Trebao bi si uzeti kameru za svoju sobu..Znaci da je povezana za moj komp?Cuo sam da postoji wireless kamere sada neznam kako to funkcionira i kolko para dodje?Znaci security kamera povezana za moj komp(bezicno/zicno)
Kupio jucer par komada Dvd+R Traxdata, i sad hocu snimit preko Nera neke stvari ali nemogu, nero mi javi "could not perform end of disc-at-once". Neželi mi snimati ni na jedan taj dvd! Jucer sam snimao na Verbatium, i Hyundai bez problema, kad danas ovo. Kaj dvd-ji nevaljaju ili kaj?
Evo vec me neko vrijeme muci problem da se nakon spajanja na net komp smrzne i 1-2 minute uopce nista ne reagira., Imam onaj stari Siemens ADSL-A-100-I modem... Koristim Zone Alarm Pro i Kaspersky antivirusni., Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Imam nvidia 6600GT,skinuo sam driver 162.22 forceware za vistu s sajta, sve je uredno instalirano, ali kad hocu gledati film, nema slike, sve je crno, probao sam preko vise programa, uvjek isto! U čemu je problem i kako ga riješiti? Evo skuzio sam da kad maknem Windows vista temu i stavim...
Dakle, uključio računalo, sve super digne se sustav, pricekam da se sve učita, i sad kliknem da mi se pokrene igra kad mi izbaci neki error i komp se sam resetira, nakon resetiranja poludjeli su na par minuta dvd uređaji(nije bilo medija u njima) radili su kao kad se čita s medija.I nakon toga sve...
Imam cyberlinkovu tv-karticu i do četvrtka mi je signal bio odlična, kvalitet slike super sve ok ali od od četvrtka mi digitalna ne radi odnosno nađe programe ali one u hdtv kvaliteti koje ne mogu gledati a ove obične ne, dok gledam sa analognom sve radi super. Išao sam gledat danas antenu i još ju...
Zanima me dali mi se moze pregrijat ili nesto drugo skurit ako mi je komp upaljen po 2, 3 dana? Znao bih mi se pregrijavat, pa bi se odjedanput pojavila plava pozadina na ekranu i neki znakovi, tak da nista nepise..
Ej ekipo, pošto mi se bliži rođendan, cura mi odlučila nekaj poklonit za rođendan, i ja naravno blebnuo aktivni sub. za komp da mi treba, e sada da cujem preporuke imam pioneerov reciver i osalo od harma kardona zvucnike, samo mi je sub nazalost preslab za raziliku od ovih mrcina, on iznosi svega...
Kao sto naslov kaze trazim program za trazenje duplih filova na kompu!
Danas se windows updaetao i vidim maloprije da pise umjesto my documents Ahsan`s Documents, i tak umjesto my computer i ostalo. pa WTF??? Ili je to neki virus ili je doslo s update-a? Jel zna tko kak to maknuti??
Evo kao sto i naslov sam kaze kako napraviti spisak pjesama...... a da se ne moraju pisati jedna po jedna jer stvarno pri 10000 pjesama ne vjerujem da ikome pada na pamet da pise pjesmu po pjesmu... stoga da li postoji neki program koji moze ovo napravit
Ovako, imam laptop više od 2 godine i jako me dobro služi(o). Do unatrag 14 dana. Zna se zablesirati i jako sporo učitavati stranice. Nakon toga ga jednostavno instaliram-primjetio sam da mi Trillian jako usporava lap kad je uključen. E, sada, u posljednjih 14 dana mi se dogodi sljedeće-Uključim...
Gdje vidijet slike, koje sam otvorio a da ih nisam skinuo? Znaci gdje se tocno nalaze slike te?:respect:
Ljudi ovak, kupujem komp, pa bih vas zamolio da mi složite neku konfiguraciju, cijena neka bude od 10-15 tisuća kuna! NE VIŠE OD 15, znači kompletno sa svim periferijama jednostavno SVE, Unaprijed sam zahvalan na vašem uloženom trudu! P.S. ak imate pitanja nekih, pucajte...
Htio bih povezati dva računala. Točnije, kad dođem kod frenda s laptopom da se spojim s njegovim računalom, pa da razmjenimo stvari. Pretpostavljam da postoje dvije opcije: 1. LAN crossover kabel 2. USB kabel Koja opcija će mi zadati manje glavobolje?
Jel mi moze netko objasnit kak da skinem pjesme s ove stranice http://www.iturnem.com/misstressbarbara2.htm (kliknuti na downloads) edit: budala je skuzila!! Mozete maknuti ovu temu ak smeta! :tclosed:
Potreban mi je bilo koji script packager koji podržava*.plsc.Sigurno vas je dosta čulo za MSN plus i skripte.Ja sam napravio neke skripte ali nemam program kojim sve to mogu zapakirat u format plsc.Ako imate nešto takvo,ili nekakav link na download bio bih zahvalan.
Jel neko zna di mogu nać hrvatsku/bosansku/srpsku wordlistu ?
Zanima me ima li tko ovaj disk. Vidio sam po netu da je prilično hvaljen, ali meni kopira 56 GB podataka (na disk) 70 minuta. To mi se čini presporo. Radi se o filmovima, tako da nisu mali fileovi. Koliko bi inače trebao realno imati brzinu?
Imam USB DVB-T tuner za MPEG2 DVB-T standard. Budući da se od nedavno na području Zagreba emitira i DVB-T MPEG4 tv program htio bih iskoristiti taj uređaj i za prijem tog programa ako je moguće. Da li je potrebno samo koristiti neki poseban software za gledanje takvog programa sa tim tunerom ili...
Imam problem da pri svakoj drugoj instalaciji nekoga programa desi restart PC-a.Neznam zasto mozeli mi neko pomoci.DAti savjet PLSSSSS.trebam Help!!
ovako zvala me sestrićna maloprije da nemre upaliti komp i ja sam otišao do nje da vidim kaj je i ono komp oćita bios odnosno pokaže neke podatke i kad treba dići windows stoji na crnoj podlozi! probao sam prespojiti kablove s harda (odnsono staviti drugi utikač) vadio sam bateriju na matićnoj i...
Iman jedan mali problemcic: Na pcu mi je sprzena mrizna pa se priko kasdinog routera spajan priko usb-a, a laptopon priko mrizne. Sve je to divno krasno, al me zanima kako da ih spojin oba u isto vrime?!
Ima li tko navedeni primjerak UPS-a? Imam UPS, ali bez kabela (serijski) i bez software-a. Ako tko može izvući pin-out kabela (koji pin na UPS-u je spojen s kojim na PC-a (na UPS-u su spojeni 2, 3, 5 i 7) i koji pinovi su na PC-u spojeni ukratko). Još me zanima može li ga XP prepoznati bez nekih...
Imam problem kod externog modema od us robitica 56k v.92 u hyper terminalu mu ukucam parametre da nakon 3 ringa odnosno zvona javi se modem i spremim postavke, i on radi sve dok je paralelni port ukljucen u modem i hyper terminalom spojen, a kada se odspoji nastaje problem, nece se javit samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma