Koje marke procesora koristite i koje preporučujete: Ja osobno koristim AMD, i preporučujem ga svima...
da li mogu na GIGABYTE GA-8I945P DUAL GRAPHIC - R staviti core 2 duo procesor , pise mi da mogu dual core sada je li odgovara ovaj chipset za navedeni procesor pozdrav
Iman Celerona 1.8, 512 ram maticna ASUS P4GE-MX. Tia bi prominit procesor, pa mi recite sta mislite o tome, jeli to problem, jesu li potrebne nekakve bitne promjene u kompu ili kucistu i sta mi preporucate???
kao sto sama tema govori.........
Evo ljudi dugo se nisam javio a to je zbog toga što sam učio 2 tjedna sve o overclocku,temeraturama,voltaži i svemu i svačemu... Prvo da kažem da je došo novi komp...stvarno sam prezadovoljan, izvrstan je. Drugo..evo odlučio sam napraviti jedan big project i napraviti odličan overclock te se...
Pozz... Imam ovakvu konfiguraciju: Intel Pentium 4 Prescott 2.4 Ghz Gigabyte GA-8IPE1000MK 1024 mb ddr Sapphire Radeon 9600 se AGP 128 mb 128bit ... dakle htio bi zamijeniti graficku jer mi je ova preslaba za nove igre pa me zanimaju vase preporuke. Dali se isplati kupnja nove graficke na...
Par savjeta by RAK Nisam dugo ništa napisao i nekako mi nedostaje inspiracije za nešto pametno. Prijedlozi se primaju. Stoga moram napisati nešto o održavanju računala čistim i urednim. I ne, ne mislim na viruse i sličnu gamad. Mislim na najobičnije održavanje računala čistim od prašine, pasta,...
Trebao bi kupiti novi printer i sad me zanimaju stari poput najbolje dobiveno za solidan ulog!! koju marku printera uzet i da mogu uzimat zamjenske boje i to.....
Imam maticnu PC800 sa Via chipsetom(PT800) i grafic. Ati 9550 128Ram-a AGP (ostalo P-4 na 2,4Ghz, DDR 400, 768Mb Ram-a, LCD 19"-60Hz). Nakon normalnog rada oko 4 mjeseca poceli su problemi. Jednostavno komp se resetira u bilo kojoj aplikaciji( ne mora biti igrica). Nakon toga nastavi normalno...
Opet ja pilan oko monitora, ali mozda ovaj post i jos nekome pomogne oko odabira... Dvoumim se izmedju sljedecih modela: _____ _____ _____ LG Flatron L1900J-BF________LG Flatron L1970HR_________Samsung 931BF____________Samsung 205BW (widescreen) LG L1900J-BF me ocarao...
Imem Epson R200 i stvarno je bilo sve savršeno dok nisam morao kupiti nove boje naravno zamjenske.Od tada uopće nemogu dobiti onako dobar ispis fotki. Dali je to kriva zamjenska boja?? Ili nešto drugo, možda sa glavom?? Ili ima koja kvalitetnija zamjenska( koja?)?? Printam covere za dvd box i...
negdje 400-500kn nemora bit nova ova moja daje zadnje od sebe
kupio sam philips 170c 17'. sve je super osim što ima 1 mrtav pixel. nije da sam neka picajzla, ali mi nekak smeta. kak se to može riješit? hvala
Mislim kupit USB DVB-T, ali me zanima na deklaraciji piše USB 2.0, a ja imam na matičnoj USB 1.1 - hoće li to normalno funkcionirat? Uz to gledam par modela, jednoj na deklaraciji piše USB 1.1, sad me zanima obrnuto - hoće li radit npr. da imam USB 2.0 (ja pretpostavljam da da s obzirom da USB...
najme nikako da ga se riješim očistio sam ga i još uvjek mi zuji...koji su vaši načini rješavanja prašine s ventilatora?:comp: :comp:
Ako zelim dodat jos jedan blok od 256 MB, koje postavke moran minjat na kompu,nakon sta spojin blok na maticnu??? I moze preporuka koja marka memorije, ddr-a, koja je kvalitetna??
Intel Pentium D 820 BOX Dual core, 2× 2.80GHz, 800MHz, 775-pin, 2×1MB ili CPU AMD Athlon64 3800+ BOX, Sck AM2 Koji preporucate i zasto?
posto ima nekih kojima to dobro ide, molio bih da mi sloze nekakvu solidnnu konfu. komp mi sluzi za multimediju, internet, pdf i office dokumente, igrice slabo. isao bi i na 19" lcd neki solidni. idealno bi bilo da su sva hladjenja pasivna (grafulja nemora vrtiti najnovije igrice, nek vrti vistu...
Dali netko zna nesto vise o takvim printerima (cjena,koju marku preporucujete s obzirom na cijenu)...sto se tice kvalitete ispisa...vrlo mi je bitna jer mislim printat iskljucivo fotke! Gdje bi ga se moglo nabaviti za pristojun cijenu i kvalitetu. Tenks!
jel ima netko cd mozda od te maticne...???? molim ko ima nek mi se javi na outrageous@net.hr
Dakle imam problem s diskom IBM starim 6 godina, jučer kad sam upalio komp, sve normalno, sustav se podignuo, i tako čekao nekih 15 min, i onda samo odjednom disk počeo "šrotati", i ispuštati čudne zvukove, tako da sam ga morao resetirati, nakon reseta više se ne podižu windowsi,ispiše mi poruku da...
Sad idem kupit karticu i nikak da se odlucim koju uzet... Do sad sam imo Gigabyteovu 9600Pro i crkla mi.. Znaci... Leadtek GF 7600GS AGP, 256MB, TV-out, DVI ili VGA AGP CLUB 3D, ATI Radeon X800 RX Rage Xtreme, 256 MB, tv-out, DVI pls sto prije odg jer ducani rade jos 1h vremena...
Daklem iam 19 incni LG F900 P Flatron monitor, do sad je sve bilo u redo, doso doma upalio komp i ono pleshe mi poruka po monitoru: "No input signal, check digital cable" i nike se drugo ne deshava. Isprobo sam s drugim kablom spojit monitor, opet ne radi, probal sam drugi kabel za struju na...
Evo ja trazim jos savjeta za LCD monitor! Namjeravam kupovati monitor 19" ili nesto vise gori ali 19-ka mi je dovoljna! to bi bija monitor prvenstveno za igre! Inace najcesce igran Americas army jako dobra igra preporucujem je svima! Ovako znaci: volija bi kontrast od 1000:1 ili vise! nesto nize...
evo malo da pokažem kak si modam komp :thumbup: http://www.cro-modding.com/forum/viewtopic.php?t=334 unutra je sve... od početka do kraja. komentari:)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma