Intel Rock Lake D865PERL Celeron 2,6Mhz 478 socket 512Mb DDR (2*256mb, 400mhz) Nvidia Geforce 6600 GT Uglavnom koristim konfu za Video obradu (dvd<->divix), ali tu i tam za neku dobru igru. Znam da konfa nije nešto, pogotovo za igre, ali naletio sam na par igrica kod kojih mi slika zaostaje...
49899 *Monitor ACER AL1716As LCD 17'' 500:1 8ms 300 cd/m2 srebrni Akcija! 3 god. 1.495,15 5699 *CPU AMD Athlon64 3500+ BOX (64-bit, integ. mem. kontr., 512K L2 on-chip cache), Venice jezgra (90nm), Socket 939 Akcija! 3 god. 692,46 345 MB GIGABYTE K8NF-9, Socket 939, NVIDIA nForce4, 4 x Serial...
Trebam savjet oko kofiguracije, evo što sam za sad siguran: 1. Matična ploča:Gigabyte m55+,am2,ddr2,pcie,sata2,vga,gblan; 2. Procesor: athlon 3500+, 64 bit, socket 939; 3. Grafička: Saphire radeon 9600xt, 256 mb; 4. Memorija: 1 gb, DDR2, kingmax 4. Hard disk: Nisam jos odlucio ali za njega mi...
CPU AMD Athlon64 BOX 3200+, Sck AM2 MB Gigabyte M55plus-S3G, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA, FW,GLAN DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax Treba mi jedna dobra grafička koja bi došla oko 500 kn uz ovu konfiguraciju.
Imam opet problem sa przilicom. Kad ubacim nekakav film javi mi da je DVD prazan ali nije... na drugom kompu je sve u redu,a kad ga kod sebe na kompu ubacim vise puta ocita ga bez problema. Zbog cega mi nekad javi da je prazan a nekad ga ocita??? Molim vas pomozite hitno je! unaprijed hvala.
MMD CREATIVE Labs Inspire 5.1 GD580 (Dolby dig. decoder). Cijena. 999,00 kn Evo mislim si kupiti ove zvučnike po navedenoj cijeni pa ako netko ima nekakva iskustva s njima i što mislite da li se isplati kupiti ih...
...naime, LAN mi od večeras uopće ne radi... ne prepoznaje mi konekciju s DSL routerom i ne mogu se prek njega spojit na net... sad sam instalirao preko USB-a, ali htio bih riješiti ovaj problem...nisam dirao ništa, samo odjednom više nije htio nać konekciju... ako tko može pomoći puno bih mu bio...
bok ! kupio sam juce smart box SW i sad me muce oni ulazi. Imam audio in i aux.Probao sam ovaj kabel sto ide iz kompa spojit i na udio in i na aux i u oba slucaja imam zvuk.sad me zanima koja je razlika spajanja na aux i na audio in i s kojim imam bolju kvalitetu zvuka ? thx
Možete li mi reći koja je razlika između DDR i DDR2? Dali je razlika u brzini ili u čemu??
Zanima me dal bi taj stari crno-bijeli monitor radio da ga prikljucim na komp, tocnije zanima me dal bi on trebao davati sliku al samo crno-bijelu? Naime kad ga priljucim on prikazuje snijeg.
ovaj monitor imam vec... 2 godine i sve super nikad problema, no u zadnje vrijeme pocelo je nesto zezat. e sad neznam koliko je to ozbiljno. naime kad ga upalim (na tipku 'on/off) on se ne upali a lampica blinka. nije svaki put tako, inace upali odma. a nekad blinka kojih 5 sekundi pa se upali...
Ovako, kad sam na ineternetu, ponekad mi se zaledi ekran i ne mogu nista nego restartat ga, to se nekad desi 5 puta u sat vremena, nekad se par dana uopce ne desi. Par puta se i sam ugasio, ali to je jako rijetko. E sad, windowsi su nedavno formatirani, a to se pocelo desavat od kad imam adsl...
Evo, namjeravam kupiti Logitech Z-5500 pa me zanimaju iskustva onih koji ih imaju i onih koji su ih negdje čuli..... :) Da li rade dobro na običnoj zvučnoj s matične i tak..... Sve što kažete je dobrodošlo.....
Pomoć! Imam HP deskjet 3820. Doboro se ponaša već godinama...no međutim-nije se koristio kojih 5-7mjeseci i sad nešto zaj..... Naime-dotični kao da ne prima naredbu od kompa da isprinta nešto. Kad ga upalim onda 15dana trkelja nešto potom ničim izazvan izbaci prazan papir i dalje ništa. Naredim...
Koji je po vama 19" LCD trenutno best buy? Obradovaio bih starce poklonom za Božić da ne moraju više buljiti u 15"@75Hz. BTW; monitor je čisto za uredsku primjenu, na njemu se neće igrati igrice sigurno, a neće niti filmovi...
Pentium D 3,40GHz CPU 3,42GHz ; 1,00GB RAM-a proširenje fizicke adrese naravno to pročitam u upravljackoj ploci pod ikonom sustav, pa me zanima što znaci - proširenje fizicke adrese - zahvalan unaprijed
Trebao bih kupiti novu tipkovnicu, uzeo bih neku slim. Pa me zanima kaj preporucate? Koje su marke bolje? Koja bi bile best buy omjer cijene i kvalitete?
Intel® Pentium® D 945 3.4 GHz, 2x2 Mb c., LGA 775, BUS 800 MHz, Presler, EM64T, Dual Core, BOX 1.333,00 MBO GIGABYTE, s. 775, 8I945P-S3, i945P, BUS 1066 MHz, serial ATA II, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, ATX 2 672,00 RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-5300, 667 MHz, KINGMAX 870,00 Napajanje 450 W ATX 2,...
Ovako ja bi htio clockati svoj proc koji je Amd athlon 64 sada me zanima kako znam da u boisu treba nariktati postavke ja sam dignuo na 3.9 pa sam maknuo na normalno jer sam se bojao da se ne spali U biosu su postavke postavljene ovako: CPU Frequency 200Mhz PCIE Clock 1000Mhz...
Znam da ovakvih thread-ova ima dosta,ali ja bi molio za pomoc.kako je doso bozic stari mi je oducio sljedeci tjedan kupit novi komp,i danas gledam cjenike i nikako da odaberem kuciste.dvoumim:-/ se izmedu Codegen midi tower 6099-CA (BRIZA), crno, 400W PSU w/12cm fan, USB, Fire wire, audio, 2...
Trebam kupit grafičku za sestrične pa me zanima kja je po vama najbolja od ove 3: Vga pcie asus en7300gs/256mb, Gecube x1300/ 256mb, vga asus eax550/256mb jer jedino x550 ima 128-bitnu memoriju? Molim vas ako možete brzo.
Moj kolega je kupio novu kantu i nije zadovoljan grafickom,jer mu igre trzaju. pita me koja je bolja,ati radeon x1600 ili x1650? Ako je x1650, zašto je ona jeftinija,i na kojem linku da nađem što znači koja skraćenica u opisima komponenti?
Htjela bih jos danas otici uzeti przilicu (crna) pa bih molila da mi preporucite od trenutne ponude na: http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=14 http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=optpog Hvala!
Koje bi mi kučište preporučili, na ovom kompu imam neko iz autronica, crveno-crno sa vratima i to mi je bilo jedino dobro u autronicu. Zanima me jer želim promijenit kučište na kompu na vikendici gdje imaju lijepa kučišta (NE preskupo) ili još bolje ako netko zna neko određeno. THX
Evo, malo u zakasnjenju napokon sam se uvatija posla da testiran ovu mrcinu od LCD-a. Uzmite u obzir cinjenicu da san ima sve ovo uplodati a posto neman DSL doma mora san ic na faks. Nadam se da ce vam review pomoci pri odabiru pravoga LCD-a ili cisto za usporedbu s nekim drugim, potencijalno...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma