Dali mogu staviti nVidia MX440 na matičnu P6SET-ML i koju memoriju(RAM) mogu staviti? Pozdrav!;)
možda je glupo pitanje ali stvarno ne znam šta znači AUX na Speed Fanu jer mi pokazuje 125C i gori mi plamen ostale temperature su mi sis-32 cpu-34 temp-48 hd-36 core0-25 core1-28
koji inkjet printer bi mi preporučili? uvjeti su: - kvalitetan ispis (ali ne treba mi photoprinter) - cijena oko 500kn - razumna cijena tinti (barem zamjesnkih) - ne Epson ni Lexmark
jel netko zna kako bi mogao izvući podatke s USB sticka koji kad ga uštekaš u USB daje samo poruku "Disk is not formated. Do you want to format now?"??? imam na njemu dosta važnih podataka tako da mi je vrlo bitno pa ako netko zna bilo bi super. uspio sam nać na netu samo jedan program koji...
evo ja sam ovo složio vi vidite jel nešto nevalja ili treba ispravit samo kućište ništa više
kaj mislite o ovoj konfiguraciji INFERNO 4200 + Linux, Athlon 64 X2 4200+, 2 GB DDR2, HDD 300 GB serial ATA-II, nVidia 7900 GS 256 MB, DVD±RW Pioneer, zvučnici 2.1+ LCD 19" monitor Kaj bi se trebalo jos promjeniti? Mozda bolja grafulja? Naravno umjesto linuxa ide windows:spin:
Dakle, kao što je napisano, imam nekih problema sa USB kontrolerima, jednostavno nekad otkažu poslušnost na par minuta, i dalje normalno rade, matična je EPOX 9NPA + Ultra Rješenja? Tražim nove drivere za to, nikako pronaći Također radim Windows Update, možda oni imaju rješenje...
sada imam intel p4 1.7 ghz 256 sd rama i ge force2 (komp od prije 5 god) odlucio sam uzeti ovaj cpu CPU AMD Athlon64 X2 3800+ BOX, dual core, Sck AM2 pored toga mi treba nova maticna do negdje 500-600 kuna ali da podrzava i IDE hard diskove,,,posto imam jedan SATA i jedan IDE i jos mi treba...
Ovako treba mi monitor koji će služiti samo u uredske svrhe, dakle neće biti korišten za igrice ili filmove. Limit je 1500kn pa neznam koji da kupim Dobar mi je Philips 190c 19" koji u ve milu dođe 1500kn. Šta vi preporučate? Hvala i pozdrav
imam u laptopu navedenu graficku karticu i zelim sliku prebacit na TV da mogu gledat filmove. problem je u tome da dobivam crno bijelu sliku. procitao sam dosta o tome, ali nikako da uspijem dobi sliku u boji.jedino kaj nisam probao spojit pinove na scartu. kod scarta me muce brojevi pinova....
Moze li mi netko malo poblize objasniti kako da skinem procesor AMD 2500 s maticne ploce. Skinuo sam cooler i sad su ispod njega ostala ona aluminijska krilca. Za proc ih drzi nekakva stanga koja ide uzduzno kroz sredinu tih krilca. ta stanga je na kraju siroka taman za uhvatit s prstima,ali je...
imam przilicu pioneer dvd-rw dvr-110d trebo sam prije par dana frendici sprzit neki koncert i kad sam ga sprzio dao joj dvd ona dosla doma i zove me i kaze pa dvd je prazan, ja joj kazem nema sanse da je prazan 100% sam ga sprzio, mislio sam da je mozda zbog loseg dvd cd-a. danas opet przim neki...
Evo ove zime kupio sam si za komp sony pojačalo i magnatov 5.1 sistem koji ima ČAK 5 GODINA garancije (ono kao "to je super") i sad stvar je u tome da sam ovim magnatovim zvučnicima razočaran skroz i jedan od njih je čak počeo proizvoditi čudne zvukove na visokim ferkv. i tako odem ja na...
.....odjednom je počela padat kiša, a ja sam "visio" u sobi igrajući s.t.a.l.k.e.r-a. čula se malo jača grmljavina pa sam sejvao. odjednom se vani zabljesnulo i negdje malo dalje od moje kuće je "puklo". komp se ugasio, a ja na tu reakciju sve kablove iz kompa počupao. idući dan ja ga uključim...
Ovako... imam tu neku mogućnost da se domognem ADSLa, tj WLAN priključka... E sad, zanima me di se može jeftino nabavtiti WLAN modem za komp (interni, eksterni) i koliko otprilike košta? Jer koliko vidim poslali su mi neku tu opciju i u nju nije uključen nikakv modem za komp... Ako netko zna za...
http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-mx518-gaming-grade-optical-mouse/comp_comp_mouse/31/15 http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g5-laser-mouse/comp_comp_mouse/31/176 ima li neko koji od ovih modela,kako se ponasaju? za sad sam blizi odluci da uzmem mx518 molim za savete
imam spojen vanjski disk preko USB-a na laptop. disk se nalazi u aluminijskoj kutiji. nije star nešto puno ali mislim da više nije pod garancijom. maloprije mi se počelo događati ovo, počne vrtit i onda škljocne u njemu i onda prestane vrtit i tako stalno. počeo je tako iz čista mira. znači nije...
Od danas ujutro komp mi se počeo smrzavati ustvari uopće se nije dao upaliti dok nisam isključio ventilator na grafičkoj dođe do onog loadanja windowsa i stane, sad sam ga položio bočno i isključio taj ventilator i radi ali čim opet uključim ventilator i pokrenem tv na kompu pojavi se plavi ekran i...
trebao bi novo napajanje neko od 300W do 200-300kn al neznam koje je dobro dajte neku preporuku
htjela bih kupiti 512ram, imam ddr PC4000, koliko vidim druge (gledam ve-mil) su ili sporije brzine 3200 ili vece +4200 no to su vec ddr2, ne znam koju da uzmem da bude kompatibilna tj. da li ce 3200 prebaciti ovih 4000 na manje
1.koje su normalne radne temperature intelovih procesora core 2 duo? 2.koja je normalna radna temperatura maticne ploce?
Na prastarom kompu imam ovu konf: Processor:Intel Celeron A 500MHz Memory:119MB Mainboard: SiS-620 Video card: Sis-620 (ugrađena) i sad , dali ja uopće mogu stavit neku jaču grafičku od ove i kakvu, i dali se to isplati?
imam dva diska jedan maxtorov(40gb) i jedan segate(80gb) na maxtoru je temp 40 stupnjeva a na segatu je 49 jel to normalna temp. za taj disk ili da pod hitno stavim ventilator
sta kazete sa ove komponente?przilicu,monitor i ostalu periferiju imam. da li treba sta mijenjati? Intel Core 2 Duo E6700 BOX, 2×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 4MB-2374kn Ve-mil Thermaltake Ruby Orb Al Cooler, sck AM2/939/940/754/775, 1700 rpm, 17 dB-186kn Ve-mil MBO ABIT, s. 775, AW9D MAX,...
e ovako imam jako slab komp 850mhz,256mb rama... znam slab je... :( i nemam mrežnu,a planiram preći na optidsl i moram zato imat mrežnu(kod t-coma mi je adsl preko usba). kupio bih mrežnu karticu i sad da li opće moje slabo računalo može imati mrežnu??? ako da koju da kupim i dal je to problem...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma