eksterni do 700 kuna !! :licklips: :licklips:
Vec duze vrijeme razmisljam o kupnji LCD-a. Trenutno imam "15 Hansol 500p iz 1996 koji od 2000god ni jednu boju ne prikazuje normalno. Nakon 2h provedenog ispred njega iz ociju mi doslovno tece krv. Dakle zanima me LCD ekran cija bi namjena bila: 1.Igranje igrica, 2.Gledanje filmova i TV (preko...
Kada probam upaliti kompjuter ne dobijem nikakav odaziv na ekranu i cujem jedan bip vise nego sto je to normalno pri botanju kompjutera. To mi se vec dogodilo prosli tjedan i samo od sebe takodjer nestalo. Zna li netko sto bi to moglo biti?
dajte neku preporuku... moraju imati 5.1 sustav...
da li je ovo dobar miš s obzirom na odnos cijene i kvalitete? http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=18 treći od dole u bežičnim miševima cijena 204kn
Zanima me koji bi ste Vi izabrali od ova dva Lcd-ea. Cijena im je tu negdje oko 1400 kn. Dali neko zna dali koji od ova dva modela ima garaniciju na 0 pixela Samsung : https://shop.msan.hr/kupac/default.aspx?tabid=61&catID=HW050202&ProductID=0220448&TimeStamp=0000190c52 Lg:...
Dali mi može neko reći za koliko mogu prodati ovaj monitor star 4 godine. Ima ravan ekran i nije nigdje otečen ni ogreben ako to išta znači
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=74729 http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14811 jako dobro,moglo bi riješit mnoge stvari,a kako je tu i maxtv,njegov se box može lagano spojit iz jedne prostorije na router u drugoj (jel zasada ne podržava wireless),jasno samo jedna od...
Proizvođači uređaja koji podržavaju nove digitalne formate optičkih medija podijeljeni su na one koji vole HD-DVD te na one koji preferiraju Blu-Ray, a svi dosadašnji pokušaji da se izradi uređaj koji će uspješno zavrtjeti oba propali su. Rješenje bi moglo doći u obliku optičkog medija na koji je...
Dali mi može ko preporučiti koji lcd da si kupim do cca 1400 kn., tj. best buy u tom iznosu. Hvala unaprijed.
Cisto informacije radi, treba skinuti novi firmware za neke pržilice. A baš su jeftini DVDovi bili u Metrou.
kupil sam si novu matičnu i sad ljepo sve unutra u kučište posložim i onda vidim da mi ne paše priključak od napajanja u matičnu... e sad... taj priključak iz napajanja ima neke nožice drugačije da se ne priključi krivo, i meni sve ljepo sjedne unutra, ali zadnjih 4 pinova nije priključeno... ima i...
Zna li netko gdje bih mogao skinuti najnoviji firmware za Siemens ADSL A100 modem? Veza sa T-sCumom puca li ga puca....:evil: nadam se da bi se stavljanjem najnovijeg firmware-a stvar promijenila, pa ako netko zna gdje bio bih mu do neba zahvalan :)
Nadogradnja AMD Athlon 2500 + MSI K7N2 Delta -L Maxtor 80 GB ATI radeon 9600 SE 512 MB ram Lite on dvd-rw Šta biste promjenili
bok imam pitanje u svezi ovog printera. Piše da je elektrofotografski - šta to znači? i u njega ide i toner i bubanj kolko sam skužio? evo link pa pogledajte:ovdje
Prijatelj mi logitech media desktop pa sam odlučio nešto napisati o njemu. Kap prvo tipkovnica je plitkog hoda kao one na laptopu, jako je tiha , i na njoj se može jako brzo pisati. Bežična je, koristi dvije aaa baterije u paketu se dobiju dvije duracellove, koje traju po njihovim karakteristikama,...
pošto mi je krepala da vidim što vi velite... jel bolja ge force ili ati? imam neke u planu ali eto da vidim vaša mišljenja...
Sastavia san jednu konfiguraciju u HGspota za 6.725 kn: MBO ASROCK, s. AM2, AM2XLI-ESATA2, ULI M1697, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR2, LAN, ATX 2 (Nemaju nista maticnih za AM2 ----539 kn --------------------------------------------------------------------- AMD Athlon...
Zvučnu koristim na matičnoj (epox 8RDA+ MCP-T soundstorm... Driveri nForce v2.00), sva 3 konektora su mi zauzeta na back panelu, spojeni su 5.1 zvučnici (creative T5900) i sad sam kupio sluške sa mikrofonom. Ovi zvučnici imaju kao mali daljinac za regulaciju zvuka + izlaz za slušalice (line-out)...
koja je onak bolja do 300titnjak kunića....jer ovo prkeo mobitela je dosta loša slika... i preko kojeg programa da snimam sliku sa msn-a
Moje se pitanje tice dvije graficke, jer imam dva kompa: prvi ima NVIDIA Riva TNT2 M64 , 32MB, a drugi GECUBE Ati Radeon 9600 Pro 256 MB. Moje je pitanje kako obje kartice mogu flashat i koje biose da stavim. Dobrodoslo je i otkljucavanje cjevovoda na objema karticama. PLEASE HELP!:-/
Pozdrav svima, zamolio bih nekoga da mi objasni na koji način mogu "otključati" zaključane programe. Instalirao sam Prog DVB ali ne znam što dalje. Čitao sam da treba skinuti S2Emu ili Capi ali ne znam kako s tim dalje. Please help!!! :spin:
Ovako... Da zapoćnem. Kako mogu overclockati Athlon 3000? Nigdi nisam naša nikoji tool ni ništa... A dalje, htio bi neki cooler, da je tih i da je dobar. Bi li se moglo naći nešto jeftinije?
evo htio bi malo unaprijedit komp pa me zanima da li mi netko može preporučit neke komponente. dakle trebala bi mi nova matična, proc, ram i grafulja. ostalo imam. jedini uvjet je da je sve u istom dućanu jer bi uzimao na karticu pa da ne peglam 3-4 puta. znači cijena nije uvjet ali nemojte opet...
Kako klonirati grafičku da se može spojiti kabelom kompić i tv? U trgovini su frendu rekli da samo treba kabelom spojiti kompić i tv,klonirati grafičku i može na tv-u gledati filmove. možda netko zna kako to ide?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma