pozdar evo smo me zanimalo kako upasti u system kompa ip adress i sl i jel ima koji program za blackout ekrana pa neku poruku na ekranu za zastrašivanj i sl hvala:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp:
dakle stvar je sljedeca, crknulli mi vemtilatori, odfuro ga u servis i doso doma sve spojio i pali su windowsi, odfuro ga natrag, stavili su nove windowse i sad kad se konektiram na net i upalim internet explorer on ocita google (kao pocetnu stranicu) i sve ok do trenutka kada upisem drugu web...
naime,skinula sam film i on ima 722mb :creep: i ja bih ga htjela prebaciti na CD...znam da obicnih ima od 800mb ali ja bih htjela bas na printable...e sad, dal uopce postoji takav CD???jer ga ja nigdje nemrem nac... :cry: i postoji li mozda mogucnost da se film nekako smanji za tih 22mb :) pa da...
Dali netko zna zašto kod dial up-a uvjek javi da je error?! mislim ne obavještava me nego kada odem na dial up status uvjek veli da ima errore... zanima me jel ko zna nekaj o tome?! :spin: :-/ :rolleyes:
Kad stavim UX theme patcher od Neowina sve mi se teme pobrkaju i nista nebude normalno (imama samo onu temu clasic). Kako mogu staviti taj patch da mi bude sve u redu i da mogu staviti teme??? Ako ima tko da je stavio taj patch i ako bi mi mogao poslati uxtheme.dll fajl bio bih mu jako zahvalan.
Naime mislim da mi je otišla baterija u biosu jer svaki puta kada isključim komp iz struje (znači imam veliki zajednički produžni kabel) i kada njega isključim svaki put kada palim komp moram uč u bios i pisati datum, godinu i vrijeme jer mi komp stalno pokazuje isto vrijeme i datum (1.1.1999 ili...
Ljudi, pomagajte, molim vas. Imam laptop HP nx6110 i maloprije me kontaktirala operaterka T-HT-a u svezi ADSL-a, napokon su updateali moju centralu pa ću priključak dobiti za kojih 10 dana. Odabrao sam flat-rate, WLAN. E, sad žena me pita jel imam utor za PCMCIA karticu i ja joj kažem da ima, a...
nemam ju ali planiram kupit bluetooth slušalicu pa me zanima bili istu mogo koristit sa skypom?
Gdje mogu skinuti MIcrosofto powerponit za izrađivanje prezentacija,već sam skinuo jedan koji je bio powerpoint viewer i nisam mogao izrađivati samo pregledavati. dajte mi link. zahvaljujem !
prije mi je sa ati sve bilo ok, a sad sa nvidiom jednostavno nemogu skuzit kako da prebacim sliku na tv... u nvidia settings nemogu nac... :rolleyes: helpppp gleda mi se filmmmm
Kako izbječi aktivaciju win-a? Ostalo mi je još 2 dana a posudio sam ih od frendice i ne bih ih htio aktivirati pa ako neko zna kako to napraviti! :comp:
napravila sam si briefcase i slučajno stavila da je "hidden"...kako ga sad napraviti vidljivim ponovo, kako ga naći??? uf...:-/
kad god bi mi je java potrebna na internetu uvijek dobijem blank screen... niš... sve bude crno jedino kursor radi... moram ga svaki put restartat! nemogu ni u control panel upalit javu ista se stvar ponavlja! probo sam je obrisat i ponovno skinut s neta i opet isto!zna li tko u čemu je problem???
da li je tko uspio napraviti potpuno funkcionalno računalo za potrebe media centra, nek opiše konfiguraciju programe, OS i slično. Hvala
Nedavno sam formatirao disk i od reinstalacije windowsa ni jedna igra ne može da se pokrene. Prvo mi je izbacivalo neko grešku kao neki d3d9.dll nije pronađen. Taj dll fajl sam skinuo i sad mi izbacuje neku grešku "The procedure entry point DdEntry10 could not be located in the dynamic link library...
Neki filovi u komp. su mi u rar formatu,jel mi može neko objasnit šta to znaci i kakav je to format!Nek mi posalje privatnu poruku!Hvala!
kupio sam novi kompjuter, i želim ga umrežiti sa starim kompom tako da djelim internet i datoteke.. e sad je problem u tome, što ja sa mrežnim kabelom spojim se u Gigaset Router, i neznam kako dalje.. ima li kakvo objašnjenje kako da se povežem sa kompom i da djelim ADSL vezu..
Cijeli komopjuter mi se usporio, a neznam uopće zašto, tek sam instalira XP i još par programa koji su potrebni(Mozzila Firefox, MSN..) i sve je sporo... Najgore mi je scrollanje u browserima... Sad neznam dali je to do softa ili harda.... Ima li kakvih prijedloga? Je li to možda što imam i vistu...
Možete li mi preporučit neki dobar bežični miš?
Imam u kući Siemensov SE555 ADSL bežićni router. U garaži mi je 3 kompjutera koje bih htio umrežiti tako da svi imaju pristup na internet preko navedenog ADSL modema i da su povezani međusobno. Moja ideja je da nabavim još jedan (uz ovaj od t-com-a) bežićni router koji bi povezao ova 3 računala a...
da li neko zna gdje mogu skinuti besplatnu verziju konvertera iz divx/avi formata u dvd/vcd format?sve sto sam nasao na googleu se mora kupiti,a bas mi se i ne daje 30$ za konverter!:king:
Bok ekipa! Imam jedan problem. Prvi puta imam DC++ instaliran na svom kompu i nemam pojma kak se on koristi. Neznam niti sta su hubovi niti kako da nađem bilo kakav file. Jel mi može tko od vas znalaca malo pojasnit kako se taj program uopče koristi. Inače koristim p2p programe poput eMule, Ares,...
Ovako imam problem sa Dc++ kada se spojim na neki hub i upišem traženi pojam ne nađe mi ništa šta god napišem ne nađe ništa više neznam šta da napravim ako vi znate recite Hvala Unaprijed
Ako neko od clanova ima dosta wallpapera, neka zippuje, uploaduje na rapidshare i pls link... Hvala.
Imam jedan DVD koji bi pogledao na kompu, koji nema hrvatske titlove. Zanima me s kojim programom, filterom bi mogao pogledati taj DVD a da ga kombiniram sa subtitlom koji je u srt ili sub formatu. Druga stvar je da je taj titl malo izvan sinkronizacije sa filmom pa mi npr. na startu i kraju...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma