kao drugi tv! Znaci sta trebam gledati kod lcd-a da mi slika bude sto realnija kod gledanja filmova! Tj koje vrijeme odaziva, kontrast i svjetlina? Odnos ulozenog dobivenog?
Da li netko ima full verziju programa CD cover editor x.x.? Ako ima molim da mi pošalje na mail Irena_zgb2005@yahoo.com Hvala
Jel ima negdje na netu koji site koji pokazuje kako su kucista preuredjena, ili koji vodic koji pokazuje kako to malo napraviti nesto pa malo poboljsati izgled kucista??? .
imam zvucnike 5-1 i sve sam morao spojiti u zvucnu karticu tako da vise nemam sta spojiti u zvucnu karticu.Hocu spojiti Tv sa racunalom jel to znaci da necu moci imati zvuk i gdje to moram spojiti da bi imao i sliku i zvuk sa TV-a.
evo stavio sam ovo ovdje jer nisam znao gdje bi drugo. naime, spajam se preko običnog dialup modema i imam na kompu dvije veze. carnet i t-com. obe se bez problema spoje na internet i tek kad se spoje dolazi do problema. ona mala ikona koja se upali u trayu stalno pokazuje nekakav download i upload...
Evo ovako, želim se umrežit sa susjedom preko mrežnih kartica. Oba imamo mrežne integrirane na matičnoj. Udaljenost je nekih 50 m. E sad me zanima jel to prevelika udaljenost za umrežavanje i da li se gubi na brzini prijenosa? Naravno spajamo se bez huba ili switcha. i naravno koliko će me...
Znal ko kakve stranice s kojih se mogu skidati teme za xp ja znam jednu al nije nesto a i pola ih nece.www.xpthemes.com
tko zna s kojim programom mogu igrat java igre za mob na kompu????:retard:
kako sigurno ocistit/izbrisati hard disk, dakle, da se vise nemogu stari i obrisani fileovi bratiti s nekim RECOVERY tool-om? jel dovoljno recimo uzet jedan divx ili dvd film, i par puta ga snimit na hard i onda izbrisat? oce "prepisat" sve one fileove koji su se mogli vratiti sa recovery-em?
Za koliko bi mogao prodati ovo računalo: MONITOR:Samsung 795mb 17“ Flat crno-srebrni MATIČNA PLOČA:Asus, P4P800-X PROCESOR:Celeron 2.4 RAM:DDR 400 TwinMos 512 HARD DISK:WD 80gb, 7200rpm, 8mb DVD-RW:Pioneer dvr-108p, dual layer, 16x, 8.5gb MODEM:56k NAPAJANJE:400w
evo, prepisao sam sto mi javi: """symantec ghost configuration server 08001(sybase)(ODBC Driver)(adaptive server anywhere) unable to connect to database server: unable to start database server""" e sad, to mi je javilo kad sam instalirao avast, a i nesto mi je reklo da neki dio programa...
Dakle, kad pokusam upaliti komp, javi mi Dump phisycal memory i onda se sustav srusi... neke ideje? hvala
Evo kratkog tutorijala kako napraviti backup acc, emailova....i inih stari u OE http://support.microsoft.com/kb/270670/EN-US/
Kao sto pise u naslovu,ima li radna memorija kakve veze sa brzinom downloada???imao sam 512 MB RAM-a i ugradio sam jos 512 MB.Imam adsl i s njim mi je brzina prije bila 30 do 40 kb/s ,a otkad sam ugradio tih 512 MB RAM-a Brzina downloada krene od 210 kb/s pa pada sve do 45 kb/s.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma