Dakle, radi se u P4 socketu (478 mislim da je), procesor Celeron D. Maticna ASRock P4S55FX+. Dobio sam ju na poklon, nakon sto sam servisirao komp i kupio novu konfu. 11 elektrolitskih kondenzatora je puklo (napuhnuli su se), prije toga komp sam trebao 20-30 puta resetirati da bi se uopce...
imam intel core duo 2x2.22ghz,radeon hd 3650 512mb i plocu asus p5kpl-am i cini mi se da mi se komp malo previse grije...cpu mi je na 40 stupnjeva stabilno a system temperature je 68...koja je to uopce system temperature i dal smije biti tako visoka??
Čuo sam da se mogu 2 grafe "spojit" u 1, poput rama. E sad, mene zanima koji su uvjeti za to (znači moraju li biti totalno iste, ili isti proizvođač, brzina, jel treba posebna matična...) i kak to napravit?
Ovako, konfa je slijedeća: Gigabyte GA-8SIML Celeron 1.8 Radeon 9600 Pro 1gb DDR 266 Zamjenio sam Radeonku 9250 za 9600 pro. U igricama se osjeti značajan porast performansi (ali ne svim), ali u svakodnevnom radu komp je dosta sporiji. Filmići na Youtubeu štekaju dok prije na 9250 nisu...
Evo, imam novi kompjuter :bigjump: ;D I imam kućište koje ima 4 USB ulaza iza i 2 naprijed (zajedno sa onim za slušalice i mikrofon). Problem je što jedan od ta dva prednja USB ulaza ne radi. Što god ukopčam, kompjuter ne reagira. Reinstalirao sam OS (Windows 7, trenutno je 7600) i opet ista...
Pozdrav svima.....zanima me gdje ima i po kojoj cijene kupiti zamijenske tinte za printer CANON MP-140 tinte su ako se ne varam PG-40 i CL-41 HVALA
(sry admini ako sam fulao mjesto di postam :respect:) Dakle imam problem sa Logitechovim slusalicama za kompjuter (ClearChat Style) . Jucer sam ih kupio i tek danas nasao vremena da ih isprobam. Ljepo sam ih raspakirao, odmotao i ustekao direktno u zvucnu karticu (straznja strana kompa) i...
Trenutno tražim neki HDD koji bi mi služio kao backup, budžetiran sam na oko 700-800kn. Potencijalni kandidati: Western Digital Passport 120GB Seagate FreeAgent Go 120GB napomena da seagate ima 5 godina garancije, WD ima 2 Prijedlozi, savjeti?
Ekipa može li mi netko reć jeli postoji UTP kabel sa kojim možeš 1. povezat računalo i router 2. povezat 2 računala Koliko sam ja skužia, postoju 2 tipa UTP kabela: Jedan je za spajanje kompa sa routerom Drugi (PATCH kabel) je da se mozes spojiti sa dva kompa (dakle iz mrezne u mreznu)....
Sapphire Radeon HD4550 512MB DDR3, PCIE, DVI Sapphire Radeon HD4550 GPU ATI Radeon HD 4550 Sučelje PCI Express 2.0 x16 bus interface Memorija 512MB /64bit DDR3 memory interface Radni taktovi Core Clock: 600 MHz Memory Clock: 800MHz, 1800 Mbps DirectX Microsoft DirectX 10.1...
trebao bi neke kvalitetne zvučnike do 350 kn, da imaju dobar bass, kao npr. na logitech x 230/240 da dok se pojacaju da nema gubljenja kvalitete basa (osjecaja ko da lupas cekicem), mora imat neke, valjda neko ima iskustva pa da mi kaže...samo da nisu smeče xD..:respect:
Ovako. Sastavio sam komp prošle godine, solidan, došlo je malo više od 4000 kuna. Uglavnom, upisao sam faks vani i treba mi laptop tak da mislim prodati ovaj komp, samo kutiju mislim, da pokrpam jedan dio financiranja laptopa. U svakom slučaju, volio bih kad bi mi netko mogao pomoći, za koliko bih...
evo ovako kupujem novu konfu,ali nemam baš previše para pa bi uzeo ovu ploču i ovaj proc http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=12954 http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=12084 ...e sad me zanima koja bi bila memorija tu bolja? ddr2 ili pak ddr3...jer matična podržava obje...slobodno...
Izgleda da mi je otisla graficka i sada trebam novu. Imao sam ausovog radeona 9600xt sa 128mb i sad bih htjeo uzeti nesto malo brze, ali ne sad za 2k kn nego nesto tipa bestbuy. Ostat ce mi jos zalman VF700-AlCu, tako da cu vjerojatno napraviti overclock nove kartice.
...naime,imam LG monitor,17",itd...al sad se javio problem,točnije,prije 2 tjedna... ...slika mi je zelena,tj. kao da je preko monitora stavljena zelena folija...mogu sve radit,al me to živcira...jel imao ko takav problem... ...u grafičkoj nije problem,jer na TV-u je slika u redu...
Imam problem sa Hard diskom, pao mi je windows i pisalo mi je "disc boot failure insert system disc and press enter"... Ubacio sam xp i krenuo s formatiranjem, medjutim kad je doslo do onog dijela gdje trazi sta cu formatirati c ili d, ne postoji ni c ni d i pise da disk nije pronadjen. Pitao sam...
Evo ovako imam jedan malo stariji racunar PIV 1.8GHz Socket 478 (ukoliko sta znaci),i imam taj problem da mu je ventilator stvarno previse bucan! Nekad nocu kada npr.zelim raditi sa racunarom stvarno je nemoguce! Razmisljao sam ga zamijeniti no prije nego se odlucim na taj korak zelio bih vidit da...
Imam 2 stolna racunala. Prvo racunalo je spojeno na Iskonov adsl i radi bez ikakve greske. Danas kad sam isla spojit drugo racunalno na Lan 2..isprva je racunalo prepoznalo modem u Device menageru..."carobnjak" je odradio svoje i moglo se surfati...bez problema. Kako inace na tom drugom racunalu...
Buraz ima laptop u svojoj sobi koji loše hvata wifi mrežu s rutera. Često puca. Zanima me da li je jeftinije kupiti neku USB wifi antenu za laptop ili antenu koja bi pojačala signal na ruteru (thomson speedtouch)?
Imam jedan problem,kada upalim komp. čuje se 7-8 puta bip zaredom i na monitoru se ne pojavljiva slika.Do grafičke i rama nije jer sam to isprobao, a monitor je također OK. :wall:
Možda naslov nisam dobro napisao,ali ne znam kako da napišem. Uglavnom,kupujem stolno računalo i u jednom privatnom dućanu sam dobio ove 2 ponude: Procesor:Intel Core 2 Duo E7400 RAM:2 GB DDR2 1066MHz Hard-disk: WD 640 GB Grafička kartica:VTX HD 4850 512mb Optički pogon: DVD-RW...
nakon dvije god oslo sve u vjetar :( prdnula mi maticna i procesor i moram u nabavku.. znaci uzeo bi maticnu,procesor,graficku i napajanje,sve zajedno ne preko 4000 kn. znaci ja sam si razmisljao nesto tipa ovog: neka gigabyte ploca,gtx 260, procesor 3.0 i neko napajanje da to sve vrti,tipa 550...
Da li je moguće da upogonim lampicu koja radi sa 4 AG3 baterije (napon 1,5V svaka) tako da je spojim na USB? Čitao sam da USB može maksimalno dati 5V, a (koliko me "napredna" elektrotehnika služi ;D) lampica trenutno koristi 6V. Lampica radi i sa 3 baterije, ali slabije (zamišljena je da radi sa...
Pozdrav! Ovako, trebao bih konfiguraciju za 4500-5000 kuna. U cijenu treba biti uključena periferija i monitor. Konfa bi trebala služiti za igranje igrica i slušanje glazbe (znači, neki kvalitetniji 2.1 zvučnici) Ako je moguće neki Intel s ATI-jevom grafičkom. Monitor ne treba biti sa super...
nabavio bi si: ASRock ALiveNF6G-VSTA maticnu i uz nju dobim AMD x2 4000+ procesor.....kako vam se to cini? isplati li se? i usput, vidio sam neke ponude za ove procesore CPU AMD Athlon64 X2 5200+ BOX, SckAM2 AMD 7750+ X2 Black Edition
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma