Zasto mi se sustav nekad digne za cca 40 sec. a nekad mu treba vise od 2 minute? Vecina servisa je pogaseno,u startup-u se dizu samo potrebni programi,defragmentiram ga nekon svake trece instalacije-deinstalacije. Da li moram sve srusiti ili postoji neka fora?
Htio bi nabaviti neki printer koji bi sluzio za tu i tamo koji kopirati dokumente i bitno mi je da dobro ispisuje fotografije.Zanimljivo mi je nesto tipa HP C5180 pa ako ima netko iskustva ili savjete dobro bi mi doslo.
ovako...radi se o Genius headsetu koji je izvrstan, cak ima i bass vibraciju, no u zadnje vrijeme se javlja jedan ZAISTA CUDAN PROBLEM. kada slusalice stavim na uši cujem zujanje, nesto kao kako zuju transformator, tv, trafo-stanica I ono sto je najcudnije, zujanje prestane kada stavim prst na...
ovako trebo bi novi WLAN modem sad ovo je malo glupo ali ovaj mi je upo u oko sad neznam kolko je efikasan šta vi mislite http://www.zonelabs.com/store/content/catalog/products/z100g/index.jsp?dc=12bms&ctry=US&lang=en ili zanima me neki od US ROBOTICA negdje do 600kn ili može neki drugi samo da ne...
Evo ovako. Imam jedan problem. Mislim da je problem u temperaturi. Radi se o tome kada igam nfs carbon ili most wanted da me izbaci iz igrice nakon nekog vremena,bez upozorenja. Samo javi onu glupost za microsoft:"don't send/send message". Instalirao sam Speedfan i mb monitor za pregled...
Jel netko zna može li na ovu ploču asus p48x-x , slijedeća memorije sdram 133mhz. Ako može, može li se kombinirati sa ddr. odnosno da mi je u jedan utor sdram, a u drugi ddr. Vjerojatno glupo pitanje, ali eto nerazumjem se baš u komp. Unaprijed hvala.
Pozdrav, čitao sam malo po forumu, ali nigdje nisam nišao odgovor na pitanje koje me zanima... Htio bi kupiti TV karticu (sa daljinskim), koja bi mi omogućila da gledam programe sa digitalne satelitske i sa obične antene (znači za RTL, HTR, Nova)... U dnevnom boravku imam digitalni reciver i...
Treba mi matična ploca koja ima AM2 socket ddr2 barem do 667Mhz i PCIex16x slot do oko 170KM to je otprilike 650kn. ne mogu nigdje da nadjem neku trazim vec 2 dana. neka asusova ako nabolje da bude. treba mi samo model pa cu je ja naci ovamo u sarajevu. tnx!
Na Asusovu maticnu koja podrzava bus 400 mhz, probao sam staviti procesor koji ima sabirnicu 800 mhz..i ne radi..al sad je problem sto sam stari procesor vratio u maticnu, kad ono opet ne radi..sad ne znam sta dalje, dva put sam provjerio jesam li sve dobro prikopca, al nista..maticna daje signal,...
Eto došlo vrijeme da napravim upgrade ovog mog hrđavog kućišta. Kupujem nešto HW-a za slaganje konfe pa me zanima vaše KONSTRUKTIVNO mišljenje. Svaka je pomoć dobrodošla, a pomalo je i hitno jer bi trebao u nabavku kroz cca 2 dana. Da li se za tu lovu možda dobije nešto bolje? kakva je grafa?...
ovak: komp. mi je riknuo..nea veze...trebam konfu za igre .....do oko 5000kn:licklips: pliz šaljie svoje prijedloge... hvala!:thumbup:
evo ovako mislim si kupiti dvd pržilicu običnu,pa dali se to može ili ne,bio sam tu kod svog nekog u gradu koji prodaje kompove i kaže da se na laptopu emože promijeniti prža može se samo kupiti externa koja košta 600 kn dali je to točno,lap je prestigio nobile 157!
Imam Traxdata DVD-RW i kad ga ocu obrisat samo mi sve zablokira (zablokira odmah cim ga ubacim u citac). Vjerojatno na njemu ima nekakva greska. kako da ga obrisem??? Molim vas pomozite treba mi hitno!!!!! EDIT: Uspjeo sam ga ocistit sa DVDInfoPro. Sto se mene tice tema je :closed:
Namjeravam kupit novo napajanje(ovaj put za vise od 50kn :)) i trebao bih savjet... 400tinjak vati... links, hg shrot ili vemil, a ak je neka super cool druga ponuda onda nes drugo(al ZG)...
Kad iskljucim hard iz kompa (kad iskljucim napajanje i ATA konektor) i ponovno ga vratm vise mi nece bootat s njega i moram ga formatirati i reinstalirati windowse da bi radio normalno. Zbog cega mi nece bootati ?????? Molim vas pomozite mi!!
Kolko otprilike mogu dobit za to? Malo cu nadokupit memorije ali imam samo 2 utora na maticnoj i oba su zauzeta s po 256mb pa bi 1 izvadio i stavio 1gb ili oba dva van pa 2x512...
http://www.fabstuff.net/products/664
Ovako bilo bi vrijeme da si kupim printer pa sad gledam sta je najpovoljnije... Za oko mi je zapela canon pixma mp 160 prvenstveno zbog cijene Sad zanimalo bi me ima li tko kakav prijedlog i saznanja o tome koji uređaj kupiti jer koliko sam procitao da je za tu pixmu problem boja kojih nema...
Može li mi netko reći kako to uključiti i što znači kada piše virtual memory low!
cijena do 1000kn agp poželjno nvidia
Koliko od vas koriste DFI matičnu, i komentari na nju?!
imam problem (sonijeva dvd pržilica),neznam koji mu je ku..,nisam ga dugo koristio oko 2 tjedna (niti gledo filmove niti išta pržio na dvd) i sad kad mi zatreba ne radi,stavim neki dvd film u njega ne radi,zavrti ga i stane,stavim dvd neki program opet isto,i tako sa svakim dvd-om,no probo ja...
moze li mi netko objasniti sto je taj utor i cemu sluzi? unaprijed hvala
Daj je li mi moze netko pojasniti sta je to "WINFILE"??? Neki moji jarani mi govore da je to neka vrsta virusa, mada ja iskreno ne vjerujem u to!!! Mene to pocinje nervirati, na svakoj se disketi pojavljuje, na svim diskovima, na USB disku, pa cak i na mobitelu!!! Je li moze neko pomoci kako...
TV tuner ASUS My Cinema P7131H Dual, video capture card, TV/FM moze mala pomoc da li se isplati uzimat ova TV kartica oko 400kuna joj je cijena i zna li ko sta o njoj??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma