moram promjenit monitor i uzeo bi nesto novo pa dajte zavjet :japan: ispravak netocnog navoda nije ctr nego crt:creep:
Glupi UMAX skenira potpuno CRNU SLIKU :wall: To je već jednom radio, kaj da radim... Mozda ipak treba novi drajver za WinXP... hmm
Recenzentima s tehnološkog internet portala Tom's Hardware pošlo je za rukom natjerati Intelov Pentium 4 procesor na radni takt od čak 5.25 GHz! Radi se o zbilja impresivnom 'overclockerskom' pothvatu, budući da najbrži P4 procesor koji izlazi iz Intelovih postrojenja radi na nazivnom taktu od...
u kupnji sam novog kompa pa bi trebao malo pomoći... nakon malo surfanja po netu najviše mi se svidio links i mislim da cu kod njih kupiti.... evo konfe koju sam sastavio pa ju komentirajte,što je loše na njoj,koji dio je preplaćen,a takav sličan bi se mogao nabavit za manje novaca i što bi...
koji uređaj uzet?uži zbor canan pixma mp150 ili 170 epson dx3850 ili 4850 pa sad da čujem vaša cijenjena mišljenja.. zanima me da ima zamjenske boje ili ne tako skupe orginale..
pržilica je pionir 110D a cd koje sam probao su Traxdata 16X Oni neki bili ??X i ja mislim verbatiam 16X
molio bi vas da mi date savjete kaj bi se trebalo jos ugradit u ovu konfu da bi sve bilo u skladu i radilo super. MBO: Abit AV8-3rd eye, Via K8T800pro chipset,soc.939, bus 2000 Mhz, s-ata raid,5.1 zvuk CPU: AMD Athlon 3200+, Venice core,512 kb, soc.939, bus 2000 Mhz,box HDD: Maxtor , diamondmax...
dobio sam 2x256 ddr nanya i znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali zanima me kakve su kvalitete jer imam jos jednu plocicu kingmaxa 512 na 433 pa se razmisljam dali da ostavim ovako ili da uzmem jos jednu od 512
kupio sam maticnu abitovu AV8 sa via k8t800pro chipsetom. to mi je montirao serviser i sad ja gledam doma kaj je napravil. tj. na chipsetu nema hladnjaka . Da li nema potrebe za hladnjakom ili ga treba stavit??
Evo gledam ova dva modela pa se nemogu odluciti. mx1000 mi je nekako bolji jer mogu puniti baterije, ali 610 ima dodatne tipke za zvuk, te notifikaciju maila i IMa.:-/ :-/ :-/ pa sad tko ima kakva iskustva, pa da se nekako odlucim!
Zanima me kupnja gore spomenute memorije, 2*512 CL2. No, kako kod nas nema supertalenta u dual channel kitu interesiraju me vasa iskustva jer sam na netu naletio na par izjava po kojima je tesko upariti dva super talenta da rade kak spada..pa sad jel to patka ili nije...i baš me zanima da li bi mi...
MSGW Boxer 14.11.2005 MSGW Boxer ■ Predinstaliran Windows XP Media Center 2005 operacijski sustav ■ Asus matična ploča ■ AMD Athlon64 3000+ 64-bitni procesor ■ 1 GB memorije ■ FDD 1.44 Mb 3.5" ■ Hard disk 200 GB Western Digital ■ dvoslojni DVD snimač (8.5GB) ■ Asus EN6600 Silencer...
Evo ovako. Imam mali problem USB portovima. Kolega je kupio dva USB-a i kad sam mu sve spojio (dobro) neće mu prepoznat komp. OS je XP.:-/ Napomena: kad je bio ME uspio ga je prepoznat. :rolleyes: Konfa je intel (pračovijek) 400 MHz, 192 Ram DIMM, matrična neka isto prastara tak da neznam.;D ...
Dakle htio bih si uzeti taj lcd monitor buduci da prehebeno izgleda a ni cijen mu nije loša za 19' (u Linksu 3088 kn). Pa sad pitam ima li tko iskustva s tim monitorom ili opcenito s xeroxovim monitorima?
Nosio ja konfu na servis zbog nekih sranja, pisao sam o tome prije( radi dvd)... I sad kad sam ga vratio sa servisa sat mi nece. Kad ga namjestim, npr. na 15:00 sati poslje 5 min prikazuje 12:00 Jel to do nekakve baterije u kompu, ako nije sta je to... molim pomozite to mi je jedni sat u...
Ovako...imam nekoliko DVD-a, neki su Princo, a neki Traxdata...par DVD-a ima jednu-dvije plave mrljice koje se vidi kad se DVD okrene naopačke (vidio sam dok sam ga čistio krpicom)...DVD-i su novi i nisu izgrebani (za kaj sam mislio da je razlog)...jel netko zna o čemu je riječ i jel to normalno?...
Zajebavo sam se zajebavo i onda se zajebao . stalno sam pokušavao stavit kingmax ram ddr 512mb za koji sam znao da je pokvaren :wall: na plocu Gigabyte VKT600 Socket-A (462 AMD) . I valjda sam sam ga neki 50-ti put nekak krivo stavio i ploca vise ne radi. Pa me zanima jel otisla i jel se isplati...
U zadnje vrijeme mi je komp jako usporio. Imam Intel Pentium 4, 1.8 gHz i 256 RAMA. Znam da je kanta ali usporio je tako da mu treba 5 minuta da otvori firefox a kada slusam pjesmu na WM-u stopa mi pjesma. Probao sam sve sa softwareom. Sa antivirusom nekoliko puta skeniro, sa tune up utilitis...
Ja namjeravam kupiti DVD snimač.Imam dvd čitač i cd snimač,još mi fali dvd snimač. Koji je najbolji,koja mu je cijena i di da ga kupim?Koja marka je najbolja? Unaprijed hvala
Gdje u Osijeku kupiti zamjensku tintu za Epson CX3650 ?
Da li se isplati kupiti svijetleću tipkovnicu?Ja bih ga kupila,jer sam više u mraku za kompjuterom :) pa me zanima vaše mišljenje.Ima li ga neko?Di ga ima za kupiti?Nema u Ve-milu i Hgspotu,pa ne znam di ga ima za kupiti.UNAPRIJED HVALA SVIMA!
e ovako... zeza me titl....kako got podesio power dvd, titl mi ne prokazuje kako treba...drugi red uvijek bude sakriven...visi se samo jako malo... vise ni sam ne znam sto i kako da podesavam...
Koju graficku kartu da kupim za 150 e?
dakle imam neku staru radeonku (9000SE,128MB) sa tv-uot, a i S-video kabl koji jeli može i u moj TV quadro (star pol god.).. i nakon windowsovog troubleshootera i ati-evog, a i onog osnovnog štelanja u display properties\settings\advanced\displays, nemam ništa na TV-u a sve je to tako radilo...
Hy, imam na jednom kompu ovdje GeForce MX440, e ona ono radi, upali se hladnjak na njoj, ali na monitoru nema slike, a kad odem na settings imam ovaj neki monitro koji sad koristim i neki plug n play monitor on geforce mx440. Neam pojma što neće, dobro je postavljena, probao sam je vaditi i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma