so, slozim komp po prvi put upalim, normalno odem u bios narihtat da se dize sa dvdroma da mogu instalirat windowse... restart, i vise nema slike na monitoru. ugasim ga, upalim i nista od slik. reset cmos i onda ima slike ali vec nakon restarta opet nema. di je problem? konfa je: 5590...
Eto odlucio sam malo obnoviti komp jer je stvarno vec zastario,pa mi treba mala pomoć... Zasad bi uzeo samo graficku karticu a malo kasnije maticnu i procesor. Sada imam ovakvu konfiguraciju: Procesor:_______________AMD Duron XP, 1200 MHz Matična ploča:___________Matsonic MS8308E(P) Chipset na...
Kupio bi zvučnu karticu pa malo čitam ponudu hardwarea na news grupama. Cijena dotične se kreće oko 100Kn, to mi je nekak sumnjivo jeftino i užasno puno ljudi je prodaje. Jel to zbog loše kvalitete ili nečeg drugog. Kakva je kartica po vama i dali se i9splati kupiti za 100Kn.
eto da se i ja malo pohvalim, sada moj stol krasi, ali doslovno krasi, jedan xerox xl775 crni lcd monitor kupio ga danas, cijena 3k kn. slika
Jednostavan naslov jednostavno pitanje koji??Dvojba oko velicine 120 ili 160Gb Vasa iskustva i preporuke.Unaprijed Hvala!
zanimaju me koje su razlike izmedju toga (u pitanju su graficke kartice)
imam winfastovu tv karticu! oni koji je imaj znaju da ima uvodnu animaciju(sliku-onu Winfast),prvo mi ona trepce,i kad se pojavi na zaslonu monitora kučište tv tunera stoji tri cetiri sekunde i onda nestane!!!! help!
dajte ljudi neki prijedlog, doslo vrijeme da obnovim komp, stari dao zeleno svjetlo. dakle cijena nek ne ide iznad 500eura, bez monitora naravno,imam lcd. uglavnom koristim komp za internet najvise a i gledam filmove, treba dakle i TV out kartica. igre uopce ne igram uopce.NAJBITNIJE MI JE DA JE...
Pozdrav! Danas sam se registrirao pa eto imam jedan mali problem ili nedoumicu ili što već. Trebao bih kupiti TV karticu, za zemaljski program, znači ne satelitsku. I sad koju da kupim ??? Dosta se piše o tome, recenzija koliko hoćeš, svi svakog hvale. Htio bih od nekog preporuku tko je...
AMD ATHLON 1.7+XP,40GB, 256MB, MB-FASTFAME 6VHF, GeFORCE MX TV-out 64MB, FDD, CD-RW, 17"LG 775FT, ZVUCNICI 120W, ON BOARD(!?), TIPKOVNICA, MIS, +modem ... pitanje je: da li mi netko moze rec za koliko otprilike mogu prodat sve ovo...mislim nemam uopce niti blagu ideju s obzirom da je 3god....
Kupujem novu przilicu, jos nisam odlucio koju i zanima me vase misljenje???
Kakvo imate kučište? Normalno ili neki mod. Stavite i sliku ako ju imate. Moje kučište: http://www.auctionphotobank.com/upload/109292271978.jpg
ako neko ima iskustva s ovim nek napiše! naime,imam ragu od kompa a kupio bi irivera od 20 gb pa mi prijenos preko usb1.1 nije baš i najsretnije rješenje! čuo sam da i ne postižeš neke veće brzine s usb 2.0 kontrolerom(od "malog od tehnike" iz hg-šrota) fala lipa!
Za one koji jos nisu culi: Prvi laserski mis. Meni se bas svidja, pa vas molim za komentar, kako vam se svidja, sto mislite o upotrebi lasera kod miseva...
Možda je glupo pitanje, al me zanima dal se bežični miš (neki microsoftov) mora koristiti samo sa specifičnim receiverom isključivo za njega ili može od nekog drugog microsoftovog miše ili može s bilo kojim koji radi na istoj frekvenciji? Jer sam kupio wireless desktop, miš mi netreba, a frend bi...
...gdje se može naći najpovoljnije...po mogućnosti poželjan link... ...inače,da se malo pofalim :D,u HGSpotu sam uspio kupit MMC (256 Mb) za 235 kn,pa mi je sada prebacivanje filmova presporo preko BT-a,zato trebam card reader...
Nekaj sam bio *ebao po COM portovima (imao sam usb kabel za mob) u Phone Monitoru i tamo sam nešto iz*ebao ne znam šta.....sve sam vratio kako je bilo.... igrao sam Underground 2 bez problema danas (za to treba CD ), i gledao DVD bez problema nakon par sati upalio sam kompjutor i pisalo mi je na...
Koja je grafulja bolja: MSI NX6800LE-TD128, 128MB, TV, DVI ili Sapphire Radeon X800 Pro 256 TVO, DVI ???
koji da uzmem od ova dva 1. lg gsa-4160b DVD +R 16x, -R 8x,+RW 4x, -RW 4x, RAM 5x, CDRW 40x24x40x, Double Layer, retail 2. pioneer dvr 108d DVD +R/-R 16x,+RW 4x, -RW 4x, +R DL 4x, CDRW 40x24x32, Double Layer, bulk
kad palim kompjuter on detektuje disk ali onda izbaci poruku "disk I/0 error! replace the disk and then pres any key"!Sto to znaci?moram li ga formatirat?
Evo pogledajte i sami. Koja gamad. I još tako unakaze lijepu tipkovnicu sa glupim scroll-om i onim gadnim tipkama. FUJ http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=515
u pc imam disk od 120 gb i on je sa snimacem povezan da primarni port a na sakundarni je dvd rom!E sad sam nabavio js jedan disk od 40 gb pa dje da ga prikljucim?da li mozda dva diska da idu zajedno ili da ga priljucim sa dvd-em? A drugo me interesuje sad imam 756mb ddram memorije!sta bi bilo...
eto još samo želim kupit dobar novi naravno bežični miš i naravno novi bežični gamepad da mi komp bude kak spada pa me zanimaju vaši prijedlozi;) ovo mi je zapelo za oko pa ak ima neko to doma nek kaže komentar Miš LOGITECH MX700 Cordless Optical, bežični, USB Gamepad THRUSTMASTER Firestorm,...
Osobno imam GW Ti4200 GS sa vivo konektorom. TV-In je vrlo dobar i nije los prikaz slike ali me muci nesto kod TV-Outa... Podesim u driverima da Clonira sliku na TV, ali slika je izoblicena po rubovima. Jos je i problem taj kad micem neki prozor po ekranu, na TVu rubovi plivaju (sire se i skupljaju...
Frend prodaje ovaj monitor pa ako netko zna koliko bi mogao dobiti za njega. Tu je i slika.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma