http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1730062 sta mislite o ovoj kartici neprima analogni signal nego samo DVB-T, a zanimam me sta cu onda moci gledai dali sve kako i na obicnom tv-u ili ne
EDIT by whiteboy: Tema s fotkama: "Fotke vaših "radnih" kompjuterskih stolova" Komentare molim ovdje, da tamo ne zagušimo temu. zenski dio foruma mora pozirat uz "radne" stolove... ;D
Dobio sam volan za PS2 ali bi htjeo klincima staviti na kompjuter da mogu igrati Grid, e sad ovako da li postoji kakav adapter da ide sa tog običnog PS2 ulaza na komp ili da skidam sa jednog đojstika kompletan kabal sa usb i lemim
Bok dobri ljudi! Kolegica me danas zamolila da joj nadem nekoga ko joj bi htio pomoc isprogramirat nesto u c-u treba joj za faks.... dali bi htio netko pomoc, dali ima dobrih ljudi koji se u to razumiju i pomognu jadnici da da godinu... Zadatak je ovakav: Napisat program koji se ponaša kao...
znate li mozda di to ima kupit u zadru (PS2 gamepad na PC) nesto kao ovo http://www.quattro-com.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=165&category_id=34&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=64
Evo ja pisen prijatelju ajd u my computer pa desni klik na cd drive (D) i tamo open pa udi u setup.exe i onda dalje next jes i posaljen i nista i ja opet pisen opet posaljen i opet nista nakon par min probavanja skuzija da nemogu poslat nista sta u sebi sadrzi setup.exe
Postovanje, zanima me kako da nastimam mikrofon a da mi se cuje na zvucnicima od laptopa. sve sam pokusao ali nista.Mikrofon je ispravan i snima ali neznam naci na postavkama kako da nastimam da se cuje na zvucnicima.To mi treba za karaoke. HVALA UNAPRIJED!!
Negdje sam ukljucio ovog "Clienta" i nikako ne mogu ga deinstalirati s tim da mi je promjenio neke postavke u racunalu. Ako mi netko moze pomoci kako da ga deinstaliram jer nasao sam kako ga ugasiti i nije uspjelo vec ga treba bas deinstalirati. Npr. hocu u korisnickim racunima promjeniti...
znači zanimam me koliko bi komp trošio struje dok je upaljen (pošto je kod mene danonočno upaljen), ako netko zna....ovak ono otprilike...
Svi su čuli za pagere, ono- u serijama stalno nekom dolaze poruke na pager.... Jel mi može netko reč, jel ima to u Hrvatskoj? Jel se mogu slat poruke s mobitela na pager i obrnuto?
imam veoma čudan problem. u kući imam dva fiksna telefona. jedan je u mojoj sobi i taj ne radi, drugi je dolje u dnevnoj i taj radi. uglavnom kadgod me netko nazove na kućni a ja recimo gledam max tv, on mi se smrzne isto kao i kompjuter. komp se smrzne na par sekundi, a maxtv onak bude...
Ljudi, nešto sam pritisnuo, ne znam što i sada mogu gledati laptop kao knjigu. Prikaz mi se zarotirao za 90°stupnjeva. Kako ga vratiti?
Trebao bi mi zvucni efekt sportskog motora koji starta a zatim turira motor.. gdje to mogu skinuti ili ako ga netko ima da mi uploada na net ako nije problem. Samo da je u mp3 formatu. Hvala puno
evo vec dva dana se zezam sa driverima.Pocelo je tako da sam htjela povezat komp i tv.Imam Ati radeon 9550 i cd drivere koji sam dobila uz komp.Skinula sam i sve moguce kaj bi mozda trebalo,ali nece i nece.Evo kaj pise kad pocne skidat tj instalirat i stisnem ja ,nek on svejedno skida ,a na kraju...
Jel zna netko kako dobiti prvo slovo veliko i uokvireno, a dalje se nastavlja uobicajeno? Trebao bi postojati takav font...
Dakle,prije mjesec dana sam skenirao komp i otkrio nekoliko virusa (ništa strašno...) i pobriso ih sve...ali od tada mi se stalno pali jedan proces koji usporava komp za nekih 80%:crazy: ....evo screenshot... Kad ga ja ugasim,on se nakon određenog vremena sam pali!!!! Znate li možda kako da...
Moze jedno malo pitanjce.... Da li iko ima acc na topsoniju koji ima download acces??? htio bi ba poskidam neke patcheve, i jos neke zezancije, al registrovan sam tek nekih 10-ak dana... A plus, i kad ispunis zahtjeve, moras cekat koju sedmicu dok "te provjere"... Ako ima iko da bi bio...
Sigurno ste čuli za PS2 emulator.Mene zanima kao da ga pravilno postavim da mi sve radi ispravno.Imam zadnju verziju Pcsx2 0.9.1 i ne želi mi raditi ispravno, a neznam zašto.Sve postavim i video i sound i sve ostalo a jednostavno ne želi raditi. Kad pokrenem neku igru radi dobro sve dok sam u...
uzeo sam si ovaj miš pa me zanima koju podlogu za njea uzet,ne mislm dat previše para kao npr za one razerove itd...i da je vecih dimenzija...prijedlog
Dogodilo mi se već nekoliko puta da više ne mogu pokrenuti filmske klipove koji su skinuti prije svega nekoliko dana. Otvorim onaj Download prozor, kliknem na Open a onda se pojavi novi prozor gdje piše da je traženi dokument izbrisan, renamed ili moved. Znam da nisam ništa od te tri radnje činio....
Jel ko zna kako napraviti kalibraciju. I jel pozeljnija hardverska kalibracija koja i košta ili je dovoljno napraviti preko ekrana ili nekog programa za obradu slika. Ako da kojeg, jer sam tražio i nisam našao.
evo, imam ovu sliku (animaciju) i htio bih da se ne ponavlja kad zavrsi sad se stalno, ko refresha ali ja tu animaciju koristim za startup screen na mobu pa bi trebao nekako napraviti da animacija, kad dodje do starting os paper i par puta one tockice produ- stane (prekine, ugasi se) ...
Radi se o Routeru ZyXEL,model Prestige 660HW-T3, spajanje preko USB Wireless Adaptera D-Link na udaljenosti od nekih 20-30 metara, od zgrade do zgrade. Negdje sam naisao na informaciju da ako je signal slab i sporo se otvaraju stranice, da se u postavkama Routera napravi ovo: "Channel ID:...
Vozdra raja.Trebam da pratim rad radnika na dva mjesta pa sam mislio da to izvedem tako sto cu na oba postaviti po web cam a na drugom udaljenom mjestu pregledati sta rade radnici u odredjenim trenutcima.Pa imali kakav program pomocu kojeg cu ja imati pristup njihovim webcam.Znam za one programe...
Imam 2 routera, jedan je standardno povezan na tel utičnicu i nalazi se u prizemlju. Imam još jedan isti takav neiskorišten (zyxel). E sad teško hvatam laptopovom bežičnom i usb adapterom kroz 2 debela zida signal. Signal je jedan tren dobar jedan tren ne postoji. M Imam namjeru ovi drugi router...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma