Imam mali mp3 player od 1gb koji ima opciju adresara i citanja txt. fileova.na cd-u koji imam ima neka aplikacija tel_en pokrenem, upisem adr,stisnem add pa save i dobijem poruku da je sve uspješno.No kad odspojim mp3 player i odem u tel pa browse dobijem sam nesto "linkman". Isto tako prebacim txt...
Imam codegen briza 6097 kučište, I gornji ventilator mi ne radi. dali je krepao ili se on pali samo kada treba, jer mi speed fan javlja da je temperatura cpu 40 stupnjeva u idle. inače konfa je: AMD AM2 3200+ 64 AsRock AM2XLI-eSATA2 Codegen briza 6097.
Dakle iam 2 god star HP DeskJet 3500, do sad sam sve uredno s njim radil, nie bilo nikakvih problema, kad ono jedan dan ocu printat i ono nista ne reagira, nema zivota u njemu. Kad ga upalim, lampcia zmiga, nekoliko puta i onda se ugasi, u trenutku kad ga upalim, u win se cuje onaj zvuk ko kad...
da li itko zna da li je ovaj miš stigao u hrvatsku i kolika je cijena? a ako nije kada će stići? http://www.apple.com/mightymouse/
Ovo nije baš na području računala, al evo, da vidim zna li neko sklon tim stvarima. Dell CRT monitor 17'' baca iskru s VN trafa. Na vrhu trafa je elektroda iz koje svake sekunde odleti velika iskra u susjedni komad metala koji je spojen na uzemljenje. Servis se ne isplati, pošto se takva kanta...
Nadam sa da nisam fulao sekciju foruma! Ne, ne mislim kupiti zvučnike od 10 tis. kuna ili tako nešto, već želim kolko tolko kvalitetne zvučnike a imam neke dileme. Trenutno imam JBL Control zvučnike(znači stereo sustav), oni već imaju ugrađeno pojačalo u sebi(harman kardon), te imam izlaz sa...
Ljudi hitno mi tribate pomoć!!! Preporučite mi neku dvd pržilicu s lightscribeom najradije pioneerovu. U hgspota nema ničega, a ni na nabavi.net nisan ništa naša. Recite neku i di je ima uzet!
Dakle, trebam instalirat hardware kojeg neam, konkrento radi se o ploteru, i to naravno da radi (ok ovo malo zvuci bedasto al citajte dalje!). Radi se o ovoj mrcini: HP DesignJet 1050c Plus Trebal bi to instalirat ko da iam pristekano na komp, da mi bude defaultni printer (ploter), tak da...
naime stalno nešto radi zašto? stalno... živcira me buka...
problemje taj što monitor stoji nakrivljeno prema dolje a ja nisam našo način za ispravit ga
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=21168&Provjera=632919542428005459 Sta valja ovo vidim ima u konzumu za 1560Kn?
PC, nisam zapamtio konfiguraciju, ali se dobije i printer. Sve za 2994kn. Što mislite o ponudi i je li to skupo ili prihvatljivo?
Daklen, jeli tko uspio to napraviti.od prilike znam sto bi se trebalo napraviti ali me bas zanima dali je netko uspio prziti dva ili tri medija odjedamput. Prema nekim informacijama trebaju biti dvije identicne przilice koje su na razlicitim kanalima. Teorija mi nije od pomoci nego samo...
kako mogu nariktati da mi se prikaze status iz igri na LCD-u (ono koliko imam streljiva, zdravlje i ...) - prvenstveno mislim na FarCry -trazio sam po netu ali sam nalazio samo njemacke forume pa nista ne razumijem
kupujem novi (jos jedan) hard disk kapaciteta 160GB ili 200GB ili cijenom tu oko 500kn. preporuku trazim zato sto u zadnje vrijeme ne pratim pc trziste i zbivanja tako da ne naletim na macka u vreci. vazno je reci kako ce hard biti u pogonu tokom cijelog dana a mozda i noci, a koristit ce se...
Nakon nekog vremena kompić mi zamzrne sliku i par sekundi stoji tako i restartira se sam.Kada se ide palit on normalno radi niti se čuju čudni zvukovi iz njega ali ne daje sliku na ekran,te nakon par restartiranja ručno se tek upali i mogu normalno radit. Da li to može biti do grafičke kada se...
Ovak: kupujem volan za pc,pa me zanima kaj uzet,nemam para za nekaj od logitecha tipa momo ili DFP...pa kaj uzet a da valja?
Uzeo sam novi hard disc Caviar-wdc wd1600bb-ooguco i nema ga u My computer iako mi je uredno instaliran i driver uredno radi?:bunny: U Bios-u je prepoznat kao -Slave----Enabled Pomagajte???????:spin:
Pukla je elektronika hd ! hard je wd800 80 gb. Da slucajno neko nema elektroniku ili zna gdje se moze naci, ili ima neki prijedlog kako da skinem podatke ili eventualno popravim hard ??? Kako rekoh hard je wd800bb-00fja0 6.12.2004 dscactjca s/n wmaj96646836
ovo bi trebao biti plug&play gamepad ali kad ga ušteka u komp on ga prrepozna ali niti je u game controlers niti ga mogu koristit u ni jednoj igri (GTA:SA NFS:MW PES5 Fifa2002,04,05....) ima li koji bolji način za instalaciju od skidanja onoga fajla s logitechove stranice (9.06 mb preko dial upa...
Dobio sam ovaj model volana i imam jedan problem, ručna i lijeva pedala su mi u control panelu-gempad controllers namještena na isti broj i ne mogu to namjestit da svaki bude tipka za sebe. Kada tamo idem na add da dodam novi gamepad dobijem grešku Your gameport or Gameport drivers are not properly...
dakle kupujem LCD iman 2500-2600kn pa neznam sta da uzmen iskljucivo zelim 19" jer mi je dosadio ovaj mali 17" koji je riknija nakon 5.godina:)
ovako imam radeon 9200 mogu reč da sam prezadovoljan do sada je sve igrice pokretala bez problema ali kada je došo novi hitman na red su nastali problemi igra naravno šteka sada si razmišljam o novoj grafičkoj najme o radeon x300 (također ima 120mb ddram-a) šta vi mislite nemam baš puno love(jedno...
ovako imam NAVIA TEC tiokovnicu točnije ovu:http://www.naviatec.com/MMK403.htm sad na tipkovnici postoje tipke za play,stop i prebacivanje pjesama(vjerujem za winamp i ostale programe) sve tipke rade ali samo ove 4 ne sad me zanima di se uključuju te tipke ja sam gledo o control panel-u ali nema...
ADSL ELCON razlog kucne radionice pregrijavanje adsl routera popis djelova: 1 cooler iz napajanja 2 ispravljac istosmjerne struje izlazne snage 12v
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma