Whatsapp na računalu ne radi ?
25-11-2021 02:32
Online Game
17-05-2024 17:44
Prvi Hrvatski BESPLATNI web...
11-12-2022 04:52
Pc se stalno gasi HITNO POMOC
29-02-2024 09:15
Driver za Wayjet TV Capture...
20-02-2026 04:47
Girls In Your City - No Selfie - Anonymous Casual Dating https://SecreLocal.com Womens In Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify
Trebao bi prijedlog koje dijelove bi trebao staviti u komp da mi novije igre ne trzaju! Iz 2020,ne ove sada bas nove! Znaci,svi dijelovi mi trebaju! Do 1000e!
Pozdrav svima , Da li neko moze da mi pomogne , naime u pitanju je Asus N53JF nece da udje u bios . Kada ga upalim samo izadje na ekranu logo Asus i dole desno Intel i to je to . Sve sam pokusao stose tice kombinacija dugmica itd , nece ni windows da podigne . To se desava od pokusaja...
Pozdrav svima. Pokusavam da skinem Windows 10 sa laptopa, tako sto instaliram Windows 7 i odmah poslije instalacije Windows blokira. Uradim restart,pomjerim mis, on opet. Laptop je HP i na oficijelnom sajtu nema drivera za Windows 7-kao ne podrzava. Mjenjao sam i Legacy Support i Secure Boot u...
Pozdrav svima! Nije me bas dugo bilo,pa i ne znam jesam li na pravom mjestu postavio pitanje. Ako nisam,izvinjavam se adminima. Naime,zanima me da li postoji neki software ili web site,gdje mogu skinuti bilo koji video ( copy URL-paste-download) tacnije,u pitanju su tutoriali na koje sam se...
POSTOVANI clanovi imam samsung s5 SM-G900X UNIY LIVE DEMO MODEL. sto znaci reklamni bez koristenja kartica. dali neko ima softver za njega da mu iskljucimo reklame unapred hvala.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma