Ovak staru GFMX440 sam zamjenio novom radeonom 9550 i sad me zanima sta znaci onaj VCP recovery i zasto mi malo malo ekran se refresha (jel to povezano dvoje),jel to do drivera il,prvi put se sa ati susrecem tak da sam laik.
zbog cega mi se komp smrzne kad ga ostavim na standby vise od oko 15 h jer kad kad ga ponovo pokrenem iz standbya mi se smrzne i moram ga rest?
Ne znam da li mi je pržilica otišla ili je problem u nečemu drugome- svaki drugi film koji spržim na cd,kad ga želim pogledati na dvd playeru mi nema zvuk ( a na kompiću ima zvuka ),prije nije bilo tih problema,to mi se dešava već 3 dana. pržilica mi je samsungova,a cd-e uvijek iste koristim. U...
ovako imam lg-jev dvd rom i otkad ga posjedujem nije dobro radio....potražio sam novi firmware i otkrio da ga je teško naći na internetu...ali naišao sam na sljedeći post vezano za moj model dvd-roma: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=132561 moj je model takodjer gdr 8162b, sljedeći...
evo društvo malo zabave trebala bi mi pomoć kod odabira u komponentama za novo računalo. Planiram odvojiti 10 milja i u napomenu uzimam novog core 2 intela.Planiram i clocnuti stroj pa računajte i na to.Ako budem kasnio sa pitanjima i odgovorima znajte da koristim tuđe računalo pa nema smisla svaki...
Bok svima. Posto mi je prekjuce kihnuo moj voljeni 17" CRT Monitor,a sa rezervnim 15" nikako nisam zadovoljan,odlucio sam se za novi TFT-LCD Monitor. Posto nemam namjeru dati vise od 200 Eura za Monitor od 19"(glupo mi dat vise,a komp mi ne vrijedi toliko :-))) jucer bio u ducanu i vidjeh ova 2...
imam mbo dfi lan party ut sli d i problem je da kad hocu stavit 3 ddr ram u dimm(do sad sam imao 2 i sad mislim dodat treci) slot nece se komp dici i pisti kao da nesto nije dobro pricvrsteno a provjerio sam deset puta jel je ram dobro sijeo sto da napravim?
da je kvalitetna....do cca 700kn.... nesto sto stvarno dobro i stabilno radi... mozda si uzmem plazmu, pa onda sa dvi na hdmi spojiti i na taj nacin slati tv signal...
Vlasnik sam ovog printera i jos nikad nisam promijenio toner. E sad problem je u tome sto kad mi isprinta stranicu, prek sredine stranice znaci od gore prema dole nesto bezveze izbrljavi a sa strane se vide neka slova. Da li je vrijeme za novi toner ili je vrijeme za novi printer. Ne bi htio...
Dali je itko radio doma Home Theatre PC?!
Pozdrav! Ovako, nabavio sam novi hard od 100Gb (odnosno 80Gb) sad mi je to u servisu ugrađeno u comp ali kao disc F. Sad pitanje glasi: Kako uciniti da zamjenim potpuno C sa F? Odnosno moj pravi problem je da me muci sto C ima samo 10Gb a posto je na njemu "Program Files" ne mogu stavljati...
Evo,prvo da reknem: najnovija ponuda Hgšrota: HGSpot Obelix PC računalo HGspotVR GAMER OBELIX + Windows Vista Ultimate, Intel® Core(TM) 2 Extreme QX6700 2.66GHz (QUAD CORE), 4x1GB DDR 2 PC-6400, HDD WD RaptorX 150 GB + 320 GB WD Raid Edition, 2xDVDRW Pioneer, VGA PCI-E BFG, 8800 GTX, GeForce...
Planiram uvesti DSL (bilo je i vrijeme), ali nebi htio potpisivati prokleti ugovor i dobiti još prokletiji modem, pa razmišljam o kupnji istog za neke male pare (ovaj je 300kn). Gledao sam hgspot, vemil i links i zasad mi je upao u oko samo ovaj u linksu. (link) Istina, ne treba mi router, ali...
Ovako, imam problem: neće mi komp prepoznati jedan dvd-rom i jednu dvd-pržilicu? on uredno pronalazi novi hardver ali ne mogu nikako instalirati ni jedan ni drugi. Šta da radim? edit: riješeno. nisam vidio odma da su obodva na masteru. može:closed:
Evo ovako, pisem seminar, imam dosta o 'opcenitim stvarima' ali o konkretnim mjerenjima s grafovima i slicno bas ne nadjem, radi se o ovim podnaslovima pa bih molila pomoc oko njih, moze i linkovi....hvala 1.ispitivanje i mjerenje zvučnih kartica 2.vrednovanje kvalitete zvučnih kartica
Imam ovu matičnu ploču. MB ASROCK KZVT4APRO V-KT400A AGP,DDR400,SATA,RAID,LAN,ATX. I ovu RAM memoriju DDR RAM 256MB, PC3200-400MHz Sada imam jedno pitanje koju bi mi RAM memoriju preporučili do 450kn. Je li svejedno ako kupim DDR2 memoriju hoće li biti kompatibilna s ovom mojom. Malo sam...
Cijenovno su tu negdje, ali koji mi se više isplati??? Što se tiče OC-a nisam neki manijak, a zapravo i nemam neku namjeru ga OC-at.
Da li neko zna gdje mogu pronaci bios update za maticnu plocu AOpen MX6E+???? Meni su rekli da to uradim zato sto mi se ram prepoznaje samo upola, je li bi se mogao rijesiti taj problem na taj nacin???
..ili da malo preciziram pitanje, pošto je jasno da će raditi hoću li imati problema zbog MB sa Nvidijinim chipsetom i ATI-jevom grafuljom? Da li mi ipak preporučujete neku Geforce-icu, kao 7600GS (sve bolje mi je preskupo )?
pozdrav!:) Molila bi za pomoć. Koliko banalno zvučalo imam problema sa instalacijom zvučne kartice pomoću drivera sa cd-a koji je sasvim ispravan,ali mi jednostavno windowsi usred instalacije, kada dođe do c:\Program files\AvRack\classic.dll javljaju sljedeći error; "Error loading streamci...
Imam od nedavno problem sa przilicom samsung SW-252F.,Radi se o tome da mi nece prziti na brzini vecoj od 8x., Probao sam sa razlicitim cd-ima i uvijek isto pa me zanima u cemu bi mogao biti problem? Inace sprzi cd bez problema samo max na 8x.,:confused:
Imam malo stariji komp koji koristim za starije igrice uglavnom i mp3 / e pa..sve je radilo ok,i onda jednog dana kad sam ga upalio...sam je usao u BIOS i od tada samo to radi..resetiram ga,udje u BIOS.. Da napomenem,danas sam ga upalio i usao je u Windowse,normalno se sistem dignuo..al nakon...
imam maticnu neku mikro atx.........isad na njoj su prikopcana dva kabla s napajanja...........jedan konektor s dvadeset pinova i jedan konektor s 4 pina...........sadmene zanima...........hoce li mi pasat ovo kuciste s ovim napajanjem................ edit.......... pardon napajanje atx u...
otpojio mi se sa dvd-a onaj tanki kabel ne IDE, system ga vise ne prepoznaje, pokusala sam pogledati prirucnik ali nigdje slike gdje ga na maticnoj ga trebam spojiti, maticna epox 8rda+
Zanimalo bi me di bi se moga raspitat o prodaji polovnih grafičkih kartica na području splita? Gleda san mali oglasnik i tamo nema ništa a za on line ponude neznan di bi tražia! Nekakav on-line oglasnik ili nešto slično? Fala svima unaprid! :confused: :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma