hej treba mi pomoc oko stavljanja igre na cd preko nero ja sam stavio gta san andreas i odnio ga kod prijatelja da mu skinem na kompjuter ali nece samo pise EROR i jos nesto a kod sebe stavim hoce ko zna kako se stavlja igra na cd ili dvd nek mi odgovori
Imam FM transmitter koji čita USB stickove (između ostalog). I svira pjesme po redu (sad, moram još provjeriti svira li po abecedi ili redoslijedu kopiranja), nema shuffle opciju. Pa me zanima kako bi to mogao riješiti... Našao sam program FATSort koji izgleda ima tu opciju, ali na žalost ga...
Zanima me postoji li program koji ima mogućnost kloniranja diska i onda backupiranja samo novih/modificiranih fileova ("diferecijalni" backup) u taj backupirani image? Ili postoji neki drugi dobar način za to? Naime, zamisao je sljedeća- imam par kompjutera i jedan eksterni HDD na koji bih...
kada si idem instalirati zvuk onda mi se zamrzne cijeli komp,nemogu ništa raditi osim restartati ga! pokušao sam sa cd-a od windowsa i ista stvar,skinem sa net-a driver za zvuk i opet isto! zanima me kako da ja si instaliram zvuk a da mi se ne smrzne komp? Procesor:AMD Athlon(tm) XP Grafićka:...
Kada sam spojio PC sa LCD TV-om preko HDMI kabela nisam imao prijenos zvuka nego samo video. Kasnije kada sam spojio sa monitorom iskočilo mi je da je pronašao novi hardware ali ne pronalazi drivere. U device manageru je upitnik s uskličnikom i piše audio device on high definition audio bus. ...
Dakle danas kada sam se htjela spojiti na svoj winscp program sa ciljem ulaska u iphone i stavljanja teme koju sam skinula s neta dolazi mi ova poruka: Server unexpectedly closed network connection...Ne mogu se spojiti, probala sam i sa file protocol SFTP i FTP, ali nejde nikako..neki dan sam se...
Zanima me dali postoji neki program s kojim mogu prisluškivati telefonske razgovore na svoj telefon. Imam obični 56k modem, a kad se pokušam spojiti dok netko priča ja čujem njih, ali oni čuju smetnje. Nije mi baš potrebno, samo me zanima dali tak šta postoji :retard:
Poz, dakle zanima me kako jednostavno napraviti vanjski cover za cd, naime na faksu traze da diplomski stavimo i na cd u pdf formatu i da vanjsku pocetnu stranu tj. onu sa podacima od studenta skole itd. smanjimo na odgovarajucu velicinu covera za cd...Dakle radi se o obicnom tekstu crno na bijelo,...
Pozdrav ljudi, trebam za diplomski prebaciti radnju na pdf format i predati na cd-u, a radnja mi je u wordu (2003) napisana pa me zanima kako da to napravim najjednostavnije? Zavaljujem...
Dakle, imam jedan golemi problem. Ukratko, kada god upalim komp, on ga diže sa one skrivene particije (pa mi ponudi system restore i te gluposti), i jednostavno odbija uopće ikakvu komunikaciju sa 2 particije koje se koriste (C: i D:), kao da ne postoje, mrtve, neznam. Ali kada bootam Ubuntu preko...
pozdrav jel mi moze neko postat neki link di mogu skinut directx 10 a da nije microsoftov site jer on zahtjeva neku validaciju thx e i zanima me jos jel postoji DX 9.1 jer sam vidio da ju jedna igra zahtjeva pa bi ju htio skinut!ako neko ima link bio bi zahvalan
...tražih ali ne nađoh :) ... ...navedite Vaš paket programa s kojim održavate računalo čistim i urednim te zaštićenim od svakavih pošasti s neta...nadam se da ćemo ovime pomoći novim korisnicima (i/ili starim) koji dosad nisu imali sreće s pronalaženjem pravih alata za održavanje (kao ja npr....
naime, vidio sam da nekim filmovima da im ne trebaju titlovi pa me zanima kako da to napravim? tako bi filmove mogao stavit na mob ili ipod i gledati ih bez mucenja s engleskim.
Poštovanje. Dakle, problem je sa navedenim uređajem, jer jednostavno neće i neće se spojit sa laptopom. U uputama piše da je PIN "0000", i upario sam ga sa iPhoneom, i radi najnormalnije. Ali, kad idem na laptopu "Add a Device", i on ga uredno nađe, i unesem PIN, i odma izbaci grešku. Kasnije sam...
...kao što navedoh u naslovu, tražim dobru zamjenu za WLM s mogućnošću video poziva i dodatnih smjalija (ako može) ... ...točnije rečeno - tražim user experience a ne neke recenzije samoprozvanih stručnjaka za software testiranja, pa slobodno napišite koji program koristite, koliko ste...
Skidao sam preko torrenta nesto i skinuo sve, no kad sam skinuo htjeo sam iz BitCometa maknut (sa popisa) i slucajno sam stisnuo da se izbrisu i skinuti fajlovi umjesto da izbrisem samo zadatak. To sto sam skinuo nema u recycle binu. Kako da vratim to??? Nisam gasio komp od brisanja. Molim vas sto...
Ukratko rijec je o VS .net C#, imam 3 projekta jedan je GUI a drugi je DAL, treci BO, u projektu GUI se nalaze forme, u projektu DAL se nalaze klase koje obraduju neke podatke te vracaju vrijednosti u GUI, tako i BO. Tako da USING koristi sloj GUI od ovih ostalih. Sve to radi super. Sada mi je još...
pozdrav, danas sam kupila navedeni laptop. na njega sam instalirala win7 32bit i ubuntu 11.04. na ubuntu mi sve radi out of box, ali na win imam problema sa dajverima za net... skinula sam sa asusove stranice wlan drivere i sve sto bi imalo veze sa netom (barem mislim), ali net i dalje ne radi...u...
moj frend ima ovaj problem: na poćetku prije nego što se ućitaju windowsi mu piše "RESOLWE NOW (desno) LATER" i kada mu se ućitaju windowsi do kraja crn mu je ekran,nemože metnuti nikakvu sliku tj.može ali mu je i dalje crn....u desnom kutu dole piše "YOU MAY BE A VICTIM OF SOFTWARE...
Zasto kad dodam pdf file u program da ga konvertiram program mi prestane raditi. Pojavi se "App has stopped working" ali ne samo sa tim programom nego i sa "Tweak pdf to word".
Nadam se da dobro postam, jer sam vidio da ovdje ima par tema vezanih za probleme s računalima. Imam MP aopen MX46-800N i problem s USBovima.Kada spajam neki optički uređaj kao npr miš sve radi OK.Kada spojim fotic (100%ispravan) nece prepoznat uređaj i kaže usb device not reo....Svi drivri su...
Dakle, trebam napraviti reklamu, tj. 200 x 150 u flash formatu, da se izmjenjuju 3 slike i tekst nekako uklopiti, mozda ispod da se vrti kao reklama za PANASONIC na stranici caportal.info (odmah prva reklama). Prvo sam isprobavao sa nekim programima poput easy gif animator, ali kad napravim .swf...
Kako prebaciti film sa DVD-a na Divx format, ako mi može tko reci kako to ide,...
Stavio sam temu u ovaj pdf pošto mislim da je ovo više softwerski nego internetski problem. Znači ovako. Do sada koristio samo Mozillu Firefox, bez ikakvih problema, trenutna verzija 3.6.13, od add-onsa imam adblock, avg safe search (sam se pojavio kad sam avg stavio), download helper,...
Znaci imam dosta stranica isprintanog teksta i trebao bi taj sav tekst prebacit u elektronicki oblik. Mislim tocnije na nacin da skeniram pa da uz pomoc nekog programa on prepozna rijeci (slova) i prebaci ih u elektronicki oblik u word npr. Da li znate ime programa ili kako naći taj program? ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma