Ovako, u startu vas zamoljavam da me ne lkinčujete zbog slijedećeg iznimno glupog pitanja. Hebiga-u neke se stvari kužim,al ovo me nikad nije zanimalo pa.. Ovako:kako preimenovat ''administratora''? Naime bivši mi je lani servisirajući komp-nazvao ga korisnik-što mene nervira i želim to...
Problem je slijedeći: kad pokušam uključiti opciju na ADSL-u internet connection sharing, tako da se može surfati i preko drugog kompa koji je spojen na moj, izbaci mi slijedeću poruku: When internet connection sharing is enabled, ylour LAN adapter will be set to use IP address 192.168.0.1. Your...
imam jedan snimak od 4 sata u asf formatu a nemogu ga premotati,probao sam sa winampom i bs-om.dali postoji koji program za popravljanje tih filmova
Postoji li program koji .exe konvertira exe u .cpp??
Dakle, nekih 3-4 mjeseca od kad sam zadnji puta stavljao windowse na stroj, čini mi se da se sustav opet počeo usporavati... Tako je bilo uvijek: nakon nekoliko mjeseci, windowsi bi se počeli vuči, zapravo rad procesora bi skoro stalno bilo blizu ili na 100%... Inače imam Intel Pentium 2.4 GHz na 1...
Ej, ljudi! Na internetu ne mogu dobit slike (ne baš sve), pa želim imat sve slike na netu. Meni je to čudno, prije sam imao sve slike a sada pola nemam i pola imam. Pomozi mi, bit ću vam zahvalan.
Moj frend nepismeni koji nezna napisati topic pito me zas mu zuji kada stisne SHIFT CPSL,NUM LOCK i takva sranja.Kaze mi on da mu tada komp pocne pistiti Ko Ku*va.Zna ko pomoc?
Instalirao sam windows media player 11 i zanima me kako napraviti da pjesme u playlisti staviti na random kad sviraju tj. da nejdu po redu?
jel zna netko gdje imaju šablone za obojat kućište. nest da se skine sa neta pa isprinta i nalijepi na komp i oboja.
Imam problem sa mreznom karticom... Radi se o Sis 900 PCI fast ethernet adapter. Instalirala sam odgovarajuci driver i sad mi izbacuje error code 10 - this device cannot start. Ne znam u cemu je problem i trebam pomoc s obzirom na to da nisam veliki znalac. thanx
Zanima me za koliko mogu prodat Play Station One evo ga na sliki. S time da su dva joystika orginal, sve jako malo koristeno kao nov. Naravno ima čip http://images-jp.amazon.com/images/P/B00005OUQM.09.LZZZZZZZ.jpg
Evo koristim T-Comov ADSL skoro pa mjesec dana. Naime, maloprije sam gledao na TV-u, nešto su pričali o računalima i kamera je prikazivala kako funkcionira ADSL. Na TV-u je PC otvarao stranice brzinom kojom npr. meni otvara dokumente u Wordu. Inače, meni zna neku stranicu učitavati do 20 sekundi...
Evo ovako, imam problem sa snimanjem sa VHS-a na DVD. Video mi je spojen na TV karticu i slika je sve super samo mi zvuk kasni za slikom. Snimam u MPEG formatu DVD kvalitete sa Pinnacle Studiom 9.3. Dali trebam neke postavke izmjeniti da zvuk snima kako treba ili... Konfiguracija je AMD sempron...
možda ste a možda i niste primjetili da se novi dvd naslovi iz videoteka nemogu više pržiti zbog novih sigurnosnih zaštita ... PITANJE: Dali postoji novi program kao što je bio DVD SHRINK ili DVD X COPY, koji uklanja najnovije zaštite. npr. davincijev kod i ostale naslove.....
Dali netko ima možda kakvu knjigu ili priručnik za assembler u *.pdf ili tak nešto, da mi pošalje?! Bio bi jako zahvalan
Kako promjeniti onu ikonu od C diska u normalnu? Instalirao sam Vista transformation pack i to mi je pojebalo sve windowse, sve drugo sam uspio riješiti osim toga tu
imam taj emulator i igram pokemone jer ima netko možda stranicu sa save-ovima da ih skinem nema veze za koje je pokemone samo da su sejvovi
Kako napraviti da se i hidden fileovi vide?
Koji su vam najbolji screen saver-i, molim da stavite link za download...:comp:
Evo ako nekog zanima, a imate brzu vezu ( ja sam na Dial-Up-u :-/) pa skidajte: http://www.croportal.net/forum/glazba-mp3-muzika/zahtjev-bo-i-ne-pjesme-5282/ http://www.croportal.net/forum/glazba-mp3-muzika/download-bo-i-nih-pjesama-5284/?posted=1#post30071
Evo jedno lagano (nadam se) pitanje za sve.Trebalo bi na napravim jedan cd na kome bi mi bio recimo katalog proizvoda neke firme ili tako nesto slicno.CD bih iskoristio u vise svrha recimo.Prvo,mozda da se pusta kao prezentacija na DVD playeru,a i kao propagandni materijal koji bi se delio drugim...
Pitanje je mozda djetinjasto, al san se malo izgubia i nezna di cu provjerit mail sta san ga dobija sa adsl-om???Iman korisnicko ime, sifru al nemogu nac stranicu di cu ih upisat...:-/
1. Postoji li nekakav usb adapter koji na jednom kraju ima usb izlaz a na drugom vise usb ulaza???Ka nekakv lopov za struju, samo za usb?? 2.Postoji li adapter koji na jednom kraju ima usb ulaz a na drugom izlaz za obicne slusalice?
Zasto se u excelu celija ne moze nazvati slovom r
Kolika je cijena prikljucka skyouta?! i dali se isplati uzet radi vanja u Englesku i Španjolsku?! Koje su cijene...ako bi mi mogo nešto pojasnit nešto o tome...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma