pozdrav imam problem pri spajanju kompa s tv-om graficka kartica je Geforce 3 ti200 spojio sam komp i tv s s-video kabelom, znaci i iz graficke ide s-video kabel direktno u tv s-video utor , znaci nema nikakvih prelazaka na cinceve, pa da ide u zuti video utor na tv-u, vec ide u isti...
Jel iko zna gdje mogu skinut program eMule pro?
Nisam znao gdje da stavim ovu temu pa sam ovdje ako nije dobar podforum premjestite temu........ Problem je da mi se pojavio neki prozorčić kojega ne mogu ukloniti evo slika....
Moze li mi netko objasniti neke stvari o pinganju? Znam da se koristi u svrhu provjeravanja postojanja neka IP adrese i to,ali moze li netko dati malo vise detalja??? I kako se uopce pinga? Znam da se unese neka naredba u cmd,ali koja?
Probam danas spojiti BT slušalicu s računalom i vidi čuda, radi. Za spajanje sam koristio BlueSoleil i Logitech slušalicu. Zvuk je čist i dovoljno glasan, čak i malo preglasan. Udaljavanjem u drugu prostoriju pojavljuje se krčanje, a unutar iste sobe radi bez ikakvog problema. Šteta samo da nije...
Znate li kako kopirat nešto u startup...sve sam već sredio ali: mi ne ide....Dakle mene zanima putanja do startupa,može li se izbjeći korisničko ime...? Btw. koristim VB 6
najme kako je moj dragi zec popapao nove slušalice trebaju mi nove sad gledam ove:http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=49960 netrebaju imat mikrofon...imam 150kn na raspolaganju pa predlažite....:hrv:
Opet ja... :chatter: Molim vas pomozite mi ak možete nešto mi ne valja sa video codecom. Ja idem gledat filmić i sve bude crno (kod bilo kojeg filmića) vidi se kao tamnoplave boje pa kužim da nešto ne valja. Možete mi preporučiti neki program ili postoji neka fora kad idem gledat POJAVI MI SE OVO:...
Pozdrav, ljudi. Ako mi može netko predložiti neki 2.1 sustav zvučnika cijene do 400kn, bio bih zahvalan. Gledao sam one Logitech X-230, ali toga više nigdje nema, a to mi je bio prvi izbor.
Dakle, imam D-Link dsl-g684t, wlan router dakle, ono što mene zanima je kako filtrirati odnosno zabraniti odlazak na određene web adrese!?! Pa ako netko ima iskustava s tim, hvala unaprijed... Ili još bolje, znači određeni IP, hvala
Imam jedan problem,nakon sto su mi dragi philips zvucnici preminuli (2.1):( odlucio sam staviti liniju koja je samo skupljala prasinu (Smartbox VCD-770) i onda se javi problem,ja sam spojio preko AUX-a na komp,i cuje se,ali samo jedan zvucnik,dok je drugi jako tiho,a recimo prebacim na radio,oba...
Ovako,moja frendica ima novi kompjuter 2.0ghz,2 gb RAM,NVIDIA graficku karticu od 256mb.Ona zeli igrati stare igrice,a prebrze su.Ne moze igrati nijednu staru igru,jer su brzi,tj,igra se brzo krece.Nove igre moze igrati,ali hoce stare.U cemu je problem=?:dunno: Može li se to nekako usporiti=?Ima...
skinula sam sa interneta muziku tj.cili album koji je u raru.i nemogu ga nikako otvorit trži mi neki kod.može li mi ko pomoć!!!:(
Imam neke mpeg2 formate i konvertirao sam ih u dvd sa programom DVD-LAB PRO. Događa se to da zvuk zaostaje (na dvd-u) za slikom nekad više nekad manje. U izvornom mpeg2 formatu sve je uredu Ima li tko ideja šta bi moglo bit?
Korisnik sam Metronetovih usluga s kojima sam dobio Thomson SpeedTouch 780i WL router... Imam problema s Wlanom - neki kompjuteri vide bežićnu mrežu, a drugi jednostavno ne vide... Probao sam ručni upis postavki i SSID-a kao da je skriven wlan, ali ne pomaže... Daljina nije uzrok, jer sam probao...
Imam jedan cudan problem na kompu,nakon paljenja uopce mi se ne vidi start menu,kao ni iconice,pokreonuo sam firefox preko WIN + R,koristim Xp black edition,pa ako netko ima kakva prijedlog bio bi mu zahvalan!
Zna li tko kako da na WMP-u na visti iskljucin da mi se pisma nakon kraja opet krene ispocetka....Jel me to pocelo strasno zivcirat...
curi sam kupio hp 6720s koji ima wireless, na lapu je vista, ona ima modem Siemens Gigaset SE 555. laptop pronalazi 2 wlan veze ali ni jedna nije njena vec od susjeda. laptop jednostavno ne pronalazi vezu od tog siemensa. njezin tata pokusava spojit lap na internet vec dobra 2 i pol sata (inace u...
Imam pitanje vezano za podesenja dsl modema siemens gigaset SE515.... Mene zanima sta trebam podesiti da da mogu 2 kompa (spojena na utore LAN1 i LAN2 (znaci kabal, nije bezicno)) ici istovremeno na net... Obicno se jedan mora odspojiti, a drugi se tek onda moze spojiti... Ajd ak netko zna kako...
Pozdrav! Trebao bi na komp spojiti dva Harda. Na jednom je instaliran Windows, a neznam kaj sve trebam napraviti s ovim drugim, dal trebam kaj instalirat na njemu da bi i njega koristio, gdje se uopce odabire koji hard ce se koristiti, kak sve to ide? Hvala!
Jeli zna tko kako podici limit max broj failova za skidanje? Inace je max 3,ali zna li tko kako to povecati?
Zanima me dali postoji neki program koji u određeno vrijeme diskonetkira sa adsla? i dali mogu dva kompa moj i od frenda u isto vrijeme biti spojeni na jednom adslu?
Kad god gledam nešto na netu,iznenada mi se comp zaledi...miš ni tipkovnica ne rade a monitor se jednostavno zaledi...Skeniro sam avastom cijeli hard disk i uklonio sve uljeze ali ponovo ista stvar...ima li itko rješenje?
Evo napravio sam onaj program GetIp.cmd prema ovome tutu: http://free-bj.htnet.hr/colicweb/saznajte%20ip.html i kako da ja sada znam koji je IP s kojim sam ja povezan?
Kada pokrenem film i skinem s neta titlove titlovi mi kasne za filmom. Dali netko zna neki program kojim bi to mogao rješiti ili kako drugačije da to rješim?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma