Ali CRVENI! Gledam po hr trgovinama neki ga imaju ali ne na lageru nego samo ko text na cjeniku... Zna netko gdje ima kupit ovaj mis u crvenoj verziji??
Kako dovesti grafičku na veću razinu???Imam ATi RADEON 9600XT 256 mb.Kako da je dovedem na razinu npr. ATi RADEON 9800???
Primjecujete da u zadnje vrijeme igre na racunalu nesto vise blokaju i stekaju nego prije. Glavni uzrok toga problema je neodrzavanje racunala. I meni se to znalo dogoditi, ali te sam probleme uspiješno riješio. Ima nekoliko glavni uzroka toga problema, a glavni je PRAŠINA. Vijerojatno se pitate...
Ajde molim vas recite mi kako da overclockujem taj procesor. I sta jos moram kupiti da mi ne rikne jer je novo
Evo, bas sam neletio na zanimljiv clanak na T-Comovim stranicama, pa tekst donocim ovdje u cjelosti, a tko zeli moze i na T-Com portal, pa da dozivljaj upotpuni i sa slikama. Link je na dnu! Ekstremna kućišta za računala Računalna kućišta u zadnjih nekoliko godina doživjela su pravo...
Imam laptop a treba mi dvd pržilica pa me zanima kako se krecu cijene eksternih przilica i da li je moguce internu spojiti preko usb-a kao eksternu
Ljudi dali je netko mozda cuo, vidio, ima, Jetart VGA cooler ili nesto drugo... Naime zanima me istoimeni JASCHI 1 VGA Cooler... Imma 6600GT ali se grije pa bi stavio neki coolercic a samo sam vidio da ovaj pase na njega. Drugo, na nekim stranicama je dobio dobre rezultate a na nekima ne, pa sad...
BOk! Nadogradio bi si komp, pa me zanima gdje da pogledam koje komponente točno imam..kopao sam nešto po control panelu, na system info,ali piše mi samo : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.00 GHZ , 2.00GHZ, 256 MB of RAM.... kak da vidim koju grafičku točno imam. Gledao sam na device manager,...
Imam Sapphire Radeon 9000 128MB VIVO. U Windowsima 98 i u igrama radi super, ali je problem u tome što se mi komp stalno restarta kada koristim Windowse XP tako dugo dok ne deinstaliram drivere (a onda nemogu niti video reproducirati kako treba). Taj problem sam riješiio tako da sam zamijenio...
Kupio sam Tv karticu Leadtek Winfast Tv 2000Xp (samo Tv tuner bez FM-a). Već kod pokušaja instaliranja drivera CD se nije sam pokrenuo već sam morao ručno i to preko Windowsa, te sam instalirao sve i svašta... E a sad ono bitno: 1) Nemam zvuka, dobio sam jedan mali kabel, ali mi fali port (zauzet...
Imam msi mega stick 1 sa 128 mb na kojem sam instalirao puno stvari i neke iso fajlove...Uglavnom sada radi samo kao flash memorija, a kad ga pokušam upalit javi mi poruku MEDIA ERROR. Više ga ne koristim kao mp3 player,ali me zanima jel zna neko u čemu je problem???
Ovako...zanima me gdje mogu naći tablet gdje će mi ostajati crte po njemu, tj. da ne moram gledat u ekran šta crtam nego da mi na tabletu ocrtava linije da vidim gdje sam koju liniju povukao, i naravno da ima ono da mogu staviti neki crtaž ispod da precrtavam. Gdje se to može pronači ? ...
Koja graficka nizeg cjenovnog ranga(300-400kn) je solidna za cisto gledanje filmova i igru ponekih auto simulacija i da je TV-out tj slika na tv-u bolja? Jel valja sta ovo? http://www.optimum-online.hr/shop/view_product.php?product=1101126
Pozdrav svima, imam P4 Northwood 2.0 procesor i matičnu i845G socket 478 sa integriranom mrežnom karticom Broadcom 440x 10/100 Intergrated Controller. Zanima me kako uspostaviti adsl vezu, jer nakon spajanja routera (Gigaset SE515 dsl) komp mi prijavljuje da LAN kabel nije ukopčan. Reinstalirao...
Objasnite mi zasto mi je CPU Usage na 100%, a PF Usage na 249 %, i to kad kompjuter miruje. Prije nego sam instalirao jedan program sa Bug-a, sve je bilo u redu! Kada sam ga instalirao,produzilo se vrijeme dizanja sistema, odnosno sistem se digne,ali malo duze traje. Probao sam sa System...
I ja bi volio dobit ovakvu tvornicku gresku.
Postoji li tipkovnica kojoj su tipke prozirne i kad se nka klikne da svijetli?
AMD-ovo jeftino računalo koje je namijenjeno surfanju internetom i korištenju jednostavnih programa, koji unatoč slabim tehničkim specifikacijama pažnju privlaći dizajnom i jednostavnošću korištenja, ponovno je u centru zbivanja na područjima pogođenim meteorološkim katastrofama gdje je potrebno...
ovako zanima me koji kompjuter da uzmem od ova dva MDG Pentium 4 2.8 GHz Memory 512 MB DDR Mid tower case mdg vision black ATI Radeon 9200 128MB AGP/TV-OUT Hard drive 80GB 7200 RPM WD CD-RW drive 52x32x52
Obična utičnica za struju koja se nalazi u svakoj prostoriji bit će vaš priključak za širokopojasni Internet, uz pomoć novog čipa kojeg je proizvela japanska kompanija Matsushita Electric Industrial (inače proizvođač Panasonic uređaja). Hoćemo li ubuduće zaboraviti očekivanje majstora da dođu s...
Želim si kupiti eksterno kućište za 3.5" HDD koje po mogućnosti ima i USB 2.0 i FiWi mogućnost povezivanja. Ne zanima me SATA (osim ako još uz SATA sučelje im i USB i FiWi). Pa bi molio ako netko ima kakvih dobrih/loših iskustava da mi da svoje mišljenje. E da, poželjno je da je i kućište lijepo!...
uzimam naskoro pa zato.Thx
Koliko kosta jedan gb rama u markama ne u kunama pls.
Nešto sam zbrkao i sad sve što download-am sa neta mi se snima na Desktop! Kako da vratim da me pri svakom download-u pita gdje da se snimi file? Nikako da nađem riješenje več sam se umorio od traženja a fak je lako samo se nemogu sjetiti gdje se postavka prepravlja. EDIT : sorry našao sam...
Imam komp vec dvije godine i sad prije dva mjeseca me poceo zekat. Prvo mi je poceo se pregrijavat cak do 63 je bila temp procesora, a u kucistu oko 50, i onda je nest pocelo smrdit, kao trafo od elek.uredjaja. Odni sam ga na servis i tip mi je zamjenio kuler sa procesora i sljakalo je sve do...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma