Imam problem s Toshibom satelite, koji je uzrokovan izlijevanjem sprite-a pa njenoj tipkovnici:o) Toshiba je nakon toga ugašena da bi se katastrofičnost smanjila ali svejedno nakon otvaranja i temeljnog čišćenja tipkovnica je ostala neupotrebljiva. Ali bez obzira na tipkovnicu kada uključim...
Dakle, molio bi ljude koji takvu navlaku posjeduju ili znaju gdje je dobavljiva, da informacije napišu u temi. Treba mi silikonska ili gumena navlaka za 3,5 inch HDD, nešto poput niže navedenoga: http://www.sharkoon.com/pix/illus/hires/sharkoon_drive_link_3.jpg ili ...
Evo, jednostavno pitanje, kao što i naslov kaže VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
Bog, evo gledam na OVOM linku koje su wireless usb kartice kompatibilne s njim... E sad mene zanima ima li tko kakvog iskustva s njim i koja bi mi kartica bila najbolja kupit do neki 300kn a da radi s ovim programom. Ako moze kakva preporuka kartica, bio bih zahvalan.
Ima kakve sanse za spojiti slusalice i mic na kucistu da ne mora kroz karticu iza(morao sam onaj spliter zbog slusalica) ili front panel. kuciste je slicno ovom:http://www.chieftec.com/bh-02b-b-sl.html samo je crno ima sastrane konektore za slusalice,mic 2xusb i FW. Unutra crni,zeleni i...
Ovako: Kupio sam si hard od 320gb...i zamjenio sam ga s postojećim koji sam do sad koristio...sad me zanima šta si trebam nabavit da bi mogo imat oba harda uključena..jer ja vidim samo taj jedan priključak za hard..tj. jedan šta vodi iz matične i jedan iz napajanja...vjerovatno treba još kupit po...
radna temperatura mu je 52 stupnjeva(sad dok pišem ovaj post je 54),pod full opterećenjem 59 mislim da je to ipak previsoko, bez obzira što vele sve koje pitam vele da je to normalna temperatura. ono guglam malo, pa naletim na ovo ...
imam joystick od xbox-a pa me zanima dali se moze isti spojiti na PC??
Dakle,posjedujem dvije stare grafulje. Jedna je Radeon 9200 series 128 mb,a druga je Radeon 9200 PRO family. Dakle,dva smeća... Na starom kompu na kojem sad igram manje zahtjevne igre u mrezi,dosad je vrtila GeForce MX400 od 64MB (valjda je ona...) I kad sam je zamijenio s bilo kojom od ove...
Gdje da spojim ventilator na maticnoj poci za hladenje kucista? Kupio sam ovaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22756 A maticna ploca je ova... http://www.pomoc-komputerowa.info/aukcje/plyyty/k7upgrade-880.JPG
* Otvorite Internet preglednik (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera,…) i u adresno polje upišite 192.168.1.1 nakon čega vam se otvori forma za unos podataka za pristup konfiguratoru routera i kliknete na OK * User Name: user * Password: 0000 * U izborniku s lijeve strane...
Bok, znači radi se o Canon IP1000 printeru , koji nisam duuuulje vrijeme koristio. sada sam ga ukopčao i naravno printa sve bljedo i sa prekidima što u prijevodu znači da se je zaštopao. E sada mene zanima dali ja mogu na neki način odštopati glavu ? Staviti u neku tekučinu pa neka odstoji...
kupim si ja lijepo usb 2 gige Take MS i hocu da nabacim na njega pjesama i dodje do nekih 500MB i stane napise Ime pjesme - Error the directory or file cannot be created! wtf formatiram ja njeg nekoliko puta i uvijek isto sranje...500MB napuni i onda odjednom nece vise!!! zna neko slucajno...
Treba mi preporuka za dobar Cooler, socket A(462). Znaci, sto tisi da bude... :) Procesor AMD Athlon(tm) XP 2500+ (zelim ga Clockati na vise od 2,3 Ghz) Za sad ga mogu clockati na 2 Ghz i onda mi se nakon nekog vremena sam resetira na 1,83 Ghz. Mislim da mi je i napajanje slabo, 400 W. ...
Imam problem...pokvario mi se box cooler...koji da kupim do 300kn a da mi q6600 drži bez problema na 3,20ghz?? gledo sam reviewe i cini mi se da je dobar TT big typ. i Gemin II koji bi ste Vi preporucili?
Iskreno stvarno neznam kako bih nazvao ovu temu... Evo, problem je sljedeći upiknuo sam nove komponente VGA XFX 9800GT MB ASUS M2N68-AM DDR2 2GB 800MHZ X 2 HDD HITACHI 500GB SATA2 CPU PHENOM 9550 AM2+
Evo, frend ima LG Shine i karticu od 2gb. Nešto ga je zezala kartica, pa ju je formatirao na kompjuteru pomoću ovoga: I smanjio mu se kapacitet na 966MB. I kada se ponovno formatira- ima za odabrati tamo gore pod size samo 966MB. Jel se može to nekako rješiti? Možda low level format ili...
e ovako.imam athlon 3000+, gigu rama,2 po 512, geforce6600 256. kad upalim igru recimo malo žešću far cry2 krene mi uvodna scena kad se vozi u đipu, i samo odjedanput komp se sruši resetira i žuje se onaj zvuk za grešku,resetiram i on ponovo ne može pokrenuti. tek kad ga ugasim on normalno radi. ne...
Pojavile mi se neke crte po ekranu i boje su izmješane,a kad deinstaliram drivere ili uključim safe mod onda ih nema.Naravno probao sam instalirati i nove drivere,ali opet isto.Zanima me da li je krepala grafička?Radi se o Gainward 8800GTS.
dal netko ima iskustva sa pisacima epson DX 7450 i DX 8450,za kojeg se odluciti??
sva 4 ventilatora se uredno okrecu. sapphire ati radeon x1650 pro intel pentium d945 2x3.40 ghz Ati mi izbacuje temperaturu. sta mi je ciniti ?
Jedna moja frendica ima neko staro racunalo,pentium 4 cpu1,5 ram 384mb,imla je graficku od 32 mb,naime voli da igra igricu tumblebugs,to su one bube i cim prodje dva tri nivoa pocne da blica lampica od harda i da racunalo svira kao alarm. Ja sam mislio da je do graficke pa sam joj nasao ATI radeon...
Pozdrav. Da li netko zna gdje se u Zagrebu može nabaviti dotična matična ploča? Čuo sam da je Microline zastupnik, ali im ne radi web.
Imao sam (ne osobno ja pa neznam sve detalje problema) HP scannjet 3800, ali mi nije dobro skenirao negative i dijapozitive. U jamstvenom roku je zamijenjen ali se problem nakon nekog vremena ponovo javio. Pitanje glasi: koji scanner bi mi preporučili (tko ima iskustva na tom polju) dami dobro...
Treba mi hitno preporuka koju graficku da uzmem, moram veceras do 18 sati uzet... imam ove tri u ponudi: ATi Radeon, HD3650, PCIe x16, 512 MB, DDR2, 128-bit, Radni takt GPU 725 MHz, Takt memorije 800 MHz, 2x DVI-I, HDTV da, Video izlaz S-Video, 2560x1600 NVIDIA GeForce, 9400GT, PCIe x16, 512...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma