gdje da skinem titl za Underworld: Evolution
Otvorena tema: Obzirom da imam nešto vremena, a i osnovnih uređaja za tehničku podršku interesira me kako bi vi napravili sistem podizanja računala putem SMS poruke, auto dial... Ne interesiraju me postoječa kupovna rješanja već čisto logično razmišljenje i rješenje uređajima i app koje imam u...
Nakon instalacije Nero 7.0.1.4. komp više ne prepozna da je (za sada) jedan određeni DVD medij ubačen, isti taj smo normalno gledali prije instalacije nero 7.... Pomoć...
Jel netko zna kako bi mogao u Windows Media Playeru (ili nekom drugom playeru) gledati video klipove koji su u .wmv formatu a zaštićeni su onim glupim licencama. kad hoću pogledat ovaj jedan klip WMP se spoji na neku stranicu i hoće mi instalirat kao neku licencu sa nekakvim toolbarom za IE.
Imao sam nekada taj zvuk ali se ne sjećam gdje sam ga našao, sada ga trebam a nemam ga pa ako netko ima zna ili bilo što kako doći do zvuka kako ženska kaže "welcome" neka javi ;) I zvuk je bio, s jekom šta ja znam... Hvala ;)
možda je glupo pitanje ali prvi puta se susrećem sa ovim problemom.tijekom igranja igre u gornjem lijevom uglu mi se pojavila obavijest (1.0 FPS 63.98). da li je to vezano sa temperaturom grafičke kartice i ako je koliki je max temp.nv6200 (64 b)
di mogu skinuti c++ ako netko zna neka mi pošalje sajt hvala unaprijed
dali tko ima registracijski ključ za office hr?
Nabavih film End of the century - history of Ramones :D, dobro nije mu važno ime, uglavnom u frenda mi je radilo. I on mi to sprži. I pokrene s CD-a kod sebe na kompu. Ja donesem kući, a meni ne radi. WindowsMediaPlayer kaže ono da nema codeca, BSPlayer Can't open file, Winamp jednostavno ne...
Dali neko mozda zna kako se rijesiti DVD regije na DVD-romu da mogu gledati filmove bez da mi se smanjuje broj preostalih mogucih promijena .. HELP:-/
Kad uđem u neki program javi mi se ovo i i izbaci me iz programa. Zna li netko kako da to maknem???
Kad otvorim program koji sam napravio u visual basicu javlja mi ovo Dali netko zna neki program koji bi mi otvorio to.:comp:
Naime treba mi nekakav paket pun ikona, ali da odlično izgledaju... Kako bi mogao mijenjati neke stare ikone ;) Ako netko ima na kompu molim da uploada Hvala!
kupio sam skener i skenirao sam fotku jednog frenda. sad bih htio njegovu glavu preselit na tijelo djevojke. da li to mogu napravit sa photoshopom ako mogu mozete rec kako?? a ako se ne da sa photoshopom onda sa kojim programom?? hvala unaprijed. :)
ima ko od crazy frog popcorn? link ili pošaljite na mail: ivan.pavlina@public.carnet.hr
Kojim programom otvaram fajlove s tim extenzijama ? To bi trebali bit neki audio zapisi...
Pošto mi cijeli dan treba nešto, uglavnom u razmacima od pol sata do 2 sata, koje je najbolje rješenje da stalno ne palim i gasim comp? Kad troši najmanje struje (osim kad je ugašen)?
Koliko je db normalno za jedno napajanje koje ima 12 cm ventilator. Ja sam naso Chieftecovo napajnje sa 12 cm vent. koje ima 27 db. Zanima me kak se to jako cuje, da li je to glasno ili ne?????????
Vidim ima ovdje pametnih ljudi, pa ih molim za pomoć. Kako da se riješim (obrišem) PAST ITEMS-a u kojem se nalaze i programi koje su davno deinstalirani? Control panel - Taskbar and Start Menu - Taskbar - Notification area - Customize - Past items Unaprijed hvala!
Zanima me gdje mogu skinuti NOD32 full version? HVALA!
Ja bih vas pitao jel ja mogu imati jednu DDR ram memorijsku pločicu I jednu sd ram memorijsku pločicu pitam zato jer na metičnoj imam 3 utora za DDR i 3 utora za SD memoriju Hvala unaprijed
Imam CRT monitor Samsung 755DFX i trebam vase odgovore na koliki refresh rate da stavim monitor da je ugodan oku?
Koji je najbrzi nacin da prebacim tekst i slike sa neke stranice na komp? Ima li neki program za to(mislim da sam jednom cuo za njega). Otvorio sam ovu temu jer mi je trebalo 1 sat da prebacim ovo u notepad http://lavica.fesb.hr/mat1/predavanja/node126.html. Samo jedna stranica sa tekstom i...
Radi se o prevodu jednog filma i sad ja to mogu otvoriti pomocu notepada ali ne mogu mjenjat nista njim, tj. ne mogu mjenjati tekst. Pa s kojim programom mogu to da radim?!
ja bih vas pitao ako mi možete reči kako overclockati intel celerom CPU 2.20Ghz na koji način može mi tko objasniti? Hvala Unaprijed
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma