Kupio novi printer HP i nisu mi dali kabel za spojit ga na komp,samo adapter za struju i čuo sam da nisam ja jedini nego im je to neka nova politika,pa nemogu vjerovat da na tome štede
Ako je tko željan pomoći, želim kupiti procesor za tu ploću, ali neznam ni kakav, ni do koje jačine, pa ako može pomoć. Dao sam link na kojem se nalazi sve o toj ploči, ali nije mi jasno, na ploći piše socket 462, a na uputama od ploće piše da podržava socket A (anthlon, duron), e sad neznam jel...
Ovo je navodno trenutno najbrža grafička kartica ali mene zanima ima li to za kupit u hrvatskoj ili kad će bar doći? NEŠTO O GRAFIČKOJ: Geforce 8800 gtx podržava directx 10. Grafički čip je sastavljen od 681 milijun tranzistora. Za opskrbu strujom grafičkoj kartici trebaju osim utora PCI-Express...
Ovaj adapter mi je crko, trebam novi, ide na hp printere (na moj koji je 3550) jel ga ima netko mozda doma, mozda odgovara i po serijskom broju. jekl znate jer ga ima mozda negdje za kupit. ak imate mozda doma a nemate printera oce ko prodat. hitno.
Evoga bio sam ja u metrou jankomir... trebalo mi je dugo da shvatim kak pjeske imam 15 min do tam Ovak monitor je izlozen vani,cijena je 2400kn i ovo su dojmovi: 1.Velicina je ono WOW i vece neg kaj sam zamisljao dizajn super sve 2.Slika na monitoru je bila pre losa, inace nisam...
šta da radim??? jel ima negdje za kupit novi. printer je hp 3550 i treba mi...
Imam neki fosilni racunar maticna MX6E+ od AOpen-a. Procesor je 266MHz, ali sam ja u Biosu podigao na 300. Imam 32 MB RAM + jednu plocicu id 128, ali racunar prepoznaje samo 64MB, Hard Disk od 2,3 GB i dodao sam jedan od 20GB, ali prepoznaje samo 7,7 GB, Graficka je 4MB! Zanima me koliko novca...
Na monitoru u dolnjem desnom uglu tjekom igranja obliviona,area 51... javlja se bijeli kvadrat cca 2.5x2.5 cm. U cemu je problem? Graficka mi je radeon x800 gt
eo bas sam kupila mis i kad recimo zelim otic na start ili bilo gdje, nije ni bitno - kursor skoci na neku desetu stranu ??? ne znam zasto je to tako, ali me zivcira
Preporcite mi tv karticu do 250-300 kn. potrebno je da moze snimati u divx i ako netko zna, koja je razlika u katricama Leadtek winfast global i expert?
Koje su razlike između TFT-a LCD-a, CRT-a?! ti pojmovi me zanimaju, CRT je običan monitor radi sa katodnom cijevi, a kako redi LCD?! I zanima me dali je LCD i TFT jedno te isto?! :-/ :-/
Mući me jedan problem, iz hard diska nastaje čundan zvuk, "cviljenje, koda da cvrčak cvrći samo što ovo stalno bez prestanka cvili, e prvo mislio "uh..u pm...ode disk pun raznih stvcari..." i onda stavio ga u usb ladicu, i hard radi normalno, bez cviljenja, onda sam ocistio cijeli komp.od prasine,...
Kupio sam taj tv tuner i instalirao softver i drajvere! Kad ga upalim sve se lijepo otvori o kad idem na auto scan nemoze mi pronaci ni jedan program ni sa onom antenom koju sam dobio s njim i ni s kucnom! Pa me zanima jel je netko od vas kupio taj model pa da mi objasni kak da ulovim program i...
Kupujem dvd pržilicu pa molim za savjet kaj je najpametnije kupiti ako netko ima iskustva...hvala!:xmas:
Trebam manual od te ploče, trebam spojiti kablove za diode, reset, i power, ali neznam kaj kamo ide, jer na poči nije naznačeno.
bok, imam problem u kučištu, radi se o thermatlake Xaser III - koji ima 7 ventilatora , one naranđaste boje. sad neki dan mi je počeo jedan od njih jako glasno zujati kada upalim komp, sve sam usisao prašinu ali ne pomaže kako saznati koji ventilator zuji toliko ? hvala
U zadnje vrijeme sam primjetio da mi cijeli desktop onako ide malo lijevo desno, i ponekad se vidi kao valovi(kad ti je mobitel blizu monitora, i dolazi ti poruk aili poziv) ali ne tako jako, manje. Jel to kakav znak da je monitor prikraju ili šta? monitor je LG i star je 6 godina!
Ima li netko kakvih iskustava s navedenim monitorom/TV-om? Samsung SM940MW, 19" LCD TV, 1440x900, 300 cd/m2, Wide screen (16:10), 700:1, 160?/160?, 8ms, Scart, S-Video, RCA, Remote controller, Virtual Dolby Speakers, MagicTuner with W/W TV System support, Analog/Digital, PIP/PBP, Teletext,...
Poz svima, znam da je već bilo bar 1000 ovakvih tema, ali šta mogu kad sam u dilemi,a ne razumijem se previše u te konfiguracije i sl. Pa da počnem...neki dan sam dobio prospekt iz neke trgovine sa ovim kompom. (cijena 5200kn, garancija 2 god): procesor - AMD Athlon64 3500+ (512kb cache,...
Pozdrav. Dobio sam priliku kupiti RAM memoriju za malo para, e sad, bilo je samo PC2700, 333MHz, a zaboravio sam da doma na kompu imam PC 3200, 400HMz. Od prije sam imao 2 × 256 DDR-a u dual channel i sad sam kupio još 2 × 512 i napravio sam testiranja u programima: AIDA 32 i EVEREST! Evo...
Zanima me dali modeli EX110 i Media Elite imaju funkciju copy/paste/cut..i dali su tipke tihe? http://www.logitech.com/lang/images/0/8047.jpg ex110 http://www.kp-shop.de/Media/Shop/1213291_02.jpg media jbg ja ne vidim bas najbolje ;D
Dakle stavim novu tintu -sve tri boje i crnu prije neki dan i sve ok!!! Danas krenem štampati jedan omot za film i počne mi brljavit sa bojama i ja par puta postavim da mi očisti glave i sve ok i on meni ištampa omot i krenem ja se drugim štampanjem omota kada ono štampač fleša poruku da je tinta...
zanima me kod tv tunera kad piše da prima digitalnu tv. kak se to hvata preko neke njegove antene ili kak. jel se to moze hvatat tu kod nas? i kakav je tuner Kworld PVR-TV300U, našao za 200kn? ako več ima takva tema molim da me preusmjerite. hvala
Ovako! Kupio sam matičnu Gigabyte M55S-S3, sAM2 i cooler Thermaltake Blue Orb II AlCu Cooler, Sck AM2/775/939/940/754. E,sad. Moj problem je nastao kada sam pokušao spojiti cooler na matičnu i skužio da su rupe na na matičnoj preširoke za šarafe što sam ih dobio s coolereom, i ja ne vidim...
ovo je za jednog poznanika.....dakle...on se apsolutno nista ne razumije u racunala... ima dvoje osnovnoskolske djece i uzima racunalo upravo zbog njih........ otisao je u hg spot...i oni su mu slozili neku gejmersku konfiguraciju....te cjenu od skoro 5k kn potkrijuepili spikom da nece morat...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma