Imam veliki problem i molim za pomoc! Imam maticnu MSI 865PE-NEO-2 /FIS2R/ Ima 4 S-ATA konektore, od kojih sam koristio prvi i drugi sa Maxtorovim S-ATA HD-vima po 120GB/8MB cache.Bili su povezani u STRIP modu-0. Ploca ima i integriranu LAN mreznu kartu/prije ovog problema je nisam koristio/...
Nakon sto sam skenirao pc antivirusom pokazuje mi se ovo:"Windows cannot find ´C\WINDOWS\System32\load32.exe´. Make sure you typed name correctly, and then try again. to search for a file, click the Start button, and then Search." Molim vas pomozite mi. Unaprijed hvala.
Ovak imam staru geforce mx440 i uzeo bi nest bolje jer imam osjecaj da ova krepava lagano,gore imam 2.6 celerona sa 1gb memorije.Sta bi bilo povoljno,nisam neki veliki gamer al zna me zezat na novijim igricama kao lord of the ring:battle for midle earth kad mi pocnu svjetlucat drveca kao kockaste...
Moze li mi netko reci kako da spojim S-VHS na scart tj. na koje pinove na scartu da spojim te 4 zice sa S-VHS PS ...trebao bih shemu pinova na scartu (opis svakog pina), imao sam je ali nemrem je vise nigdje naci pa ako neko zna link ili ima neku sliku
Jedno polupametno pitanje a bazira se na Bluetooth vezi sa PC i na bilo koji mobilni aparat. E sad ovako ; šta tu sve treba odnosno kakav Bluetooth uređaj kupiti i dali je program za korištenje s njim ili treba tražiti, koliko novaca(dali je skup), kako se spaja sa PC, dali ima mogučnost...
Posto imam problema s bukom kompa (kao i svaki 1.4 gradjanin danas) voljan sam poslusati savjete inovatora na ovom podrucju. Imao sam ideje sa stiroporom ali brzo sam se ohladio od toga :) Naravno uz sve ovo mogu doci i ideje za hladjenje.. Naravno, sve to uz prihvatljivu cjenu ;)
Graficka iz naslova mi je zapela za oko,košta 900kn a ima 256 mb memorije,kakvo je vaše misljenje jer sam dobio nesto para i razmišljam o novoj grafickoj ili o 1 gb memorije.
Prijateljica mi poslala SMS sa ovim textom,citiram: El znaš ti za kaki program koji mi može omogućiti da mi grafička kartica podržava DirectX 9c? Treba mi da mogu igrati Simse 2. Jel netko čuo za nešto slično?
komp mi se restarta kad igram neku igricu uđe mi u igricu, igram je jedno 10-15 min i onda mi se restarta
Zanima me vaše mišljenje koji bi mi DVD snimač preporučili. Naravno, da se radi o dual layeru, 16x i da može pržiti i na "+" i "-". Vidio sam u Linksu model Pioneer dvr-109, 16x, dual layer za 538 kuna, pa me zanima da li se taj isplati uzeti za te novce. Fala!
Kako za jako jeftine novce dobiti procesor koji tuče ova dva giganta… AMD Athlon64 3400+ BOX , sa matičnom GIGABYTE K8NS, S. 754, NVIDIA nForce3 250, FSB 800MHz 2296 KN INTEL PENTIUM4 3.2 GHz Prescott, sa matičnom GIGABYTE 8IPE1000G, S. 478, Intel 865PE, FSB 800/533 2267 KN Stuklo ih...
Kao što sam napisao u nazivu,bilo šta da radim stalno mi ušteka onako jednostavno samo se zamrzne,šta tu nije u redu od hardwera???? :comp:
Imam Hitachijev TV sa s-video inputom i Presario 900 sa Radeon IGP 320 M karticom. Ne mogu da vidim sliku na TV sa racunara. Probala sam u Control Panel/Display/Settings/ Multiple monitors ali ne vidi nista drugo osim default laptopovog monitora. Moze li neko pomoci? Hvala
kupio sam samsungov dvd rom i kad ga spojim onako kako je bio spojen moj bivši dvd rom ne radi(sa pržilicom) kada spojim pržilicu s hardom radi samo dvd rom s čim trebam spojiti da to radi
jučer je moj dragi DVD-rom otegno papke pa sada neznam koji da kupim preporučite mi neki dobar al da nije tolko skup :comp: :comp: :comp:
Za početak, pardon na kretenskom nazivu teme, jer nisam znao kako da to bolje sročim u nekoliko riječi. Problem: kako imam novu konfiguraciju, koju sam po drugi put kod frenda sređivao jer sam imao problema sa serial ATA hard diskom, odnosno bootanja s njega, napokon je osposobljen. Donio sam ga...
evo tko želi prikaz temperature unutar Nvidia panela na svojoj garulji, postupak kako ga dobiti, jer je inače zaključan:: 1. skini nvflash utility sa http://www.mvktech.net/index.php?op...er&filecatid=42 nvFlash v5.13 2. napravi bootabilnu disketu i ekstrahiraj sadržaj gore navedenog...
Ajmo da li se isplati 100 kn vise za pioneer!
Pošto sa TV programom nisam doma (znam ga više-manje samo gledat), ova ideja mi se svidjela: navodno se može u PC puknut TV kartica (za zemaljske kanale) i SAT kartica (za satelitske). Pa se onda mogu s neta skidat ključevi i direktno otkodiravat, bez potrebe za waffericama itzd (to sam nekad znao...
zanima me ovdje po forumu kolke su cijene hard diskova od 80 gb i 120 gb.jel kad skupim para neznam jel da kupim novi hard ili rabljeni? :comp:
dali netko zna neku stranicu gdje mogu naučit i skinit stvari za clockiranje procesora,matiče...inače imam AMD duron1300MHz i htjeo bi ga malo pojačat!
Zanima me, jel temp. 56 stupnjeva u windowsima pri normalnom radu prevelika, ak komp nije clockan. Čak sam stavljao Artic Silver 5 pastu, i ništ ne pomaže. Kad tanko namažem proc. onda mi je temp. višlja nego kad ga namažem malo deblje. Zanima me jel to normalno, matična mi je ABit kv8 Pro - 3d...
ej ljudi,kupih ovu grafičku, zanima jel ju tko ima i kakva je to grafička u usporedbi sa drugim grafičkama
Kupio sam maticu gigabyte 1000mk i kupio sam 768 ddr rama (samsung),sada cuo sam da maticna podrzava dual chanell ddr,ali kada je restartam pc,meni pise memory runs at 1 chanell ili tako nesto,zanima me kako da stavima na dual chanell i ima li to kakve prednosti? Hvala :comp:
zanima me koji 5.1 sustav s optickim ulazom preporucate. uzeo bih neki s obicnim RCA (analognim audio ulazom), ali nemam takaav ulaz na PS2 vec opticki, no postoji konverter audio u ps2 prilkljucak, ali to nije pravi 5.1 ssustav vec zadnji lijevi/desni zvucnici su crveni kabel (desni zvucnik),...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma