Pozdrav Slozio sam jednu konfiguraciju za sebe, pa me zanima da li bi to radilo, ima li kakve mane, treba li što zamijeniti, sto mislite o njoj? Intel Celeron 336 2800 Mhz, s 775 Ram DDR2 512, PC-4300,533Mhz Cooler Coolermaster x dream, P-775, s 775 Midi tower neoncx-5059, 400W, ATX2 VGA...
Ima li ikakve razlike izmedu kucnog kina i surround sustava 5.1 ?:rolleyes:
ovako...htjela bih malo nadograditi komp, prvenstveno memoriju... imam ddr 256mb,333MHz...e sad...htjela bih kupiti novu memoriju, od 1gb, pa me zanima mora li biti tocno 333mhz ili moze biti i vise? nasla sam jednu koja radi na 333 i kosta 788kn (DDR 1GB Ecc, 333Mhz, Dimm...
Kaj je bolje AGP CLUB 3D ATI Radeon X1600 Pro 256MB, ili SAPPHIRE ATI Radeon X1600 Pro 512MB, ili mi se više isplati uzet AGP SAPPHIRE ATI Radeon X1650 Pro LR, 256 MB, tv-out, DVI :king: :comp: :closed:
Trebam pomoć u sastavljanju knfiguracije. Evo ovako nešto sam imao na umu pa sad svaki savjet je dobrodošao: 1. PROCESOR: Athlon 3500+ s939 -jedino što sam siguran da ću uzeti. 2. MATIČNA PLOČA-nemam pojma, neka naravno za gornji procesor, opet da nije preskupa ali da je omjer cijena/kvaliteta...
Ovako, stari se odlučio za novi komp, pa sam sastavio 3 konfe koje bi po meni bile ok za 14 godina staru sestru (ja bi koristio povremeno kad nisam na faksu) pa me zanima vaša mišljenja, i prihvaćam eventualne promjene, a da cijena ne naraste više o 200 kuna po konfi. 1. CPU AMD Athlon64 X2 4200+...
Razmisljam o kupnji tih zvucnika. jel ih ima tko da kaze svoje misljenje
Što je to USB Bluetooth GPS? Znam što je sve ovo iz naslova pojedinačno, ali kakav je ovo uređaj u "kompletu" i čemu služi?
Imam trust zvučnike 5.1 već godinu neznam nakon nekih mjesec dana subwoofer je počeo zujati, znači ne krči neznam kako bi to opisao baš nekako zuji ali samo woofer svi ostali zvučnici radw, zuji i kada je komp ugašen. Zanima me da li netko zna kako se to može popravit; ustvari šta mu je?! Nije...
Dakle, kako sam jučer došao doma stara mi veli da je pokušala upaliti komp od sestre i da se nije htio upaliti. Vidio sam da je napajnje izvađeno jer sam dan ranije sve iskopčao iz njega i slagao frendu windowse. Vratio sam napajanje natrag i pokušao upaliti komp, ali ništa. Nakon nekog vremena...
bok ekipa. Imam problem. Jučer mi je zvučnik počeo krčit. Probam stavit drugi zvučnik i ista stvar. Znači da je problem u zvučnoj kartici. Kak da riješim taj problem. Prošli put kad mi je tak bilo formatiro sam komp i nakon tog je sve radilo. Sad mi se neda opet sve formatirat.
Iiyama inace poznat kao proizvodjac izvrsnih CRT i LCD monitora s visokom reputacijom ovaj mjesec je izbacio novi pristupacni model 22" LCD ProLite E2200WS. Direktni konkurent Samsungu 225BW po cijeni i po kvaliteti. Cijena Iiyama ProLite E2200WS je priblizna onoj za Samsung 205BW dakle nekih...
ovako.htio bih nadogradit komp.kupit novu graficku i maticnu.zanima me koja je graficka sada najbolja,a da ne dodje vise od 1300 kn.i dali ima kakvih boljih rezultata ako je npr. geforce na maticnoj sa nvidijevim chipsetom.ovo je moje trenutno stanje kompa. AMD Athlon(tm) XP 2500+ 768MB...
ima li netko ove zvučnike? zanima me koliko dugački su kablovi, kakvi su konektori... mogu li bez problema produžiti kabel? LANAC
Imam kucisni cooler ali bih htjela uzeti jos neki za CPU pa bih voljela cuti prijedloge, i da li da uzimam pastu? Htjela bih smanjiti temp cpu-a jer mi je spybot poceo gasiti komp. Inace imam AMD Bartona xp box 2500+ star 2 godine ---------- dizem
Razlika u kvaliteti između samsunga 215tw i 225bw, ucijeni je velika ali dali je slika puno kvalitetnija na 215tw. Imam grafičku radeon x800 gto, pentium 4, 3.0 ht, ram 750 mega dali je to dovoljno za te rezolucije. :chef: Živjeli
hmmm imam neki cudan problem przilica mi odjednom ne zeli nastaviti multisesiju.Pocistio sam ju sa onim special cd-om stavio najnoviji nero no jednostavno kad ocu nastavit kaze mi da taj dvd ne podrzava multi??
Nedavno sam kupio Asusovu matičnu P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 kad sam sve sastavio, palim i neće da boota. proučavam, prespajam... ništa e sad, ja mislim da bi to moglo bit zbog napajanja, jer je ovo staro zakurac, 20 pinsko, 300w, pa...
Imam jednu particiju od 35GB i hti bi joj oduzet 6GB i napraviti novu particiju od 6GB. Kako da to napravim????????
dakle mislim potrošit dosta love za komp ili laptop pa bi htio da mi netko predloži šta mi je najbolje za uzet za 10000kn trenutno. dakle od komponenti mi treba: matična procesor ram grafička hdd (iako nije baš ni bitan jer imam jedan od 160gb sata) monitor lcd 19" ili veći kućište i...
dali je moguce preko bluetootha umrezit dva kompa?! ako je kako?! jesno mi je da treba imat dva bluetooha adaptera...samo me zanima dali se da postelat mreza onda?!
...monitor nov 2 mjeseca ,otpocetka ima nekakve 3 mrlje na ekranu koje se osobito vidde na bijeloj plavoj i crnoj pozadini, sad mene zanima sto je to... izgleda kao da ga je netko primio sa prstima, ali nije jer sam se uhvatila krpe... rekli su mi da onaj nedostatak piksela izgleda ko crvena...
Ploca Asus A8NE-FM sa Athlonom 64 imao sam prikljucena 2 ATA Hdd-a 80 Seagate st 3200827a i 200 GB Seagate 380011a te sam prikljucio jos jedan Sata Hitachi Hdt722516dla380-150GB!E sad sam htio izbaciti 80 GB disc sa kojeg botam Winne te ih frisko instalirati na Sata disc no imao sam problem...
kihnuo mi je ink đet, pa brijem kupit neki crnobijeli laser. Koji je do soma kuna najbolji. jel dobar onaj canon lbp 2900 iz ve-mila za 669kn ili možda minolta pagepro 1350w za 850kn iz hgspota? a?
Dok sam na internetu ili gledam TV preko TV kartice, cuje se onaj zvuk kao da palim komp, onako disk "skljocne", ekran se zaledi na nekih 5-6 sekundi i onda sve normalno. Novi su windowsi, nema virusa, spyware-a... HDD Life kaze da je disk u savrsenom stanju. U cemu je problem?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma