zasto mi se pri sejvu u favorites link podupla s tim da je jedan ok a drugi 0 bajtova i ne radi
Primjetio sam da u posljednje vrijeme, dosta dugo treba da se digne sustav na mom laptopu. Ne gasim ga gotovo nikad već ostavim u Stand by-ju (samo zatvorim ekran). Prije bi se u roku od 5 sec od otklapanja i pokretanja pojavio Account kojeg bih kliknuo i odmah bi ušao na Desktop. Međutim, sada...
U zadnih 5 dana neki cool.exe i win122.tmp.exe mi se sami downloaduju i pokreću. Stvore neke nove konekcije u network connections i diskonektiraju se sa trenutne konekcije i pokušavaju da se konektuju na svoje, pa oda moram da restartujem računar i sve tako ponovo. Može li itko pomoći? te fajlove...
zna li tko dobru stranicu za skidanje muzike, iza skidanje igra za PC (naravno cijelih) nemora biti sve na jednoj stranici (mislim muzika i igre) i ako netko ima crack za igru Asterix & Oblix XXl2 neka mi se javi na PM:thumbup:
Nabavio sam ADSL i to Flat, ali evo za 7 dana sam potrošio samo 1GB. Može li mi netko, onako po narodnu, objasniti step by step kako mogu skinuti igre s neta? Ili neki film? Skinuo sam s neta Torrent, ali ne znam zašto to služi. Dođem na stranicu za igre, kliknem download i nešto mi skine za 1...
trebaju mi neki zvukovi ili glazba za 5.1 sistem zvuka... baš da čujem oko sebe kak to ide...
ako netko zna? Pozdrav
Imam Instalirane windows xp sp2 i carbon mi nije htio raditi. Na forumu sam procatao da je to moguce zbog SP2-jke. I kako nisam htio brisati stare windowse instalirao sam SP1 na drugi disk. A posto carbon ni na SP1 ne radi pa sam ga odlucio izbrisati, nisam znao kako nego sam formatirao disk. I sve...
instalirao sam igricu i kad je hoću pokrenuti javlja mi grešku: "DirectX 9 interface: GIGABYTE RADEON 9250 Initialization error PixelShader version: 1.4(2.0 is required) VertexShader version: 1.1(2.0 is required)" kako mogu to riješiti?
Pozdrav Imam film u VCD formatu ali nema prijevoda ( Harry potter i plameni pehar) dali ja ikako mogu na njega staviti prijevod i kako. please help SRETAN BOŽIĆ
Postoji li neki program ili neko zna nacin kako spojit titlove i film u mpge4 formatu i sprzit ga na cd ka video format i gledat ga na dvd-u.Za przinje i gledanje znam sam,uspia san ga sprzit i gledat,al nemogu ga ujedinit sa titlovima.Zna li neko nacin???
Iman neke video sadrzaje u HDTV formatu.Pa me zanima mogu li taj format, ako bi ga sprzija na obican dvd, gledat na dvd playeru ili ga moran konvertirat u drugi format. Druga stvar je sta iman odvojen title i kad gledan u bs playeru on ga nade.Al mene zanima kako spojit taj title sa video...
naime,neki dan sam skinula program sa patchom unutra...i kada sam pokusala otvoriti folder u kojem je taj patch javio mi je da je pristup onemogucen...izasla sam i probala obrisati doticni fajl...ali nisam uspjela... probala sam i uci u safe modeu ali nije uspjelo...probala sam i system restore i...
ovako imam pitanje kako treba instalirati drivere po redu tako da kkomp dobro radi kada se instaliraju novi windowsi?
Bila je božićna tema pa evo i jedne za Noć vještica.Ako imate kursore,ikone pozadine,tonove itd. vezane za taj spooky dan postavite ovdje. Prilažem wallpaper koji sam sam snimio 2004. kod prijateljice,nije na imageshacku (njega sam koristio samo za izradu thumbnaila fotke) pa možete skinuti...
imam par slika koje nijedna nisu jednake veličine mene zanima kako ću ih staviti na jedan papir koliko može da ne printam za svakusliku na poseban papir
Imam ovaj problem već dugo vremena Komp mi se jednostavno usred rada resetira.Evo par primjera otvorim fireox upišem google.co stisnem enter i evo ti reset.Dok igram igur odvozim neku stazu pojave mi se rezultati stisnem enter i evo ti reseta jer zna netko u čemu je probelm.I još nešto prije 4...
Jel ima netko ideju gdje bi mogla skinuti Control panel, imamo neka nova računala od jedne firme i nisu nam stavili Control panel.
Ljudi, čuo sam da se putem ovoga programa mogu praviti odlične prezentacije. Sad, ja sam nešto prčkao po tome, ali ne kužim. Kako se to radi, što treba napraviti? Koliko sam skužio, putem PwP se mogu slagati de facto vlastite "emisije", program je fluidan tj. nema potrebe ako hoću prikazati neku...
task manager, u pop-up izborniku je zasjenjen, a kada probam uci u njega preko ctrl-alt-del kaze 'task manager has been disabled by your computer administrator'. isto tako, nemogu pristupit ni registryu. naglasavam, ja sam jedini korisnik na kompjuteru i ja sam administrator i nisam nista...
moze li mi netko KORAK PO KORAK objasniti kako sloziti emulator za PS2 pcsx2. imam igricu Star Wars 3 Revenge of the sith i pocne mi filmek i onda poslije zasteka. ovo su moje konfiguracije
Jel zna neko stogod o tim karticama i dali je netko kakvu vec imao inace u zagrebu sam i imam u planu kupiti http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=20175&Provjera=632979266732633607 sad zanima me kako bi ona funcionirala uopce na mom sistemu.. ja imam televiziju preko zgrade a na zgradi je koliko...
S kojim programom mogu mountat fajl .daa. Probao sam s deamon i neće.
Kako "sprzit" bin file da bude "otpakiran" na cd-u???
sa svojim memorijskih kartica nemogu nista briosati ni pisati na njih. uvijek kaze da je kartica write protected. inace, card reader je integrirani u printer (canon) ali mislim da to nema veze... a kartice su rs mmc i memory stick duo. na memory stick duo se moze rucno stavljat write protection ali...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma