Moze li mi netko sastavit pc bez monitora,ali da ukljucuje amd procesor i 1gb ddr2?Ajde molim vas,nije za mene nego za bratica a hitno mu treba pc :) Hvala
imam gigabytovu hybrid karticu i odjednom mi se danas pojavila crna slika umjesto tv-a. kada gledam analognu televiziju sve normalno radi ali čim prebacim na digitalnu pojavi se crni ekran i ništa, kada tražim nove programe nijednog ne nađe. U čemu je problem, zna li tko? Hvala!
Pozdrav svima! Evo prije par dana sam kupio navedenu tv karticu,i imam nekoliko pitanja za sve one koji znaju vise od mene,a takvih je na ovom forumu puno Naime skinuo sam s njihove stranice najnovije drivere za karticu,koji se kako pise uklapaju u media center. Naime driveri su kako pise...
SED (surface-conduction electron-emitter display) tehnologija nije nikakva novost, ali je sve bilize stvarnosti. Ono sto je naj zanimljivije jest cinjenica da se razmatra masovna proizvodnja ovih uredjaja tokom iduce (2007) godine. Iako ce u pocetku vjerojatno biti enormno skupi s obzirom na...
trenutno imam maticnu :-/ (groblje od PC-a al hebi ga):-/ Epox EP-8KTA2L/8KTA3L/8KTA3L+/KT-133A Chipset VIA VT8363(A) Apollo KT133(A) i procesor AMD Duron, 950 MHz (4.75 x 200) Socket A e sad imam priliku zamijenit procesor iz drugog kompa:
jel ima tko mekintoša? kak je zadovoljan s njim? jel bolji od PC-a. u ve-milu ima dobar mac za 10t kn pa mi je zapeo za oko
Htio bi si kupit novi monitor posto vec puduze vrijeme imam veliku mrcinu od samsunga pa je doslo vrijeme za neki lcd. Razmišljao sam o LG L194 WT. Pa ako moze nekavasa misljenja ili preporuke za nesto slicno ali da je u rangu sa ovim(19" i 1800 kn). Sto se tice cijene moze i nize:thumbup: ...
Dakle, kao i što sam naslov govori, koja je bolja grafička
Možete li mi preporučiti neku jeftiniju nVidiu AGP? Ne za neke jake igre, dovoljno da gura NFS Carbon...
Dali ste nešto stavljali, mijenjali, itd (ventilatore, bočna stranica, stavljali svjetla)
Evo želio bih uzeti jeda HDD a da ide na USB. Da ima negdje oko 250GB. Pa što predlažete :-/ .
Imam nekakav USB hub koji radi bez vanjskog napajanja, no moze se spojit na vanjsko napajanje. na koliki napon se treba spojiti da bi radio normalno??? Na njemu nista nepise a meni stalno komp javlja kako je napon na hubu preslab te da ukljucim vanjsko napajanje. Koliki adapter da kupim???
bok kupio sam onaj data switch u ve-milu. Želim imat 2 kompa na 1 monitor. Koje kablove sve trebam kupit (da ne kupujem bezveze). hvala
Eto po 100-ti put opet problemi s przom. Imam NEC ND3520A, i kad przim s njom prvih 2 minute przenja stoji na 1% i onda tek krene sa przenjem normalnom brzinom kao i inace. Kad mi isprzi dvd na njemu nema nista (fizicki se vidi da ima na njemu nesto ali komp ne prepoznaje). U cemu je problem i...
imam namjeru i ja napokon se prebacit na lcd, gledam nesto do $250 19"pa molim za preporuku Samsung SyncMaster http://canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=010527&cid=MT.983 Acer AL1916WAb Black ...
Razmišljam o kupnji novog monitora i sad se dvoumim između ova 3 gore navedena Samsung SM214T, SM215TW ili SM225BW. Specifikacje su im: Samsung SM214T.......21" TFT, 1600x1200, 300cd/m2, 900:1, 178°/178°, 16ms, Silver, Premium stand (Pivot/swivel/tilt/height adjustable), Narrow, Analog/Digital,...
Moze li mi tko objasniti recimo oko ovog procesora Intel Pentium D 805 BOX Dual core, 2×2.66GHz, 533MHz, 775-pin, 2×1MB Dali je dobro njega koristit na ovoj matičnoj ploči MBO ASROCK, s. 775, CONROE 865PE, i865PE, BUS 1066 MHz, serial ATA, 7.1 zvuk, LAN, DDR 400, ATX 2 Sa 1Gb ram...
Nedavno sam kupio ovaj printer i dobio tintu uz njega. Sve je bilo u redu dok maloprije nije javio da nema vise tinte a nisam samo 2 slike s njim isprinto i par stranica teksta. Dali sam ja uz njega dobio samo neku probnu titnu ili je moguce da se tako brzo trosi boja???
Ovak, imam maticnu: MBO DFI nF4-SLI INFINITY, nForce4 SLI, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 I sad mi treba novi hard jer su mi ova dva kaj su u kompu puna. Neda mi se kupovat hard sa IDE kablom nek bi htio prek SATA-e. E sad vidim da postoji SATA I, i SATA II. Dal mogu na svoju maticnu...
napokon! nakon pune 4 godine i ja kupujem novi komp!:) nakon dužeg razmišljanja i oprečnih savjeta, htjela sam pitati i vas na forumu što mislite da bih trebala skombinirati. imam jedan početni prijedlog pa bih htjela čuti mišljenja o njemu: Procesor Intel Core 2 Duo E6400 2.13 GHz 2...
Stara ploča, socket 370, sadašnji procesor 600MHZ, ako nađem koji procesor za nju, do koje jačine ploča podržava, imam neku tablicu, ali se ne kužim baš previše u to, pa ako tko zna... Motherboard DFI CA61 Rev B Chipset VIA 693A/596B CPU Support Pentium ® III FCPGA 133MHz/100MHz FSB...
Da li se moze i kako povecati broj okretaja ventilatora za CPU .Imam Athlon 3.2 Venice i orginalno hladenje a temp je 70-71°C
Bacaju iz firme stara računala, pa me frend zamolil da mu složim neki kramp iz toga. E sad kolko sam na brzinu vidio mislim da je pentium 2, al nisam siguran, procesor je onak na nekoj kartici i nije paralelan s matičnom, nek okomito se spaja preko te kartice neke, to prvi put vidim, jel je to P 2...
molim brzi odgovor mogu li se spasit podatki sa formatiranog hard diska, nesto se sj pa sam pokusao instalirat win na drugu particiju da spasim podatke na c: al sad je jos gore pa me zanima da li serviser moze spasit podatke sa takvog diska edit: moze tema u smece, nasao sam www.infolab.hr
ovako znam da je ova tema več bila ali me zanimaju neke stvari:imam intel northwood P4 2.4GHz te neki hladnjak star jedno cca 2-3godine ali kolko se ja sječam negdje sam pročito da hladi procesore do 3.6(ak vam to išta znači) sad na kolko bi ga mogo klokat da se ne pregrije te kako? i ako vam šta...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma