Na internetu sam za jedan program pronašao Crackove oblika TSRH, pa nekužim kako se radi s njima
Recimo imam hrpu smajlija u nekom folderu... kako od toga napravit u zipu sve te smajlije u .pak treba mi radi foruma... znaci napravit sve te smajliće i bubnut ekstenziju .pak i onda da imam u zipu smajli.pak i svaki taj smajlić pojedinačno u jednom folderu... valjda sam dobro objasnila.....
treba mi hitno prijevod ako neko ima....:dunno: :dunno:
ovako stoje stvari kod mene: preko wireles kartice sam spojen na jednu mrezu i preko nje idem na net, ovo su podesavanja za za tu mrezu: ip: 10.35.100.249 subnet : 255.255.255.0 default: 10.35.100.254 dns : 10.35.100.254 pored ovih podesavanja da bih isao na net imam jos user
Kao sto u naslovu pise komp mi se stalno zaleđuje,to je pocelo prije 2 dana i jos nisam nasao rjesenje,mozda je vazno spomenuti da nisam gasio komp otkad sam dobio flat rate,znaci od 01.05.2007.Probao sam ga malo odmoriti(nije radio 1 cjeli dan,ali nis nije pomoglo i dalje zaleduje).Provjerio sam...
Online Evo za sve koji ne znaju još, FER je razvio aplikaciju koja podržava provjeru gramatike online iz tri izvora; web stranica, PDF file, i direktan tekst (princip copy-paste) vrlo korisno ako nemate instalirani neki spellchecker doma, a na brzinu vam je potrebno provjeriti nešto...
Pitam se imali na ovom forumu nekoga tko zna raditi u photoshopu. Ako ima, neka se javi... Ako moze biti photoshop cs po mogućnosti. Može postati neke tutoriale, ako ih je netko voljan napraviti ja ću eventualno postati neki tutorial, naime nisam napravio svoj tut, ali ću postati već...
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=28&language= ovaj prijevod meni nijedan ne odgovara file koji sam skinio se zove:28.weeks.later.TS
Vec ranije sam primjetila (ne znam jel to do nove przilice kupljene prije 2 mj - LG GSA H12L) da 1. nakon sto se nesto sprzi jednom vise ne mogu dodavati na dvd-rw, iako sam ga sprzila tako da bi se trebalo moci (Ashampoo Burning Studio); 2. i, malopije sam probala izbrisati rewritabilni...
Nadam se da je naslov ok!Ukratko,benq p52eg,xp sp2 sa dodanim 512 rama ilitiga giga,sempron 3400..... Jucer sam pokrenuo system doctor na tuneup utilities,on odvrtio sdok sam ja spavao.Jutros se probudim sve ok,odvrtim 1 click maintenance i on jos ispravi poneku greskicu i ja ga ugasim.Kod...
Imam jedan problem, naime kad god ustekam neki usb. Bilo mp3 player, usb memorija ili mob javlja mi da je taj USB zaražen i pise da je neki adobeR file zarazen, koji se pojavi na usb-u dok se usteka. Probao sam to obrisati s avastom, ali kad opet ustek pojavi se isto
NA OVOGODIŠNJEM sajmu visoke tehnologije CeBIT u Njemačkoj predstavljeno je nešto od čega će svim nostalgičarima za zlatnim dobom 80-ih smjesta poteći sline. Potpuno nova verzija kultnog računala Commodore 64 (ili popularno C64) koji je svojevremeno osvojio svijet prodavši se u 20-ak milijuna...
Nisam znao gdje smjestitiovu temu,ali valjda prolazi,Ovako zanima me kako patchirati xbox prve generacije,imam hard od 20 gb,ne cita mi SD cd-e i dvd-e,a cuo sam ti nije potrebno stavljati chip,vec samo instalirati linux,pa ako netko zna molio bih da mi pomogne. Hvala
dakle ovako...snimila sam filmic digitalnim foticem...i snimila sam ga okomito...medutim, sad kad sam ga prebacila na komp on se prikazuje vodoravno i sve je naopacke...pa trebam rotirati glavu...ima li neka fora ili neki program kojim bi mogla zarotirati ga za 90° u desno :) filmic je u .avi...
Dakle ovako, router je ZyXel 660HW-T3 Ja trebam router prebaciti u 802.11b ili mixed mode, tako da bih se mogao sa Variom spojiti na Internet (već isporbao sto mogućnosti) http://www.compuserve.nl/download/ledenservice/service/multipc/P660H_Series_v3-40_QuickStartGuide.pdf Sad ću ja...
Znam da ima satelitski forum..ali eto htio sam vas čuti i vaša iskustva. Ako je tema na wrong place,molio bi da se prebaci. Razmišljam o kupnji satelitskog tv tunera...e sada me zanimaju prednosti funkcionalnost,kvaliteta i par savjeta o skidanju kodova... Unaprijed zahvaljujem na korisnim...
Skinuo sam jednu igricu i kad sam je otpakirao dobio sam jos sest zapakiranih fajlova,i kad napravim extract na jednom od njih dobijem jedan BIN file i Cd image file., I sto sada sa tim?Jel trebam extract svaki posebno pa sprziti na cd ili? Nisam se do sada susretao sa ovime,mozda je rijesenje...
Ovako, nemam običaj gasiti laptop kad ga ne koristim, nego ga stavim na Stand-by. U stvari, samo zatvorim poklopac (ekran). Od jutros mi se počelo događati da nakon što ga otklopim i krenem na ovaj forum npr., otvori samo bijelu stranicu i ništa. Pokušam s ctrl+alt+delete, odgovori mi The program...
Evo sve je objasnjeno u naslovu : Kako zalijepit titlove na film u divxu?? Jel postoji kakav program?
dakle...htjela bih pofarbati svoje kućište, no ne znam kojim bojama ni kako... ako mi netko moze pomoc prijedlogom koje boje koristiti... da li treba temeljna, ili ne treba i tako... svaka pomoc dobrodosla.. i pazite, imam skrman budzet ;D hehe htjela bih pofarbati u dvije boje - crvenu i...
Ovako molim koju dobru dušu da me uputi u mogućnost gledanja tv-a preko laptopa, naime ja sam u tom području totalni laik. :comp: Ovako, imam HPnx9420 koji posjeduje S-video TVout (a to bi bilo??), zanima me kako bi bilo moguće npr. ljeti gledat tv-preko laptopa. Što mi sve treba, dal to uopće...
Dakle ovako stoje stvari sa torenta sam skinuo novi crtani C A R S i ne znam šta sada da radim kada imam ovo dali koristim Alcohol ili Daemon ili sam pobrkao pojmove?? Šta je tu važno BIN ili CUE File?? Kako da spržim taj crtić na DVD? Inače ovdje se povela cijela rasprava pa sam se...
Dali tko ima titlove, ako ima neka mi se javi..hvala! :wave:
Ovako, oću formatirat disk i stavim u biosu da mi se prov buta s cd-a i restartam komp a ono ništa, normalno se buta s harda i nemogu formatirat komp. Jel netko imao sličnih problema?
Zanima me koji dsl modem da uzmem, jer ovaj moj me počeo izbacivati sa interneta.. ja se stvarno ne kužim u to :loco: uvjet je da nikako ne bude USB, da nemam problema sa driverima. našao sam jedan, recite mi jeli valja: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=052.909.010 e i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma