Radi se dakle o AMD Sempronu 2500 (1500 MHz). Dao mi frend da mu stavim novi HDD,i dok sam instaliravao Windoze,slucajno sam pogledao na mali ekran koji kanta ima na sebi,i vidio temperaturu proca cak 54 celzijusa.:flame: Na netu ima u specifikacijama navedeno da je max. temp. za taj proc 69,ali...
PROCESOR: AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 MATIČNA: MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN MEMORIJA: DDR2 1GB PC6400 (800MHz) OCZ, gold XTC x 2 NAPAJENJE: Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors KUĆIŠTE:...
evo ovako danas sam kupila seagate 250hdd i spojila ga fino uredno stavila u ladicu da mi bude kao eksterni. u toj ladici mi je prije bio hdd manjeg kapaciteta i sve je uredno radilo. sad imam sljedeci problem i jednostavno ne mogu vjerovati da svaki put kad se ja nesto prtljam oko kompjutera nesto...
Ovako imam ove dvije konfe... >KLIK< Na prvoj mi normalno rade onako malkice bolje igre, dok mi ove sve starije jako stekaju, a na drugoj mi ne rade previs nove igre, al sve stare normalno rade... stare igre koje sam dosad probaju i stekaju su: Achdung die kurve - zatacka, Elastomania...
Radi se o tipkovnici gdje su određeni gumbi ustvari mali OLED display zasloni pa je moguće dizajnirati i prilagoditi svaki gumb u zavisnosti od potreba i želja korisnika. Svaki gumb se može zasebno ukloniti što u jednu ruku i olakšava čišćenje. Radni vijek ove tipkovnice je nekih 7...
Zanima me jedno pitanje u vezi ove grafičke: Albatron GF 7300GT AGP, 256MB, TV out, DVI (GeForce) cijena: 705kn pitanje je jednostavno: jel grafulja dobro radi? Mislim (evo primjer), jel bi mogo pokrenut simse 2 na maximalnim postavkama a da mi ne trza? BTW, procesor IP4: 3.0 GHz i 512MB RAMa?...
Moze neka preporuka, koju grafu uzeti za oko 400-500kn a isto tako i koju zvucnu za 500kn? To se odnosi na polovne komponente...
Kao što i sam naslov kaže, molim vas da mi pomognete naći di mogu najjeftinije naći taj procesor, ja sam zasad najjeftinije našao u nitel computers: Nitel
Već danima pretražujem trgovine i nigdje ne mogu naći neko od ovih napajanja: 1. Antec Neo HE 430 W http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=28430 2. Seasonic S12 430 W http://www.seasonic.com/product/pc_retail.jsp 3. Tagan i-Xeye 420 W...
Di kupit amd fx-72, dali se to uopce isplati uzet ili imate koje bolje preporuke za neki proc?! I dali on dobro obavlja svoj poso?! Ili je bolje uzet neki intel 2 Duo proc?! Ili sami AMD Athlon 64 X2 6000+
Kupio sam novi monitor Samsung SyncMaster 205BW, 20 inča... Problem je u tome što je slika očajna svi su izduljeni debeli, totalno neprirodno...kako to popraviti???i namjestiti da je bolje
http://www.pugetsystems.com/submerged.php Jel tko voljan probat? :)
Kao što sam naslov kaže, zanima me kada se mogu očekivati kod nas i dali se zna šta uopće o tome.... ono što ja znam , da će jedan od modela AMD-a zvati Barcelona :flame: pitam zato što bih si kupio komplet novo računalo, ali mi je malo glupo ga sada kupiti, pa mi za par mj. izađe cpu sa 4...
HDD Seagate vs. Hitachi 320 gb, 16 mb chace planiram uzet nesto od to dvoje.. koji je bolji.. sta preporucate idemo Seagate ili Hitachi!? jel zna ko dal je bio neki test ... koja firma je pouzdanija/kvalitetnija
evo to što piše ni zvučnici ni grafa netreba bit neka zvjer (odnodsi se na creative zvjeri od 1000 kn.....) nego nešto što će radit svoj posa jer preglasno nikad neću moć slušat (obiteljska kuća) znači cjena obojega do nekih 600 kn ja sam nabasao na Logitech Speakers S500 5.1 set black OEM...
eo ovo idem ubost u sljed. pon. u ADM pa javim se sa malom recenzijom ovde ;) :rifle: :turn: MBO-Gigabyte 965P-DS3, s775, i965, FSB 1066/800/533MHz, 6xSerial ATA CPU-Procesor Intel Core 2 Duo E4300 , 1.8GHz, socket 775, 2Mb cache RAM-2x DDR2 1024Mb PC5400 SuperTalent, T667UB1GC Samsung...
znaši zanima me dali je to kako moguće , znači imam dva para tvučnika , ali nikako da natjeram da oba istovremeno rade , dali je kako moguće oba dva para zvučnika natjerat da istovremeno rade ? :)
imam problem sa igrama,grafika u igri mi je mutna,ništa ne vidim,izbornik je također mutan,da ne raspoznaješ slova...imam ATI Radeon X1950pro,a koristim Catalyst drivere...jel tko zna rješenje? :(
Bok ljudi imam navedenu graficku... pa bi vas zamolio ako neko ima bios za tu da mi posta link jer mene nest zajebava i siguran sam da je do biosa....Hitno Ljudi!!!1
Imam problem sa tintom od Lexmark Z25, naime kupio sam stampac u Njemackoj, dosla je originalna patrona, kad sam je potrosio, dopunio sam u Njemackoj, sve super radilo, a ja sam prije par mjeseci si kupio set za dopunu crne boje i ima pise da je za Lex Z25!!!!!!! Pratio sam ona uputstva, ali...
U kompu imam tv karticu i kada je spojena antena tirtra mi ekran... da li se može šta promjenit
trebam prjedlog nekog jeftinog 19'' lcd-a do nekih 1400 kn
DVD RW Sony aw-g170a :::::imam s pržilicom slijedeći problem. već me 3 puta traži da joj odaberem regiju. ostalo mi je još dvije promjene. imao sam pioneer i nije me nikad tražila promjenu i nikad je nisam niti birao. to mi se dogodi i prije ripanja DVDa!!!!!!! šta da radim? .....svaki put se...
ovak... briem windowse i brišem sve partcijice jer hoću stavit ubuntu na komp... i uzel sam sestrin hard i priključil na komp i stavljam stvari... i sad odjednom pogledam sve stalo... pogledam hard, iskopčal se je kabel za napajanje harda... i kaj ja resetiram sve normalno, nastavim s kopiranjem,...
E ovako, zanima me je li ovo pretjerano grijanje kompa, meni se cini da je, ali zanima me misljenje ljudi koji se bave takvim stvarima... EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 Sensor Konfiguracija
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma