ovako jučer sam išao upalit komp i kad sam uprio tipku za paljenje otišao sam se napit kad sam se vratio onaj ekran di imaš opciju za ući u bios mi je blokao. Znači nisam mogao ući u bios niti isključit komp osim restartom. mislio am da je do biosa pa sam ga isključio iz struje i izvadio cmos...
evo pošto sad vladaju velke vručine zanima me kolko vam se grijeu procesori i matične evo meni prije nego sam kupio ventilator(ZALMANA) komp se grijo na nekih prek 50 stupnjeva a sada nejde prek 45 ZALMAN RULA:eat: :eat: :eat:
Daklem ujutro moram uzeti novi mis... Bas gledam po netu i zanima me koje su razlike izmedju MX1000, G5 i G7? Na slikama nemogu dokuciti koliko koi ima bocnih tipki... najradije bi uzeo G7 ali zao mi je davati toliko love ako nije neka velika razlika.... Bitno mi je da mis moze raditi po...
Ajde ljudi preporucite mi zvucnu karticu do 500kn jer se tu nekuzim bas najbolje :bunny: e sad meni netrebaju nekakve djidje tipa 15.1 zvuk :notooth: i takve,obican stereo mi je dovoljan, sam mi treba podrska za ASIO drivere i da ima sto manju latenciju u Cubaseu... unaprijed zahvaljujem
koja je rezlika izmedju 3000/3200/3500 (kod ova zadnja dva cijene su im gotovo iste)-koji bi vi izabrali?
eizo lcd/l685.asp imam jednu priliku, pa me zanima misljenje nekog strucnijeg od mene. ja samo znam da mi se neki LCD ili pak TFT stojaznam, ne svidjaju ko npr flat screen nekog "obicnog" monitora...:bunny:
Veliki su (bili su i veći) po dimenzijama, spori su, greju se, do skora su bili jako bučni, nikada nisu bili dovoljnog kapaciteta, svaki kompjuter mora imati jedan, ali smo im mi sve te mane opraštali, jer jednostavno nikako ne možemo bez njih... Šalu na stranu, stvarno su nam potrebni i stvarno...
RAID je tehnologija koja je ušla u upotrebu 1987. godine i razvijena je za potrebe serverskih sistema. RAID je skraćenica od Redundant Array of Inexpensive Disks (srp. Redundanti niz jeftinih diskova). Ona je razvijena... ...zbog potreba većih performansi i veće sigurnosti, bez velikih...
E jel možda netko od vas zna šta mi je s kompom.Ja sam ga neki dan otvarao jel mi je lupao ventilator na ladici od hdd. Pošto ga rijetko čistim skinuo sam procesor i njega očistio i vratio kako je bio.Kad sam upalio komp čuo se neki čudan zvuk i od onda mu treba sto godina da se upali.Restarta se...
Danas nakon jedno 8-9 mj. otvorim komp da ga malo počistim i što imam za vidjeti.. 4 kondenzatora na vrhu imaju nešto žučkasto i kao da su se malo napuhali na vrhu di to žuto "izlazi". Svi ostali su u redu, i ne izgledaju napuhnuto. slike nisu bog zna kakve kvalitete al se vidi: Ako imate...
evo ovak, lik mi je u ve-milu složio konfiguraciju. pa molim vaše savjete da vidim dal to valja: Intel Pentium D 805 BOX Dual Core, 2x2,66Ghz, 533Mhz, 775-pin, 2x1MB MB Gigabyte 8N775, s775, NF4 IE, DDR II, GLAN, ATX Gigabyte GF 7600GS PCIE, 256MB, Tv out, DVI x2 (znači dvije takve...
Imam dvije memorije, jednu od 256, jednu od 64MB, jedna je 133, druga 100MHZ. Slučajno sam pogledao i našo da mi radi samo ova od 256, a di je ovih 64? ukupno mora biti 320. Probao sam ju izvadit, pobrisat kontakte i ponvno je vratit i ništa, zatim sam probao stavit u preostala dva utora i...
Ovako prije 3 tjedna sam kupio novi komp i sve super osim paljenja. Od prvog dana mi se pali iz drugog pokušaja i to na način da kad ga upalim moram izvuč kabel od napajanja i ponovno ga vratit i onda radi savršeno. Molim pomoć oko ovog problema.
big problem a vjerovatno je do novokupljenog HDD komp mi je bloka a kad sam ga restarta(odmah poslje biosa) pisalo mi je Disc Read error press CTRL+ALT+DEL for restart i uprem ja to i opet isto i opet ...... pa sam sad stavio stari hard i s njim ovo pišem sad do čeg je to sad ću probat opet...
Treba mi novi kompa Pa ako mi možete preporučiti koju konfu da uzmem za 7700kn sa monitorom tipkovnicom mišem i zvučnicima Hvala Unaprijed
Imam albatron KX18DS PRO II i barton 3000+ na njoj,pa me zanima koliku bi cijenu mogao dobit za to :) link za maticnu http://www.technoyard.com/hardware/motherboards/KX18DSProII/page_1.html thx,btw ako netko zeli kupit,salji na pm
Da li ju posjedujete? Ako da za što ju korisite? ja ju imam, a koristim ju za skype i msn samo s par kontakata jer ju nemaju svi. a preko modema je to kao da razgovaram s Jupiterom
e ovako...zvuk imam preko TVa...tako sam si spojila...:) ali onda nemrem recimo slusat muziku dok gledam tv i slicno...pa me zanimalo,mogu li ja spojiti jos jedne zvucnike,bas one kompjutorske :p ili moram svaki put prespajat... mislim,i ako se moze,kako :)
Kupujem Socket 478 da ima PCI-e, ako znadete gdje ima za kupiti recite
Matična:MBO EPOX, s. AM2, MF4-J, nFORCE 4 4X, BUS 2000 MHz, serial ATA, RAID, 5.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2 CPU:AMD Athlon 64 3800+, 2400 MHz, 512 kb c., socket AM2, BUS 2000 MHz, BOX (Orleans core) Memorija:RAM, 1 GB, DDR 2, PC-4300, 533 MHz, OEM Kučište:Midi Tower, EVER...
Koliko bih otprilike mogao dobiti za slijedeću konfiguraciju: Sempron 2000+ 256MB RAM-a 40GB HDD RivaTNT2 kućište + napajanje
Ovako,treba mi konfa do 9.000 kn bez monitora,nabacite nesto dobro,ja sam isto gledao ali posto nisam ekspert nemogu iz tih 9000 izvuc najbolje :),treba mi tipkovnica i mis ^^,koristim pc za igranje :)
treba hitno frendu neki kompić....za 6tisućica pošto ja nisam neki stručnjak.... i samo da je neki LCD... hvala unaprijed...
Zadnji put kada sam ubacio stik pojavila mi se poruka pore sata da sacuvam sve podatke sa stika posto je neka greska npr. H:\hgj$ds-nesto tako, znam samo da je bilo sa znakom "$". Poslje toga kad god sam ubacivao stik, pojavi mi se ikona pored sata, i kod kliknem na "H" kaze mi da nisam ubacio...
ovo bi bila moja trenutačna konfiguracija: AMD athlon xp 2400 gigabyte GA-7VAX-A GeForce ti4200 512 mb rama segate baracuda 80 gb cd-rw Plextor e sad, ta konfa me je počela zezati...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma