e ovako...kupila sam nedavno canon pixma ip4200...i ima opciju printanja na CDe...e sad,ja sam citala malo uputstva i uopce ne kuzim kako to ide... dal se treba kupiti jos neki dodatni dio na koji cu umetnuti CD,jer koliko sam vidla,na slikama u uputstvima imaju neki dio a ja to nemam,barem nisam...
Kakav je proizvodjac sparkle u odnosu na leadtek, gainword i ostale ?
U vemilu je verzija sa 256ddr2,,manje od soma kuna...trazim neke konkretne testove na netu..ali ih slabo nalazim..ako ko ima kakav link??? I usputno pitanje...kak vam se cini kupnja te kartice..dobra,losa, mozda najbolja???
imam pitanje za vas mahere pošto sam pročitao na prijašnjim postovima da se intel može brijati i ako može koliko je to sigurno do određene granice imam proc.P4 2.4 GH prescott i matičnu P4V8X-X ona je trenutno na 533 ali može na 800 to znam i kako da dođem do nekih uputa za to. mogu sa everestom...
e ovako...stari je dobio poklon bon u iznosu od 1100kn za kupnju u gramatu... buduci meni treba printer odlucili smo kupiti meni printer...e sad,ja sam gledala,i printer koji ja zelim (canon pixma ip4000) tamo dode oko 1250kn...sto mi se cini previse...koliko znam bratic ga je negdje kupio i...
Koji mi preporučate od ova dva zalmana da uzmen.Koji bolje hladi? CNPS9500 LED ili CNPS7000B-AlCu LED.Procesor AMD 3000+ s.939. 1gb ram-a.Ili ako ima bolji i koji se lako stavljana maticnu i koji hladi dobro
Ima li kakav test za iskljucivo ove dvije kartice ? Sta je bolje uzeti ?
Imam u planu najvjerojatnije uskoro kupiti multifonkcionalan uređaj(print/scan/copy) Dvojim se između: 1.Printer/Scanner ink-jet Canon Pixma MP-150 2.HP PSC 1410 print/scan/copy Koji je od ovih uređaja bolji, te koje su vaše preporuke.
Ako imate eye toy moze vam posluziti i kao web kamera za pc, neda mi se prevoditi tekst, pa ako imate pitanja, pitajte ovdje... Za one koji neznaju sta je eye toy: To je kamera koju spojis na ps2 i ona prenosi tvoje pokrete na TV, to znaci da ti sudjelujes u igri... LINK
Ako imate starije računalo bez USB ili LAN konektora (a iste nemožete ugraditi jer mu je matična ploča pre stara ili je starije prijenosno računalo) a trebate kopirati programe ili bilo koje druge podatke sa jednog na drugo evo kako se to jednostavno može izvesti. Potrebno je: - Paralelni...
Imam bezicnu tipkovnicu i miš (itron). Iz prijamnika ide žica koju mogu spojiti Na dva PS/2 priključka (za miš i tipkovnicu) ili na jedan USB priključak Kad spojim preko USB-a sve radi OK , i mis i tipkovnica. A kad spojim preko PS/2 tipkovnica mi radi ali mis ne. lampica na prijamniku...
Pozdrav... sto je bolje uzeti? MBO DFI LAN PARTY UT nF4 Ultra-D, DDR, zvuk, S-ATA, FW, 2xG-LAN, PCI-E, socket 939 i CPU AMD Athlon 64 3200+ BOX, 512kb cache, socket 939 = 2100kn ili CPU AMD Athlon 64 3700+ BOX, 1MB cache, socket 939 i MBO ASROCK 939Dual-SATA2, ALi 1695, DDR, zvuk,...
jel bi mi mogao pomoci netko kako i koliko kloknuti amd 64 3200+ , da li se isplati klokat zato jer imam serijski hladnjak. Moze li se ge cube x800 kloknuti?
Koje su najbolje, najkvalitetnjije. Bas gledam po HG spotu i pitam se Kartica od 1GB nešto manje od 400 kn, ali samo 12 mj garancije. Dal moze mob uopce prepoznata karticu od 1GB i više? Uzeo bi Secure digital SANDISK od 512MB-> 245 kn 120 mj garancije to mora da dobro radi, a i ova koju sam...
ne znam da li sam na dobrom forumu ali imam problem sa memorijom. da li postoji kakav alat za popravak sektora memorije kao i za hard.na mem testu mi izbacuje 106 grešaka (na testu 8) i 2 greške (na testu 5) a drugih 512 mb je ful u redu. test sam radio prvo jednu pa drugu.da li ima spasa? ili mora...
Kupujem komponente za složit računalo->komponente +monitor i printer 3000kn Slošio sam jedno, sad me zanima vaše mišljenje. HG spot MBO ASROCK, s. 478, P4I65PE, i865PE, BUS 800 MHz, serial ATA, 7.1 zvuk, LAN, DDR 400, ATX 2 455,00 INTEL Celeron D 310 2130 MHz, 256 kb c., s. 478, BUS 533 MHz,...
Zanima me dali je tko overclockirao 9200, original(Gpu 250, memory 200)?
frendu sam 3 puta mjenjo osigurač na napajanju, dok napajanje nije crklo, zatim frend kupio novo napajanje, opet tek nakon nekoliko mjeseci otišo osigurač, opet ja mjenjo osigurač, i sad nakon par mjeseci, komp se uopće neda upalit, sad me zanima dal je moguće da je matična ploča riknula, probao...
Zanima me kakva vam je ova kartica, jel ima dobre performanse jer je sutra ujutro idem kupiti.....I jel na njoj moze vrtiti Half Life 2 na visim detaljima, jer sam HL2 vrtio cak na Radeon 9200 spomenutoj dolje ispod mog topica.....
Spojio sam komp na TV preko S-video kabla i o.k. sliku imam ali ton ne. Ja sam shvatio da preko s-videa ide i zvuk jel je on u biti kao i cincevi dakle ona tri cinca spojena u jedan. Ili cu morat kupiti posebno jos cinceve pa preko izlaza za zvucnike na kompu spojit na audio ulaz na tv-u?
vlasnik sam navedene matične, nakon šta sam kupio novi hard i dvd pržilicu, odlučio sam se još na dva ventilatora, jedan napred koji će upuhavati zrak i jedan straga koji če izpuhavati hladan zrak, i sad primjetio sam da mi se nakon pokretanja računala ti ventilatori skupa sa ventilatorom za...
Nabavil sam RS MMC 512mb Super Talent. Na mobitelu radi normalno, prepozna ju, može se kopirati, formatirat itd. ALi na kompu, kad ju uštekam u card reader, niš se ne događa! Na properties od readera, kad idem na volumes/populate, veli da nema kartice. Dal se da nekaj riješiti il moram...
Dakle, problem je, kao što se vidi iz naslova threada, slijedeći: prekjučer kad sam restartao komp, počeo se podizati i prije samih windowsa se zgasio. Mislio sam da sam slučajno odabrao "shut down" umjesto "restart", ali jučer kasno navečer bio sam na MSN-u na chatu i usred razgovora jednostavno...
uskoro mi je rojsni dan :spin: i palo mi na pamet da ocu LCD monitor.. i vidio sam neki LG model 1717 tak neka kse zove. 17 inca 1800 kn na akciji .. jel valja to sta?
Evo ovako nisam zna gdje da stavim novi topic pa evo ovdje...evo o ovome se radi prijatelj mi je dobija neki kompjuter, i ima DVD combo drive na njemu, Windowsi su instalirani ali mu ne prepoznaju DVD, e sad mene zanima da to nije mozda do pinova i onog kabla koji je spojen na njega, koja je shema...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma