Dakle, namjeravma kupiti LCD monitor i trazim neki do 2500kn. Moj favorit (za sada) je xerox xl775. Napisite svoje prijedloge i iskustva
Jedan klinac je nabavio neki jefini uredski komp za 500kn...uglavnom na njemu želi igrat igrice ali je komp slab i ima intergriranu grafičku.... Sveukupno komp ima 640kb(da kb!) memorije ali je dodano još 16 megabaja...vrti se na njemu windows 95,a proc je neki stari pentium...godište kompa je...
Imam dosta kvalitetan mic,i "onboard" zvučni karticu. Kad pričam u njega sve se dobro čuje,ali pri snimanju (s bilo kojim programom) u pozadini je uvijek neko(dosta jako) ŠUŠTENJE! A u frenda sa skoro istim računalom sve lijepo radi! Dakle jel ima neko ideju/iskustva kako ukloniti to??? PlZ...
Ja rastavljao komp. I poslije sastavljanja nece da upali. Kada ga ukljucim u struju svijetli mi samo crvena lampica. Mislim da to ima veze sa onih 5 prikljucaka u kompjuteru koji povuzuju dugme za paljenje(Reset sw, hdd led, power led, speaker, power sw). Ili nije to. Ako netko zna neka mi...
Kupujem novi kompjuter pa trzim savjte za konfiguraciju. Uvjeti: 1. nebi intergriranu graficku, a zvucna po mogucnosti neka bude int. 2. monitor, mis i tipkovnica mi ne trebaju. love na raspolaganju imam oko 4000kn, odnosno vise, ali eto... :comp:
bog imam pitanje tj. volio bi koji savjet o kupovini graficke kartice!!preporuke ,cjene i sl.hvala :thumbup:
Moze li mi netko objasniti sto je to? Zasto sluzi, itd...please!!!
Prikljucio sam mikrofon u srednju rupu,(ne u rozu) i radi. Medutim, racunalo ga ne detektira!!! Prije sam pisao i trazio savjete o tome. Ako ga ukljucim u rozu rupu, nista se ne cuje. Testirao sam ga,al ni to ne pomaze!!! :-/
Bog kupio sam novu nec przilicu i neradi "a kud bas mene"e sad kad ubacim dvd i otvorim ga u power dvd cekam 2min da mi pokrene dvd no kad mi ga i CAK ppokrene steka mi nenormalno!kad probam prziti nema sanse nece da mi cita s cd-a!!sto raditi!!reko mi je jedan lik da mi slika steka zbog rama jer...
Frend traži tipkovnicu, čim ljepšu, uvjet da je crna, treba za ured, znači ljepota je bitna ;D , uvjet bi bio da ima one tipke niskog hoda kao na laptopu, help wanted
molim vas za pomoć,mom prijatelju se komp pali sam odsebe!on ga lijepo ugasi na "turn off" i sve je ok,ali nakon nekog vremena mu se komp upali sam odsebe!aj molim vas pomozite,ni ja neznam rješit taj problem pa tražim pomoć!:thumbup::comp:
Vidim da o ovoj temi nitko nije pisao na forumu, pa da kažem nešto o tome. Ukoliko imate SkyStar2 karticu može se skidati tuđi promet sa satDSL-a. Potreban je programčić koji se zove SkyNet (u exe obliku ili kao plugin za ProgDVB). Pronađe se frekvencija providera koji pruža uslugu, starta...
Nakon redovnog formatiranja vratio sam windoze xp (koji su i bili) Međutim kad sam pokušao instalirati motorolin modem hs56 spekerfone javlja mi da ne može proći logo test. I prije je to javljao ali sam ga instalirao bez problema, a sad nikako. Čim program počme raspoređivati drivere po sistemu...
Molim Vas da mi neko, ko se stvarno razumije pomogne pri rjesavanju ovog problema.. Imam MSI plocu, koja mi je za srce prirasla!. Jednom se prilikom paljenja, umjesto da se cuje onaj kratki zvuk (tit) i bude sve normalno, culo tri puta jednolicni dugi zvuk (tiiiiit....tiiiiit....tiiiiit).. i...
komp mi u igrici počne pištat kao sirena nije svaki put kad igram igricu jel se kom to događalo i zašto
Imam kod sebe doma komp iz ducana . Stavio sam na njega windowse i instalirao drivere i sve radi ok. i jos mi preostalo isprobat dal radi tipkovnica i problem. tipkovnica pise normalno slova ali ne pise dobro znakove , tj. izmjesani su svi znakovi. recimo na primjer ja stisnem shift+upitnik ispadne...
Malo gledam po netu pa se razmišljam da bi to bila korisna stvarčica za imati! Šta mi imate reći, preporučiti po temi USB FLASH DRIVE ?:thumbup:Koja marka,veličina MB-GB..........
Dakle, za dovrsetak moje polukonfiguracije potrebno je jos ram pc3200 i jedna dvd snimalica. Sredstva za to dvoje su mi ogranicena na 950kn, pa bi molio za prijedloge i preporuke najboljeg sto mogu dobiti za navedeni iznos. Kratka obrazlozenja ili linkovi na testove vasih izbora bili bi pozeljni....
Kupio bih si od 256 MB, da li je bitno koja je marka il da uzmem bilo koji (glavno da ima garanciju)? I gdje su najjeftiniji? Mislim da se uglavnom kreću oko 200, pa ako netko zna za neku akciju, slobodno napiše, tenks!
prijatelj mi kupuje komp,a spreman je izdvojit 7000kn,čak i 7500!pa evo konfe što je reko lik iz hg spota,a ako imate neke prijedloge šta da drugo uzme(mislim na određeni dio)i da bolje prođe! MBO ABIT,s.754,NF8,nFORCE 3 250GB,BUS 1600MHz,serial ATA RAID,5.1 zvuk,ddr 400,1Gbps,fire...
Posjedujem Intel Celeron 2.4 koji kad ga stavim na plocu (novu) ne radi....kad stavi drugi sve je ok.... e sad, Sa donje strane pomenutog procesora, pored nekolicine dioda ima i tri plava osiguraca (valjda su osiguraci)....Dvojica koji se nalaze jedan pored drugog provode (kratka veza) u oba...
Gdje se u zagrebu moze najjeftinije kupiti Bluetooth za komp ?
Ukoliko je netko u zadnje vrijeme roštao po cijenicima i ima malo vremena zamolio bih ga da mi pošalje neku konfiguraciju koja bi se isplatila ubosti za 4500 kuna (s porezom) s tim da monitor nije uračunat u tu cifru (vjerojatno ću uzeti xerox-a 17", btw jel valja šta taj LCD?)...
Neznam jeli bilo pitanja o tome ovdje, ali jel moze netko tocno reci cemu sluzi i kako je dobro podesiti??
Sta mi treba za ekstra usb prikljucke? Sta da trazim u trgovini? Ali ne pci nego da sa maticne ploce prikjucim dodatne usb-ove!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma