Kako postavit postavke u routeru da mi sluzi kao posrijednik za prijenos podataka izmedu dva racunala?! odnosno za sharing?! Kaj se tice interneta sve radi, i sve 5 , ali sada hocu da u my network place vidim npr.laptop i na laptopu da vidim stolno racunalo?! jednostavno da se sharing napravi prek...
Imam sljedeci problem: Vec neko vrijeme pokusavam da instaliram jednu od komponenti windows updates-a, ali na kraju procesa uvijek izadje sljedeca poruka: Some updates could not be installed The following updates were not be installed: Security Update for Microsoft .NET Framework,...
Kupio sam zvucnu i intaliral drivere i sve to. I sad je sve ok osim sto mi windows nema zvuk tj. ono start, shut down i ti zvukovi i youtube nema zvuk. A mp3 i divx, msn , icq i sve ostalo ima zvuk. Sprobavao sam po opcijama al bezuspjesno
Pozdrav Danas sam u Ve-Milu kupio Gigabyte U7000 USB DVB-T receiver sa antenom... Probao sam tražit kanale sa tom antenom spojenom, ali ništa, pa sam stavio sobnu antenu (sa pojačalom), isto ništa, iako analogni signal na tom mjestu hvatam odlično... Na Jarunu sam, i ta soba je unutar...
ovako imam pitanje neznam, di da skinem program za msn koji mi stalno vrti avatare ako netko zna ime programa ili web neka napiše
Dakle 5.1 zvučnici su u pitanju. Neki sateliti su u sub spojeni direktno, a neki sa produžnim chinch kablom (sub nije u centru pa je to sve malo isprepleteno). E nedavno sam skužio da mi se jedan zadnji satelit koji je spojen preko produžnog kabla ful tiho čuje. Moram prići jako blizu da bi ga...
Trazim driver za zvucnu karticu za vistu. Kartica je prastara, ali služi svrsi, Nevjerujem da postoji driver za vistu, pa me zanima dali se da nekako prisliti da radi na visti?
da li postoji program za rezanje dijela snimljenog materijala na dvd-u?konkretno me zanima,recimo kad sa snimacem snimim film sa TV-a,da li postoji program da iz filma izrezem reklame i slicno?
Evo posto sam kupio ovaj laptop http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5381&catid=19 ne znam sto sad napraviti sa starim komp. :comp: ostaviti ga ili prodati. Evo vec 3 dana radim samo s laptopom, dok ovaj nisam ni upalio. Sad, ne znam jel to samo sad dok je laptop novi, ili cu kasnije paliti...
Ok,nigdi na internetu ne mogu nać konventer SWF->EXE....ako mi možete pomoć,dat link na download,samo da je program besplatan.Imam SWF Maestro EXE,ali je shareware...a nemogu nać....(neću govorit o crackovima da ne zaradim bann).Pa ako netko može pomoći,zahvalan sam!:notooth:
Ovako: Imam pesmu koja je u .mp3 formatu velicine 4.19MB a treba mi u .amr da bude do 296KB ! Probao sam da kompresujem mp3 pa onda da prebacim u .amr al ne ide dobijam preko 400KB Ima li neko neki predlog kako to da uradim ??
Need help. Imam video fajl skinut s Youtube-a i zaljepio se na desktop poprilično čvrsto. Nemogu ga kopirati, brisati, micati, preimenovat, nema propertis dostupan desnim klikom...:angry: Ako probam bilo kojim programom taj prestane radit.:mad: E da; koristim vistu . Need help.
Mozete li mi preporuciti neki dobar program da gledam tv na netu. Probao sam sopcast ali nece . Kliknem da gledam program ali se nista ne prikazuje. pa sam se registrirao ali nece da me loguje. Ako neko korisiti neki drugi program ili zna zasto mi ne radi sopcast neka se javi. Hvala
molio bih da mi netko napiše najjaču konfiguraciju koja se trenutno može sastaviti, cijena nije upitna. Ovo je relativno hitno!!!
Et doslo meni danas na pamet da pokusam spojit tv sa kompom,kablove sam kupio prije 2 godine i tada mi je neki majstor to prikljucio a ja sam to maknio pa sad ocu ponovo...kabal je dugacak 8 metara i izgleda ovako scart uštekam u tv i ova dva djela u komp(jedan u graficku i jedan u izlaz za...
Jučer mi se desila jedna čudna stvar,slušao sam glazbu, radio je samo winamp,i kad odjednom komp se sam od sebe ugasi, na tipkovnici su svjetlila svjetla, i na kučištu ona zelena Power lampica. Ventilatori su se svi ugasili. I probao sam isključiti napajanje i ponovno uključiti ništa, opet se...
Evo da ja započnem, imam jedan hard od 120gb. ;D ;D
Znači problem je slijedeći. Sa PC-jem se spajam na net preko Kasdinog adsl routera. Isto mi je preko istog routera spojen i maxtv. Sad bih želio spojiti laptop preko tog routera, jer na njemu imam 4 LAN izlaza, a jedan od njih je zauzet gdje je spojen max tv. Spojio sam laptop na jedan od LAN...
e ovako, danas mi se to dogodilo dva puta... prvi put, se samo ugasio ekran i ugasio se komp...s tim da je ona zelena lampica ostala gorit (kao da je upaljen)...i morala sam ga odotraga na napajanju iskljucit i upalit da bih ga mogla ponovno pokrenuti...mislila sam da se samo zblesirao... sada...
Eto naslov kaze sve: Intel Celeron CPU 2.40(clockano na 2.41 -mozda da dignem na 2.5 haa) 512 mb RAM Ati Radeon 9600 pro(256 mb,pixel shader 2.0...) Maticna neka Elite znam da je stara i da nece ici novi soketi CPU i neide DDR2 Zvucna 5.1................ostalo vise manje nebitno. Pa recite...
evo kada otvorim my compter dvostrukim klikom ne mogu otvoriti niti jednu particiju više s dvostrukim klikom ni kada ju označim pa stisnem enterom!!! mogu otvoriti jedino desnim klikom i open! a to mi baš nije jednostavno i zamarno mi je! stoga zna li netko kako bi mogao ponovno omogučiti da...
Kad snimim film ili vise njih na dvd i ubacim prijevod u srt ili sub extenziji vecinu mi ne prepoznaje dvd player,ima film ali bez prijevoda? Zna li tko gdje grijesim??:respect:
Ok,nigdje ne mogu naći program kojim mogu editirati dff datoteke,može li mi netko pomoći???
Kod paljenja windowsa mi se pojavljuje stalno Genuine od windowsa, serijski broj je dobar jer je moj orginalan, rijec je o windowsima xp, provjerio pise da je sve ok, mislim provjeru sam radio sa Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool i veli da je verzija windowsa genuine! a zakaj mi kod...
imam jedan problem u posljednih skoro mjesec da nesto mi stalno puni adsl promet ocistio sam komp od virusa ali svejedno mi puni (jedino ako je neki najnoviji virus) pa sam pomislio da mi netko ovdje moze dati neki savjet
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma