Evo sutra idem kupit,konfu koju sam sastavio,pa me zanima treba li što zamijenit,da li nešto ne valja... Pentium Intel4 BOX 550 3.4GHz, 800MHz, 775-pin, 1MB Zalman 7000B-Cu LED Cooler, sck 754/462/478 ...
Ovak, imam jedan čudan problem... Radi se o tome da kada želim ugasiti komp odem na Start > Turn Off i umjesto da ga ugasi, on ga resetira...tak da nikak nemrem ugasit komp osim da ga iskopčam iz struje...komp nema nikakvih virusa ni tih gluposti...u čem je problem?
Zanima me koja je vasa preporuka matere do 1k kn.Kupujem ju kroz nekih 2,3 mj.Maticna je za celerona to jest s478.Procesor je celeron 1800mhz,htio bih clockati,a maticna mi ne dopusta.Jos jedna razlog je agp4x tako da mi je hitno potrebna promijena.Konkretno me zanima 4 dc slota za ram da podrzava...
Dajte predložite neku a ne baš skupu...ja i frend se želimo spojiti.udaljeni smo 500m. I još jedno pitanje,jel se to može i preko TV antene?
zašto mi isprintani tekst izađe sav isprekidan?
imam jedan cd rom koji ne zeli ocitavat cd-e. kablovi su dobro spojeni. device manager nista ne prikazuje. cak ga i bios ocita. ja stavim cd unutra icekam a on nista. kliknem dvaput na ikonu od cd roma i nakon nekoliko trenutaka otvori se cd ali prazan. tako sa vise razlicitih cda.jel moguce da se...
Mon. 17" SAMSUNG, SM793DF, 30-70 kHz, 0.20 mm, Dynaflat, srebrno-crni 852 kn MB Gigabyte 8I945G, s775, i945G, VGA, DDR II, GLAN 825 kn INTEL P4 HT, 3.0 GHz, 1 Mb c., LGA 775, BUS 800 MHz, Prescott, BOX 1.466 kn RAM, 1 GB, DDR 2, PC-4300, 533 MHz, KINGMAX 910 kn Zalman 7700-Cu Cooler, sck...
skinuo sam ventilator sa coolera za procesor. taj ventilator ima tri zice. crnu,crvenu i zutu. crvena je + , crna je - , i sto je zuta???
sta mislite o ovoj konfig: ASUS P5GD1, Intel 915P, soc775, DDR400 +SB+L.. CPU PENTIUM 4 P4-530, 3 GHz, LGA-775, 1Mb L2.. 2x DDR II 512 MB, PC2-4300, DDR533, fdd 3,5 1,44 mb HDD 120 GB, MAXTOR, 7200, S-ATA U150 SVGA GECUBE 9600 PRO ATI RADEON, 256 MB, DVI.. Monitor 17" LCD SAMSUNG SM 710N...
Pogledajte ovo http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
Asus P5GD1 PRO MBO + ASUS PCI EXPRESS EN5750 VGA 988KN Celeron D330J 2.8Ghz, 256K, 533 mhz box 586KN 2x Twinmos DDR 256 MB ddr 400 2x196K Caviar 80GB 8Mb cache 7200 rpm ...
sada imam GeForce 4 titanium 128mb i 512 mb infinion memorije i tio bi nadogradit matična soltek socket 478 (agp 8x, ddr400 , ht tehnology i fsb 533 MHz) imam 2500 kn koju grafičku i memoriju uzet (grafička samo nVidia)
Ovako,imam windows xp i ne želi mi prepoznat printer,malo sam se igrao sa servisima i sada mi uopće kompjuter ne prepozna printer i neda mi da pronađem novoga...jel zna možda netko jeli stvar u servisima ili u nečemu drugom ? Sve mi je uredno spojeno,i prije sam imao nekih problema sa printerom,i...
kada pržim DVD sa NEc-ovom pržilicom ND3520A postupak prženja dođe oko20% i zablokira :comp: dali netko zna u čemu je problem???????????????????????????????
Dakle,pitanje iz naslova !
Ja imam komp od 3 gigaherca.A na laptopu imam 2 gigaherca.Probao sam složit mrežnu karticu al nije išlo.Mislio sam da kabel nije u redu.Al je dobar.Pleas help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-/
Ako nešto ovakvo zaista zaživi... Goodbye Logitech :D http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ i miš u kompletu: http://www.artlebedev.com/portfolio/mus/
Ovo: Gigabyte ATI Radeon 9250 bulk, 128MB DDR, TV-out za 282,07kn i 2 godine garancije? ja imam glupu nvidia geforce 2 64mb i garant gta san andreas ne bu radil na njoj... tak da bi štel kupiti ovo! Možda ima neko da mi proda rabljenu, al da ima 128mb i da je ispod 300 kn. i da dal se još...
Dakle, kako i u naslovu stoji imam problem sa navedenim uredjajem, koji mi je trenutno nerijesiv, a kojega u 15-ak godina intenzivnoga rada na kompovima nikada, ni kod koga nisam sreo. Naime navedeni DVD rom po device manageru radi savrseno, jednako tako savrseno cita CD-ove bilo kakvoga sadrzaja,...
Ima li tko shemu Logitech Wingman Formula Force GP ili ako ga netko ima ako mu nije tesko da ga rastavi i vidi broj koji piše na pločici koja je na slici
Imam problem s printerom sinoć sam nešto printao sa neta i netalo je struje pa mi se izgasio pc. Kad sam ga jutros upalio i htio nešto drugo isprintati vidio sam da mi neće da printa ovaj dokument jer piše da printa ovaj od sinoć a ovaj od sinoć ne mogu izbrisati iz all active printers and faxes...
Evo kupujem zvucnu karticu pa me zanima sta vi mislite koja zvucna kartica do 1000kn-a.Jer ova integrirana mi ne pruza ugodjaj u igranju na netu :comp: Uzeo bi audigy od 700kna iz ve mila ali mozda vi imate neko bolčje rjesenje :thumbup: bok
Prvo da kažem je šteta što na forumu nema odjel za konzole... Sony2 xbox itd... a drugo, zanima me, imam MC loader i on ima mogućnost spajanja na PC... trebam li za to imati hub ili mogu direktno lan kablom... Te kako podesiti mrežu (ako je moguće) te što time dobivam... hvala na odg.
prijatelj mi oće grafičku novu jer stara ima 4mb ima motherboard s AGP X4 možda MOŽDA 8 ima 750 kunića ja mu savjetujem da neku slabiju grafu (64 mb) i ostatak bokun memorije šta vi kažete
Speakers TEAC PM-1300, 3-set, silver iz ve-mila link na stranicu http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?idgrupa={B804E617-8C50-4AD6-9BE9-100EAF3572A8} vs. Zvučnici CREATIVE LABS, I-TRIGUE 3200 (Subwoofer + 2 satellites) iz HGspota link
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma