Mogu li se ikako popravit ili zamjenit pinovi od ide kabla na hard disku? Dva su mi nemam pojma kako pukla i hard disk mi ne radi. Mogu li ih zalemit ili nešto?:cry:
Želim da uzmem novi računar koji bi mi makar trajao sljedeće 2 godine. Imam oko 1800KM to je otprilike 6700kn. Nešto sam gledao po computer shopovima i složio ovakvu konfiguraciju za koju ne znam je li valja: Proc: AMD Athlon64 3800+ Socket 939 - 339.30KM=1255.41kn MB: Matična ploča ne znam...
treba mi konfa do 4k kuna, idem je najvjerojatnije sutra ili preksutra kupiti, a nisam je još složio.. konfa će služiti za Media Centar kao i za surfanje, i nešto malo igrica, tako da grafa mora biti dobra i VIVO ali ne preko 1000kn.. ako mi netko može složiti, bio bi mu zahvalan..
Imam jedan specifičan problem, a neznam mu odrediti uzrok! Imam Samsungov monitor 17" star 4-5g i grafičku ati 9600 koja je stara 2g, i prije nekoliko mjeseci sam počeo primjećivati horizontalne crte preko ocijelog monitora koje se pojave svako toliko i to po dvije ili tri istodobno. Te crte...
Prijatelj me zamolio da vas pitam za mišljenje. Ovako treba mu konfa do 5k kuna bez monitora,za igranje uglavnom,pa ako ima koji raspoloženi forumaš koji se kuži u tom da mi tu ili na pm složi nekaj od prve do zadnje stvari...hvala:thumbup: :thumbup:
treba za frenda - sve treba od a do ž
cuo sam da athloni imaju neke probleme sa pregrijavanjima.rekli su mi neki da su crkli za nekih pol god,drugi kazu da su to gluposti jel zna neko nesto o tomu?
Stavio bih jednu od ove dvije grafičke,ali ne znam koju.Jedan prijatalj mi kaže da sve zavisi o sustavu,a drugi da to nema veze pošto imam jak procesor i puno memorije. Inače koristim AMD Athlon 64 4800+X2 sa socketom 939 i imam 2Gb memorije koju mislim proširiti na 4gb. E sada da li to ima veze...
zanima me koje napajanje od recimo 400 do 500 w uzeti :coffee:
Jel bolje uzeti AMD Athlon 3200+ ili AMD Sempron 3400+ ?
Zanima me kad se snima program, kolko je bolji mpeg4 enkoder u odnosu na mpeg2? Kolko prostora poždere jedan a kolko drugi za sat snimanja (da je kvaliteta ista) Obje imaju DVB-T, ova sa mpeg2 košta 300 a sa mpeg4 450kn. Dal se isplati?
imam abit plocu i ponekad se zna desit kad ga upalim da pisti i tak nekoliko puta, inace sve radi super, jel netko imao slicnih problema?
kupiosam ovo napajanje a nemam pojma jel valja ova marka ima 400w a ovu grafu ću kupit pa me zanima jel ima šta bolje za 2100 kn (AGP)
Imam jedan problem. kupio sam ovaj LCD monitor i kad ga ukljucim slika mi se pokaze na dvije sekunde i onda se ugasi. naznam u cemu je problem, instalirao sam drivere...moze mi neko pomoc??
Koji komp da saduzmem u tom cjenovnom rangu bez monitora, ali da ga je kasnije moguce nadogradjivati? Znaci pcie, FW, dvi, ddr2 su potrebne stvari, graficka ne treba bit nesto posebno
Zanima me ima li iko iskustva sa overclockiranjem ove graficke?!?! Imam ovu grafu i mislim je overclockirati pa ako je to neko vec radio samo da mi kaze kako je bilo, koliko su overclockirali,temparatura,itd. ?? Hvala
Imam jedno staro atx napajenje i iz njega bih trebao izvuč 12v. ali ga neznam probudit.govorili su mi da triba spojit dvije žice samo ja neznam koje dvije žice.
da li se sta postize overclockom ovih grafickih i jel netko pokusavao?
upalio sam komp i napisao mi je found new hardware, veli nasao je multimedia video controller i multimedia controller. stavim cd od graficke, pokusa tam naci drivere nema, stavim od maticne isto se desi, i stavim od svoje leadtekove tv kartice cd, i nece opet. na kraju dok ne nadje drivere kaze mi...
Primijetio sam da mi dvd pržilica ne prepoznaje ispravno medije tj. nero mi nudi manje brzine snimanja od deklariranih kod nekih medija koji nisu no name npr. imation cd-r. Model je Pioneer DVD-RW DVR-109. Trebam li staviti novi firmware? Koliko je rizično. Na asus matičnoj sam stavio novi...
Jel zna netko gdje mogu kupiti punjač za Canon Ixus 50??? Tip punjača je CB2-LVE. Trazio sam po netu i nigdje nemogu naci. Molim vas pomozite mi izgubio sam punjac na moru i sad nemogu koristiti digitalku.
kako klokati AMD athlon 2.0ghz
Odlučio sam kupiti Gainward 6800GS 256mb, AGP za 1600 kn. Po testovima sam vidio da je overklokirana graf. znatno bolja, pa ako znate kako treba overklokirati napišite koju rečenicu o tome :) .
jel mi netko moze konkretno objasnit kak da klokam Gainward 6600gt,256mb ddr3,128 bit. ZNACI, zanima me postupak , s kojim programom, kolko se najvise moze dici, koji je sigurni klok??? meni je po defaultu na 525/950 mhz. i temp. mi je 55 C. ukratko zelio bih najbloje izvuc iz te kartice al da ne...
je li normalno da temp cpu-a i maticne kada se komp upali bude 50 c !! amd athlon xp 2500+ @ 1830 MHz 512 mb ram (2 x 256) mbo MSi K7N2 DELTA-L DA LI JE MOZDA SENZOR POBLESAVIO vent 1x na cpu
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma