Nakon što sam ugasio računalo kako bih očistio ventilator prilikom sljedećeg paljena na monitoru se ništa ne prikazuje,zelena lampica gori normalno ,pokušao sam izvaditi bateriju i vratiti s ciljem da resetiram BIOS postavke na default ali ni to nije pomoglo. Vađenje komponenata i vraćanje "jedna...
Mozda malo kompliciram stvari, ali zelim koristiti Ruter umjesto USB mrezne kartice. Radi se o tome zelim USB mreznu karticu spojiti sa D-Link Ruterom tako da se Internet veza ostvaruje preko Rutera. Kako Ruter nema antenu, zelim spojiti USB mreznu karticu i mreznu karticu u racunalu koja ce...
Poštovanje! Frend kaze da mu komp ne prepoznaje eksternog,pa mi ga donio. Čudo ima neki trafo koji se ukopča u struju i glumi napajanje i to štima. Ukopčam ga u struju,kresnem na prekidač i on se zavrti i zasvijetli lampica. Zatim ga upiknem u USB port na kompu i komp mi trazi drivere za neki...
Interesira me ovaj multifunkcijski uredjaj (printer, scaner, fotokopirka) vidio sam ga na reklamnom letku od Konzuma, prodaju ga nesto jeftinije nekih 500kn.Ako netko ima neko iskustvim sa tim, ili slicnim uredjajem volio bi da nesto napise posto se ja jos nisam susretao sa markom Brother.Pogotovo...
kao sto naslov kaze imam problem sa navedenim gamepadom.....naime kad ga uštekam u komp on mi ga ne očitava....sve mi je normalno radilo do nekih mjesec dana ali odjednom mi prestao raditi.....probo sam na drugim kompjuterima i radi sve normalno ali na mom ne daje nikakve znakove zivota osim da je...
ljudi pomoć. konačno sam skupio neku lovu i treba mi konfiguracija za PC. PC bi koristio kao kučni multimedijski centar, znači za gledanje tv-a (spojio bi ga na TV-LCD).slušanje muzike,pregled slika i videa, te za igranje igrica.Ekran ne treba biti veliki, pošto će biti glavni ekran TV. Postoji...
E,ovako,imam problem sa zvukom na kompu. Nedavno sam kupio novi komp,maticna je asus p5g41m. Instalirao sam sve drivere s cd-a,ali zvuk ne radi. Odem u control panel pa sound & speech i pise NO AUDIO DEVICE. Gledao sam i u biosu da nije mozda zvuk disablean,ali nije. Nemam vise ideja. Sta da radim?
Pozdrav folks! Imam poteškoća sa monitorom. Monitor je LCD, Samsung SM 943NW. Dok ostavim komp preko noći uključenim radi skidanja torrenta i skillanja na Cabalu (:D) ujutro sam znao uključiti monitor, pomaknuti miš i odmah bi se pokazala slika. Nedavno sam se vratio na Windows 7 RC (znači,...
Na poslu su mi "instalirali" lexmark X6675, ali samo drivere. Naime, kod pokretanja setupa sa instalacijskog CD-a onaj početni prozor je siv, ništa ne piše i ne ide instalacija nikuda dalje. OS je xp professional sp2 Ne znam da li su win sami povukli drivere s neta ili xp imaju neki univerzalni...
I nakon promijene graficke kartice (ATI Saphire 9250 -> NVidia GeForce 7600 GS) pojavljuje mi se jedna svijetla linija kod vrha ekrana. Mozete vidjeti na slici koja je snimana mobitelom jer ako snimam tipkom PrintScreen ta linija se ne prikazuje. Ponekad znaju biti i dvije linije. Ta vodoravna...
Pozdrav, imam canon ip1500 i odlicno me sluzio 4 godine pogotovo jer su mu tinte punih 8,9kn :) I sada je poceo stekati, zastopala se glava i gledao sam na netu malo kako to ocistiti i sa destiliranom vodom sam je ocistio i radilo je sve super. Nakon dva tri dana opet se zastopalo i opet sam isao...
dali je po vama ovo normalna temperatura računala ??? ja mislim da mi se cpu pregrijava... zanimaju me ostala mišljenja :angel::angel:
E ovako ovo mi se pocelo desavati prije par mjeseci. Naime kada npr otvorim neku flash aplikaciju,pogledam dvd ili bilo sta slicno...kompjuter mi pocinje naglo "brujiti,zujati".... temperatura procesora mi je normalna 45-50 °C Moja konfiguracija: Intel Pentium IV 2.8 GHZ ( no oc ) RAM :...
Dakle opet imam problem :( Jučer sam igrao nešto i napravio malu pauzu možda 5 min i kad sam se vratio, sve je bilo isključeno, a kućište jako zagrijano iznad napajanja. Otvorio sam napajanje i izgleda mi normalno.. Kondenzatori nisu napuhani.. Što bi trebao još gledati da znam što da kupim...
Rjesavam se dijelova od starog kompa socketA(samo sta nisu otisli:spin:) Pa bi uzeo, mbo sa onbord grafikom, neki procesor, 1Gb rama i napajanje da si slozim nesto da nebudem bez kompa, a kasnije se lako da kupiti još par giga rama i grafičku pa da se vrte igre... Za ponuditi imam 1800kn Pa eto...
Dakle treba mi konfiguracija bez monitora, HDD-a, kućišta, napajanja i periferije.. Nebi koristio nešto pretjerano, ali tio bi da traje duže vrijeme, malo igranja i web uglavnom.. A cijenu ni sam neznam, ništa pretjerano, valjda oko 4-5k kuna.. Sada, mući me to što neznam kako gledati koju bi...
Volio bi znati i vase misljenje: Kupujem novo racunalo, i posto iman monitor i ostale djelove za komp dajem 5-6 tisuca kn. Sto mislite koju konfiguraciju uzeti,sto je po vasem misljenju solidno za taj novac? Hvala!
planiram kupiti sennheiser sluske hd 205 dj e sad zna li netko da li je pouzdana kvaliteta te firme i dozivljaji, ima li ko kakva iskustva s tom firmom?
imam pentium 2.4northwood i zanima me na koliko ga mogu podici,a da ne utjece na pregrijavanje?isto me zanima i za graficku(imam nvidia 6600gt)?
Radi se o Sandisk Mobilemate microSD čitaču sa slike, a dolazi u pakiranju sa Sandisk microSDHC karticama: Uređaj normalno radi sa Sandiskovom karticom, ali ne želi očitati original Nokia microSD karticu. Probao sam obje kartice (Sandiskovu i Nokijinu) formatirati u mobu, ali Nokijina ne...
dajte ljudi pomoc,hitno je danas se na poslu surfam na stranici PC-Shopa i sef me sad trazi(tj. zamolio me,mos si mislit) da mu sastavim PC za sina:angry::angry: kao nesto do 500-600 Eur. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box, Socket AM2+ ASUS M3N-HT Deluxe/Mempipe,Sockel AM2+, ATX (ili ovu...
bok svima, bas sam ovih dana sastavio komp za mamu,al mi jos samo fali graficka. to bi trebala bit ,PCI-Express,po mogucnosti geforce,da ima vlastiti ram,a ne neki turbocache,Scared memory,da nema dodatno napajanje,dakle samo preko PCI-ja,da ima aktivno hladjenje,i da je nakakvih normalnih...
Daklem, zanima me vase misljenje koji uredjaj da printa,skenira i kopira kupiti. u intersparu imaju hp deskjet 4210 (320 kn) i canon pixma mp190 (389 kn) ali su me malo omeli oko cijeni zamjenskih tinti, jer je prodavac rekao kako se za hp skoro ni ne mogu naci zamjenske tinte (originalna tinta je...
Evo ovako imam jedan jako komplikovan problem, radi se o slijedecem! Naprijed na kucistu imam izlaz za mikrofon,ali nemam i za zvucnike odnosno slusalice,to mi je smjesteno nazad...tako da nikako ne mogu spojit headset...dosad sam uvijek koristio posebno stolni mikrofon i slusalice...a sad bih to...
Imam jedan problem. Naime moja Nvidia GeForce 7600 GT otkazala poslušnost, i sad nije to problem. Zamjenim je trenutno sa Ati Radeonom HD 3470 i sve radi ok, međutim. Imam tv karticu Terratec Cinergy 1400 DVB-T i kad je Ati u pogonu ona mi ne daje sliku programa na ekranu. Ima zvuka sve radi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma