Ovako: Sa kolegom sam umrezen preko akces pointa, znaci satelitska na krovu do nje akces point, to sve ide u mreznu kartu u racunaru i radi fantasticno. Idem na interent, razmjenjujemo fajlove bla bla bla........ medjutim sad hocu da umrezim i drugi racunar u stanu i da idem na net. Kupio sam...
Imam jedno trosilo koje tu i tamo povuce veliku kolicinu struje i dode do pada napona. kad dode do tog pada napona restarta se i komp. da li bi kupovanje UPS-a rjesilo tu stvar?
Moze savjet za konfu za oko 8000kn, najbitine da ima super zvucnu (nikako integriranu)... Ja sam razmisljao o ove dvije konfe: Ja predlozio (dodje oko 9500kn, al uzeti malo sporiji proc, ram i maticnu i dodje to na oko 8000kn): Proc: CPU AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 -...
moji stari zvučnici umiru:freakout: :freakout: :freakout: :freakout: sad zanima me koje zvučnike kupiti do negdje 200kn ali moraju bit minimalno 2+1 dajte neki prijedlog(o zvučnicima za komp je riječ naravno)
e ljudi mozda ce zvucit glupo al zanima me nesto... mislim uzet amdov athlon dual core procesor... i sad me malo zbunjuju pakiranja ... isti procesor dolazi u 2 razlicita pakiranja.. i sad me zanima koja je shema.. jel npr. neko pakiranje od neke novije proizvodnje???? ono npr jedan je sta se...
Hoću kupit osvijetljenu tipkovnicu, kao na primjer ova: http://img.clubic.com/photo/00036123.jpg E sad, ovu ne mogu naći u HR, pa..... koju mi vi preporučate??? Jedini je uvjet da svijetli PLAVO, a po mogućnosti da je crna...
hej ljudi kupujem lcd monitor trenutno sam u njemackoj i tu se daju nac za 190€ 19" monitori ili za nekih 250€ 22" pa mene sad zanima na sta bih trebao najvise obratit paznju i kakve su cjene kod nas u lijepoj nam nasoj hrvatskoj.i koliko je vazno ono vrijeme odaziva na jednom sam vidio 4ms jel to...
1. Zvuk preko zvučnika integriranih u monitor je loš, ali nije samo to. Kad se priključe slušalice, zvuk se i dalje čuje preko zvučnika (dakle, i preko slušalica, i preko zvučnika). Aplikacija za zvuk je Realtek HD Sound… nešto, i tamo postoji mogućnost automatskog isključivanja zvuka preko...
Nakon reinstalacije Windowsa XP sp2 ne mogu instalirati drajvere za adsl modem Siemens a-100 usb. Na staroj instalaciji Windowsa (last XP) bez problema sam instalirao drajvere i spajao se na net. Drajveri se počnu instalirati i umjesto završetka instalacije pojavi se poruka da windowsi ne mogu...
Nakon 2 tjedna čekanja napokon sam došao doma sa novim monitorom i poslao 959NF (Samsungov 19" CRT) u mirovinu :) Uglavnom, evo dojmova: Monitor je odličan, stvarno nemam nikakve zamjerke. Slika je genijalna, backlight bleedinga NEMA, ulazi su VGA, DVI, S-video i kompozitni, a može...
ne znam kaj mu je,radi sve super i odjednom..zum,ko da sam ga iskopcao iz struje..kaj mu je????:confused:
Evo kako sam bio uzeo novu-polovnu graficku 9600pro i ona ima onu zujalicu koja mi je mozak probijala i onda sam gledao neke pasivce i ugledao HR-03 ali je samo 400kn pa ga nisam uzeo . I onda sam dosao na ideju da ugradim HR-05 sli verziju da mi neb smetale druge pci kartice. I evo kako to...
Evo , posto mi ovaj problem nikako nije dao mira i nisam mogao to slusat onda sam nasao dva rjesenja. Prvi je softwerski a to je da se u control panelu pa na power options i onda na turn off monitor stavit na never tako da se nece moc ohladit i ponovo zagrijat Nadalje , svi oni koji nikad nisu...
Dakle otprilike nemam pojma o pojmu o ruterima, dslu i slicnim mreznim pitanjima, al bio bih vrlo zahvalan ak mi neko moze pomoci. Kasda modem mi je nekim mreznim kablom spojen na komp i ja se konektiram na net klikom na "Uspostavi konekciju". Vidim da Kasda ima iza jos 3 slobodna utora za...
Ovak, trebao bi mi veliki skener, za A3.. pa ak neko ima neka iskustva, cijena/kvaliteta... di kupit, sta, kak... Ama bash svaka informacija mi dobro dodje.. jerbo nisam dosad bio nesto u doticaju s tim...
Zna li možda tko kako se točno Kasda modem (iz T-Coma) postavlja kao router. Probao sam potražiti na internetu i probao sam sa ovim ali ništa nije pomoglo.
-upalim komp i vidim da nemam "Local Area Connection", imam samo konekciju od DSL-a, odem u Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Network Adapters > NVIDIA nForce Networking Controller, te u Properties-ima on mrezne kartice pise: "This device cannot start. (Code 10)" -kliknem na...
vjerojatno ću kupiti monitor Samsung SM 203B u slijedećih par dana , pa me zanima jel valja šta. koristio bi ga uglavnom za slike , video , igre itd. Eto samo malo pomoći tražim , neki savjet za nešto bolje možda za te novce ( 2300 kn) ili ako postoji primjedba za navedeni monitor. hvala :spin:
Kupio sam DeLux kućište MG416 LCD crno, i problem je u tome sto mi se ne zele spremiti postavke sa lcd ekrana kad ugasim racunalo i svaki puta kada ga palim ekran zapisti i resetira se. ima li tko slicnih problema i zna li mozda itko u cemu bi bio problem? P.S. bateriju sam promijenio ali i...
TV mi je spojen na komp preko TV outa i sve je do sada radilo kako treba. Neki dan mi na kompu pokazuje da nije spojen TV a spojen je. Prbao sam kabel promjenit i spojit na drugi TV ali ista stvar. Dali netko zna sta bi moglo bit???? Graficka je ATI Radeon 9600SE. Molim vas pomozite.
Imam malih problema sa tipkovnicom. Imam dva compa u kuci, i naravno dvije tipkovnice. Jedna je geniusova, a druga logitechova(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24362 - sto mi je krompirko preporucio) I sada, dok igram NFS MW, na logitechovoj mogu pritisnuti alt + strijelica gore + desno...
Nekidan sam zamjenio 2 plocice od 256 za jednu od 512 MB rama. Marka je neka D-data, tako nesto. sad, ako kupim jos 512 Kingmaxovih, hoce li raditi normalno? Zato sto su razliciti proizvodaci ili moram bas kupiti istu od D-data?
komp mi jako bruji,ko da ima remus,a sve radi normalno..zasto to..?:confused:
Prilikom startanja sestrinog kompa, prvi brojevi (o biosu) i sve na dalje je nekako zašarano, puno pruga i tekst je nerazumljiv, kao da ga nedostaje. Sve dalje je također nerazumljivo. I pritiskom na "DEL" i ulaskom u setup, sve ostaje isto. Do čega to može biti, grafičke? Komp nema niti 10...
Namjeravan kupiti 19" non wide lcd do 2000kn. Da odma riješim dilemu, preporučeni monitor nesmije biti skuplji ni lipu od 2k kn. Moj trenutni izbor je Samsung SM 932B, pa ako imate kojeg boljeg za preporuku...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma