Svi ostali djelovi sklapanje konfiguracije su mi jasni samo se mal bojim oštećivanja matične kad je budem stavljao u kućište. Može li mi netko napisati neki kratki tuturial stavljanja ili dati neki link sa slikama. I još jedno pitanje: Dobiju li se kablovi s kojima se power switch, reset, one...
evo otvorija san ovu temu da saznan koji je LCD monitor dostojan da razbije CRT u igrama da nema ghostinga,itd. Mislin uzet u hg-spota jedan monitor pa ga malo komentirajte ili imate koji bolji prijedlog za igranje?!?! LCD 19" NEC MultiSync 90GX2 para nije upitna tolko?!:wstupid:
no ovako stvari stoje moj tetak je malo u nedoumici htio bi uzeti sad na akciji racunalo u hg spotu tj.jedno od ovih novih sto ih sad reklamiraju kao božična ponuda,on bi uzeo HGspot SP Plus Xmass koji ima Sempron 3200+,ram 512,hdd 80gb,Ge force 7300 le 128mb,lcd monitor,os windows xp home.Pa me...
gledao ja malo po netu i canon 4400f mi se ucini dobrim izborom...uzmem ga ja i bio kod mene DVA dana :) kao prvo kod skeniranja uz L/R rub je davao zute mrlje...nakon skeniranja cca 10-ak fotki..poceo brljaviti, prekrije fotku hrpom razmljanjih boja...i onda na kraju zaglavi mehanizam za...
Zanimaju me pinovi napajanja, redosljed, i kaj koji znac za atx i atx2?! koja se voltaza dobiva na kojem pinu i cemu sluzi..dali netko zna nesto o tome, ima kakvu sliku ili?!
Imam maticnu plocu koja podrzava intel do 2.8 Ghz http://www.superwarehouse.com/Asus_P4GE-MX_Motherboard/P4GE-MX/pf/431717 Zanima me bilo joj skodilo da joj stavim procesor Pentium 4, 3.0 Ghz, dali bi radila i koliko bi ga iskoristavala?
Može li mi neko pomoći tako da mi objasni razliku između te dvije vrste hard diskova ? Zanima me ako imam naprimjer matičnu ploču koja podržava sata diskove i ako imam sata 2 hard disk i spojim ga na matičnu hoće li raditi i ako hoće,kako će raditi ? Hvala unaprijed na odgovorima !
HITCHI LTD., najveći japanski proizvođač elektronskih uređaja, najavio je prezentaciju "Deskstara 7K1000", hard-diska koji je u stanju uskladištiti terabajt podataka. "Dekstar 7K1000" će tako prevazići mogućnost "Barracude 72.100", dosada najvećeg hard-diska kojeg je proizveo "Seagate", a koji...
Jucer sam u sobi primjetio smrad kao da nesto gori, provjerio sam temp. kompa bila je normalna. Kad sam ga rastavio i upalio primjetio sam da je napojna vruca. Da li da je mijenjam ili je mozda problem u necemu drugom?
Uzeo sam novi modem na probu ADSL2+ posto imam D-linkov router di-604 jer imam problema u konbinaciji sa Elcon adsl 2253 eu je cuo sam da nisu kompitabilni pa mi veoma cesto puca veza,a sa samim Elconom bez routera radi savrseno! E sad pitanje u vezi D-link modema jer se nemogu spojiti na internet...
BIG problem - imam externu ladicu za HDD (Chieftec) te u njoj Seagate 300 GB HDD (SATA - II)... I naravno da se nes dogodi - dok sam nesto prckao po USB -u ladica (bila na kucistu) pala na pod... E sad - sve radi do prvog reseta, sve sam pokusao ali nece pa nece da radi - HDD proizvodi cudan zvuk,...
Ovako, kupio sam ATI X1600Pro, 512DDR2 i ima 12 cjevovoda... S kojim programom ili s čim već bi ih ja mogao otključati da ju malo nafriziram :jump:
Iman Trust-ovu web kameru rezolucije 640 x 480. Kad gledan preko nje slika mi ide dosta usporeno, onako dosta zastajkuje, puno vise nego na nekim mobitelima iste rezolucije; npr: Motorola v525.Na ovom mobu mi opce slika ne zastajkuje vec lipo klizi. Pa mi kazite jeli to normalna stvar ili postoje...
Probam ja tako danas upalit svoj eksterni HDD (u stolnom kućištu koje stoji vertikalno) i neće se hard pokrenut. Odnosno pokrene se on, nešto mrmlja i kao da se pokušava očitat što je gore, no nikako da krene dalje od tog pokušaja, pa tako u krug. Kao da ste recimo stavli pokvaren CD u drive i...
Inaće mi je sa hardom sve u redu, no cim ga iskljucim sa napajanja sve se na njemu sj*be i moram ga formatirati. Nece mi bootat OS koji je na njemu (probano sa Linuxom i windowsima), javi nekakav disk error. U cemu je problem i kako to srediti.
Može li mi neko reći da li mogu na matičnu ploču koja podržava atx 2 staviti atx napajanje , te da li mogu na matičnu koja podržava atx staviti atx 2 napajanje ? Čuo sam nešto da treba nekakav poseban konektor ili adapter ili nešto treće ... Molim vas za pomoć , hvala unaprijed .
Zamolio bih vas za približnu procjenu ovog kompa ako vam nije teško :) Procesor: Dual core:Intel Pentium 4 2.8GHz 2x1MB Cache ,S775 DUAL CORE D820 BOX Matična ploča: MBO ASROCK, s. 775, 775 Dual VSTA, VIA PT880 Pro, BUS 800 MHz, serial ATA, RAID, 7.1 zvuk, LAN, DDR 2, ATX 2 - Procesori...
Imam LG pržilicu gsa-4167blb,dual layer,16x,black,bulk Ne mogu na niti jednom cd,dvd playeru,liniji... ucitati(slusati) sprženu mjuzu, da li netko ima iskustva ? Reinstalirao sam neru,alcohol,cijele win. i nisam riješio nista samo gubio vrijeme. H E L P !
Imam Abit AN7 matičnu i dva diska WDC 160 GB SATA u raidu. Često mi se nakon normalnog gašenja, kad upalim komp, javlja scan disk koji nađe dosta izgubljenih dijelova file-a. Primjetio sam da mi neki programi ne radu, a neki i nedostaju na disku (umjesto mape u Prog files prazni file istog imena)....
Kad hocu instalirati drivere za printer za vrijeme instalacije mi komp nece prepoznati printer, zapravo ga prepozna da je spojen a javlja da je nadjen nekakav error. Izbaci mi ovu poruku: I kao da ga je nasao i prepoznaje ga.... a onda mi izbaci ovu poruku: kao da ga nemoze naci (da je...
Imam hibridnu TV karticu (analog i digital), jel postoji mogućnost da mi jednostavno crkne dio koji prima i obrađuje DVB-T signal? Sve mi je normalno radilo, i odjedanput signala ni u tragovima. Pokušao sam sve: reinstaliranje (više puta), restore point windows, prebacio na drugi PCI slot, micao...
neki dan sam skuzio da mi nekaj ne stima. dakle na monitoru se pojavljuju ko neke sjene i crte ali full blijede ali vidljive. recimo upalim solitaire i tamo gdje je broj na karti idu horizontalne crnije crte (ne vide se jako ali su prisutne) ostatak karte je cist. posto je mene to zivciralo probo...
Imam CODEGEN midi tower C6218-CA 400 W , 8 cm extra fan. Preporučite mi koji da kupim,što je važno oko napajanja i spajanja, da li vent. upuhuje ili izvlači toplinu iz kompa?
koji Bluetooth preporucujete da si kupim da daje najaci signal?!
*** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for suport NMI: Parity Check/ Memory Parity Error *** The system has halted*** Kod boota windowsa non stop se dogada, probo sam stavit drugu memoriju, graficku, hard, i opet isto, nemogu windowse dic jer mi se to pojavi..na sta se ta...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma