:( Molim pomoć od forumaša. Naime kaj je? Imam sad tu neki stariji komp. Nemreš ga više nadogradit. Paše mi samo SDRAM i grafičke AGP 4x. Sad planiram negdje tamo proljeće /ljeto kupit kovu konfu. Neke stavri kao disk i pržilicu bi prebacio u novi komp tako da ne kupujem potpuno novu konfu....
koji imate monitor? Jel bi kupili "uske" monitore...? Dosta su skupi ali jako lijepo izgledaju i prakticni su... meni treba 17 in crno srebrni ... ali dosta su skupi.... no mislim da se ta investicija isplati... kaj vi mislite?
molim zappana i ostalu ekipu s fer-a da mi hitno pomognu. imam frendov hard od 80GB koji sada prepoznaje samo 7,5GB!formatiran je u FAT32.kada ga samog spojim na komp,u fdisku mi kaže da nema definiranih particija.probao sam ju napravit i koristi samo tih 7,5GB.onda sam zbrisao i tu particiju i...
ATI će u trećem mjesecu 2004. godine na informatičkom sajmu CeBIT predstaviti grafički čip R420 kodnog imena Loki, koji će se proizvoditi 130-nanometarskom tehnologijom i sadržavati 150 milijuna tranzistora Grafičke kartice bazirane na dotičnom čipu bi se trebale početi proizvoditi krajem...
E ovako,imam gore navedeni monitor.To mi je vec drugi 107 e posto se prvi pokvario i zamjenjen je garancijom.Evo ovom drugom garancija istekla i on se pokvario.Prvo je nesta trepto pa se malo iskljuci crvena boja pa se vrati i tako jedno 3 mjeseca.Sad crvena ne radi nikako i samim tim su jos neke...
Grupa znanstvenika sa Sveučilišta Stanford uspjela je iz grafičkog procesora nVidia-jine kartice GeForce FX 5900 izvući snagu od 20 gigaflopsa. Intelov Pentium 4 procesor morao bi raditi na taktu od 10 GHz da bi postigao isti rezultat Današnji grafički procesori (GPU) sadrže milijune...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma