Imam HP ProBook 4515s (2,3GHz, Dual core, AMD Turion, 4GB rama) da li mi je bolje na njega instalirati Windows Vistu Business (32 - bit) ili Windows Enterprise (64 - bit)?? zanima me zašto je jedno bolje?? koliko sam shvatio 32-bit windowsi iskoriste max 3GB rama a ja imam 4 pa mi je ovaj !1Gb...
Dobar dan svima ma koliko da vas ima :) zna li netko uzrok mome jadu... naime od kako sam reinstalirala Windowse više ne mogu otvarati linkove kroz e-mail ili bilo koji program. Jedino na internetu nemam linkproblem. Svakoj informaciji HVALA :)
Dobar dan, Imam huge problem..javlja mi se poruka: System Shutdown This system is shutting down. Please save all work in progress and log off. Any unsaved changes will be lost. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM
:hm:molio bih pomoć! skidao sam neke filmove koji mi poslje prave probleme.kad ih želim pogledat zamrznu mi se pa ih moram prekinut task managerom.našao sam način da pokrenem search results i iz njega izrežem film i prebacim na npr. desktop,odatle ga presnimim i onda izbrišem. E U TOME I JE PROBLEM...
Može li mi netko pomoći objasnit kako ovo radi i dali se preko ovoga može doći do podataka na HD u računalu ?
Imam ATI 2600xt i Compro T750F TV karticu. Na Visti radi OK, ali na Windows 7 slika je pixelasta. Radi samo dobro kad ukljucim "Use overlay surface" stavio sam to na njihov forum i dobio odgovor koji bas ne razumijem (razumijem engleski, ali ne znam sto su htjeli reci) Evo i odgovora: Dear...
Zanima me da li je moguće ugasiti zvuk samo određenog programa. Npr. igram poker na facebooku (znači- program je Chrome) i gledam film. Sada čujem one gluposti kako se karte miješaju i slično, a film nema prijevod. (znam da mogu naći prijevod, ali lijepše mi je ovako :D) Da li mogu nekim...
Ukratko, trebam instalirat igru koja zahtjeva 19GB slobodnog prostora, pa sam krenuo u brisanje i tako sam naišao na ovo: Kaže sa da slika govori 1k riječi, ali ipak ću objasniti o čemu se radi. Kako sam tražio što ću brisati, uvidjeo sam da mi je mapa "Dado" (to sam ja) malo prevelika, pa...
naslov govori sve,zeza me na visti atimudva.dll nasao sam drugi ali ne znam ga zamijeniti kaze da ga neki prog. koristi
Evo, došao je novi iTues, provjerio sam da li ima problema sa JB- anim iPhoneom- nema. Stoga sam ga odlučio isprobati. Instalirao, vidio da mi od tada ne radi iFunBox. Izbrisao itunes 9 i vratio 8. Ali, sada mi se izbrisao library file, tako da moram sve brisati s mobitela i ponovno...
kako se mogu koristiti visual basicom i što sve mogu njime raditi
S obzirom na to da mi je "glavna" masima doma nedavno eksplodirala...ostao sam bez nekih username/password podataka. Mogli bi biti dostupni na drugim masinama koje pogonim doma, ali mi zato treba komad software - a koji moze citati passworde upisivane kroz Mozillu (Mozilla/Saved passwords je...
Trenutno sam na edukaciji za Sistemskog administratora. Za 2 dana idem na ispit pa me zanimaju odgovori na neka pitanja... Recimo... Kako se pristupa DOS aplikaciji na Windows NT 4.0 sustavu: CMD.EXE ili COMMAND.COM? Buduci da je CMD.EXE samo simulacija DOS-a koja se nalazi u Windowsima...
dakle,zanima me s kojim programom mogu vidjeti koliko mi struje trosi komp http://www.2shared.com/file/7252109/b97035ca/Clip_2.html osim ovog everesta koji pokaze samo rasip CPU da li ima nesto sto pokaze ukupnu trenutnu potrosnju
Naime riječ je o tome da sa defoltnu postavku za otvaranje više prozora na desktopu promjenio u način prebacivanja na sljedeći svaki prozor samo postavljanjem miša iznad istoga on se otvara i to me sada živcira nakon tri tjedna. Sramota me je sada i pitat ali moram jer nikako da nađem gdje da...
instalirao sam divx media subtitler 206 i ne mogu da učitam niti video niti titlove. na drugom računalu sam to uradio bez problema a na svom ne mogu. pomagajte ako iko zna....:cry:
Neznam jeste li skontali sta bi to trebalo bit,pa da objasnim: Trebalo bi mi da si u auto stavim L USB produzni kabel da mi netko sa krakatim nogama ne bi zakacio za USB stick koji upiknem u auto. Zato pitam ako netko zna ima li to negdje za kupit da izbjegnem statu na radiu i na ljudima koji ju...
http://www.pixelgirlpresents.com/desktops.php?page=1&cat=&res=
ovdje stavljajte slike pozadina,linkove za stranice pozadina i linkove za direktan download:retard:
znači skinem film sa neta u dvd formatu i imam jedan folder video_ts... sad me zanima kad ga pržim na dvd pomoću nera jel trebam staviti cijeli taj folder da se sprži ili samo file-ove iz foldera? trebam li u neru odabrati onu opciju da pržim kao dvd video pa imam dva foldera na dvd-u...
Kupila sam web cameru i instalirala drivere. Što moram napraviti?Kako mogu dobiti osobu koju zelim vidjeti? Što moram napraviti?Kakve podatke moram upisati? Ko ima iskustva,molim da mi pomogne,važno je!Neka se javi na PM,pa cu mu sve odgovoriti sto pita. Hvala
dali netko zna preko kojeg programa se može poslati veći e-mail od 700mb? ja sam ćuo za jumbo mail ali on može samo do 700mb a ja bi htio barem do 1gb,ako može Iduci put se potrudi malo oko naslova jer cu ti obrisat cijelu temu,i vise necu popravljat naslove. Hvala!
ovako: imam bear share (onaj sa chatom) i odjednom mi je prestao raditi,tj. poćelo mi je izbacivati ono SEND REPORT DONT SEND pa me zanima kako da to popravim a da ne rušim windows-e. AKO NETKO ZNA NEKA MI ODGOVORI. može i na moj e-mail: mario.litarac@vt.t-com.hr
hi nabavio sam neki dan dvd przilicu (preko usb porta)i zanima me sljedece kako mogu sprziti prijevod sa filmom na dvd znaci znam kako sprziti torrent na dvd ali me zanima kako zajedno s filmom sprziti odgovarajuci prijevod i jos me nesto jako zanima inace gledam filmove na gom playeru na...
Dakle, govorim o Usenet grupi hr.ponuda.gsm, i slične. Redak koji stoji sasvim desno, a sadrži postove koji su aktivni i još neke informacije, kod mene je pomaknut skroz na lijevu stranu tako da mi zatvara pogled na naslove tema. Koristim famozni FF i Vistu home premium. Kako ga maknuti na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma