Jel ima netko ovu matičnu i jel uspio otkriti na koju duminu radi ono da možeš puštati glazbeni CD kad ti komp nije uključen, nisam siguran kako se točno to zove (nešto Music:) ) ?
ljudi ako ista znate pomagajte, crkla mi je graficka, barem mislim, nije jos ali je na dobrom putu. Ovako, vec par dana mi se zatamni monitor, sam od sebe i smanjim frekvenciju i onda je opet 2h dobro, i onda opet zatamni i tako dalje. Jucer sam upalio komp i pojavile su mi se zelene crte na...
moj stari miš je odapeo :cry: pa sam kupio lođitekov sad me zanima na starom mišu sam imo podešeno da kad stisnem scroll komp ide back a na ovom mišu toga nema:crazy: :comp: :cry: di se to podešava :cry:
naime,komp mi se ucestalo restartira kad je u stand by,ali ne u radu.u cemu bi mogao biti problem?nedavno sam instalirao nove drivere za graficku pa sam mislio da je to problem,ali nisam siguran.
Eto, zamoilo bih forumase koji imaju iskustva sa nesto kvalitetnijim zvucnim karticama, po mogucnoati iz prve ruke da mi savjetuju i pomognu u odluci! Imam par pitanja! Ponajprije, isplati li se odluciti za nekoga drugoga priozvodjaca osim Creative Labs - a. Imao sam prilike cuti neke...
frish-ki me zamolio da zaljepim ovu temu.. njegov komp je gecrkt i moli vas za pomoć. frish-ki says: kada upalim komp na monitoru mi se pojavi poruka "no video input". prije mi se to isto dešavalo, ali to sam rješavao paljenjem i gašenjem kompa ili mrdanjem po kablovima. zadnji put sam po...
najme prije tjedan dana sam imo mali bum u kompu i matična i procsor su rikli sad mi se našna matična navedena gore u kompu sad me zanima kolka je kvaliteta tih matiča stim da baš nisam u tim vodama:thumbup: :thumbup: :bunny: :smurf:
kupio graficku novu u hg spotu i nisam dobio nikakav cd i sad mi non stop u device manageru prikazuje uz nju onaj zuti upitnik isao sam na www.ati.com ali neznam sta da skinem tamo pliz heeeeelp....:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
...ovako maticna podrzava up to 3GB memory of RAM...ja iamam 2 x 512 PC-3200 400 MHz...a radi mi samo na dvijesto...barem tako pise kad startam komp...pa ako netko zna zasto mi ne radi na 400 MHz...neka mi obijasni...hvala...ili napise sto trebam uciniti da bi radilo kako spada...i FSB mi...
pogledajte ovu mrcinu:www.voodoopc.com/transactions/qksummary.aspx?Qsessid=d07aea51-97d5-4297-bf43-7c0fa9caaff6
Namjeravam kupiti neke 5.1 zvučnike do 600 kn pa što bi mi vi preporučili, ja sam se zagledao u ms industrial ml 2002 model, znam da je msi crap od tvrtke ali ovi mi se zvučnici čine stvarno ok!
bok. kupiom sam hard, od Seagate "160GB" i realni kapacitet je 149,05GB, jel to normalno?
Tražim kvalitetan i cjenovno povoljan data switch (za one koji neznaju šta je to, to je prekidač na kojeg se spoji izlaz za sliku(vga) iz dva kučišta te se potom, pomoču prekidača odabire koju sliku želimo, tj iz kojeg kućišta Imam nekog Manhattan,kao nov bio je dobar, ali se s vremenom istrošio,...
bok, trazim neke preporuke za maticnu plocu. uzeo bih: Procesor: Athlon64 3200+, sck. 939, BOX Memorija: 1GB GeIL Retail DDR400 Grafička: Point Of View 7600GS GDDR2 Hard disk: 160GB Samsung, SATA II
U ovo vrijeme kad se kompanije natječu tko će imati brži procesor, ko će imati bržu grafičku, bolju matičnu koja omogučava bolji prijenos podataka... Uz sve to, i dalje postoje neki uređaji koji doslovce koče rad drugih komponenti... Ti uređaju su HDD i optički pogoni... Koliko god...
Ovako...želio bih kupiti novi printer... Budući da ne printam puno teksta a htio bih više slike, moja odluka je pala na INK JET, tj. na HP8250...Međutim, jedan tip mi je preporučio Epsona zbog jeftinijih tinti tj. zato što HP nema zamjenskih tinti.. Ali, zato HP ima tzv. "HP Value Pack" koji...
od nedavno moj hard IBM 80GB se svakih 10 -ak dana sam formatira iz cistog mira , jel ko zna u cemu je problem...
bok, imam pitanje, koji kompjuter da si kupim? trebala biti cijena do 500eura (moze i malo vise ili puuno manje;-)) recimo oko 4000kn bez przilice i monitora. - mislio sam na amd athlon64 3000+ ? =1100kn? - hard od 120gb= jel treba kupiti novi il moze prek oglasnika neki koristeni? i koja...
monitor je posvjetnljen do kraja!! onoo..do jaja! ali kada gledam slike! one su pre tamne!a kada gledam filmove također!! nee vjerojatno! kao da su mi tamnije slike full zatamljene! primjer...kad gledam neki film sa crncima! ja opće ne vidim crnce lol! ko da gledam nekom u šupak a ne u film...
jeli mi tko može reči kako overcrackati intel celerom 2.20Ghz na koji način neka mi tko opiše postuoak? Hvala unaprijed
oko 16 sati obicno se u mojim zvucnicima cuju neki glasovi , kao neka radio stanica dok je volumen namjesten na najmanje ili najviše. To mi se događalo na par sistema, i na kompu i na kucnom kinu, sta to je? i jel se kome isto to događalo?
Koju 5.1 zvučnu nek kupim do 300 kn???
što mislite o ovoj konfiguraciji? radi se o konfiguraciji "ASTRO EXTREME (A426)" iz ponude ve-mil-a: Matična ploča: Socket775 matična ploča Intel i945P chipset Procesor: Intel Pentium D 805 2x 2.66GHz 64-bit 2 x 1MB L2 cache Dual Core! HDD: 160 GB S-ATA Memorija: 1 GB DDRII (2 x 512 MB Dual...
Može li mi netko preporučiti dobre zvučnike 5.1 do 600kn da imaju snagu i da nisu ružni....gledao sam Logitechove X-530, pa jel mi moze ko rec jel to valja šta?
Evo ovako, imam ja neku MSI ploču (zamjensku dobio nakon mnogih pregaranja, čekam Lan party) Uglavnom ide na nju sempron 3000+ sockA, 3 RAM slota i sve to fino I sad ja tražim sebi na netu adapter za MMC karticu i kod ovih gdje sam zbavio komp na stranici među memorijama naiđem na ovo: Jel...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma